• TB1

    Vi som vill plussa i slutet av november!

    hej tjejer hoppar med här!
    det här blir vrt 3e riktiga försök med ältest osv så jag har äl den 17e och BIM den 1/12 har en cykel på hela 35 dagar och får äl på dag 21-22 lång cykel

  • TB1

    I väntan på den lilla skrev 2009-11-01 22:15:14 följande:


    Välkommen TB1! jätteskoj med en till som vill vänta och längta här inne!Vad segt med en cykel på 35 dar...men vi ska vänta ut de sega dagarna här ihop!!Hur har äl-testen funkat för dig? har läst lite blandade reaktioner här inne... jag känner att jag testar dem mest för att få veta exakt vilken dag jag vanligtvis har äl, det kan ju tydligen variera från person till person... och sen är det nog lite för att fördriva tiden :)Är det första barnet ni försöker få till?
    aa segt är det verkligen! jag tycker ältesten är bra då jag med dom vet när jag har äl. jag får ju inte det där älsekret som alla pratar om. det är första barnet ni då?
  • TB1

    I väntan på den lilla skrev 2009-11-01 22:35:05 följande:


    Jag har inte heller märkt av ngn skillnad i sekret... lite svårt att tolka tycker jag...haräven testat med temperaturmetoden men det var rätt jobbigt att mäta temp samma tid varje dag plus att jag inte kunde se ngt mönster i temp-skillnaderna..så nu försöker jag med äl-test i stället :)ja det är första barnet! känns så härligt att ha bestämt sig och verkligen fått sätta igång och "producera" :) fast någonstans hade jag nog lite illusionen om att man blir gravid direkt när man slutar med mini-piller trots att jag vet att det kan ta tid!
    precis, trodde också att det inte skulle ta lång tid eller lång och lång har försökt bara i två månader men ändå det känns som en evighet! tänk va mysigt att veta på jul att man har en liten i magen!
  • TB1

    I väntan på den lilla skrev 2009-11-01 22:42:07 följande:


    Precis! jag och min sambo har hela tiden haft visionen om att kunna berätta för familjen vid jul..men nu blir det kanske lite i tidigaste laget att berätta även om det skulle lyckas i nov :( men man får glädjas åt att man förhoppningsvis kommer att vara tre i familjen nästa jul :)
    aa det kan vi glädjas åt att vi får vara! hade också tänkt att berätta på jul om vi hade blivit gravid lite tidigare, men tråkigt nog så blev det inte så!
  • TB1

    I väntan på den lilla skrev 2009-11-01 22:54:30 följande:


    ang äl-testen... när ska man börja testa? typ några dar innan man tror att man har äl eller? beställde dem igår så de borde trilla in i lådan om ett par dagar..
    det beror på hur lång cykel du har det följer med en anvisning när du ska börja testa om du har beställt från testlagret. första gången jag testade med dom började jag på dag 14. och fick stegring på dag 22. så förra gången började jag testa bara typ 4 dagar innan jag trodde jag skulle ha äl och det fungerade för jag missade den då inte men du ska testa mellan 10-20 varje dag på samma tid.
  • TB1

    I väntan på den lilla skrev 2009-11-01 23:05:41 följande:


    Okej, tack för tipsen!! ska läsa bruksanvisningen till punkt och pricka :)
    haha gö de det är nog bäst
  • TB1
    Bambis skrev 2009-11-01 23:00:51 följande:
    Hej hej! Hoppar in här jag också . Fjärde försöket för oss, tyvärr fick jag ett väldigt tidigt missfall nu på tredje försöket (fick plus REDAN PÅ BIM -5 men sen kom mensen ett par dagar sent och nu visar testen negativt).

    Enligt en äl-beräknare har jag äl till helgen om min cykel fungerar som vanligt och den föreslog att jag skulle börja med äl-test idag.

    Bim tror jag är ca 22 november. Hoppa hoppas det tar sig och stannar kvar den här gången!
    va tråkigt med ett missfall, men jag har hört att det kan vara lättare att bli gravid sen efter! håller tummarna för dig!
  • TB1
    Madja82 skrev 2009-11-01 23:04:34 följande:
    Hej Tjejer!Får man hänga på här i tråden? Fick mens idag, så nästa BIM beräknas till den 28 (ungefär har 26-29 dagar i vanliga fall, men förra mensen kom på dag 32 ) Räknar 28 dagar som ett snitt ungefär.
    klart du får!
  • TB1
    Babiedoll skrev 2009-11-02 07:15:54 följande:
    Jag vill också vara med här.Min mens kom igår kväll, så nu sitter jag här och tjurar.Jag "trodde också", det är fan vilka symptom man kan simulera bara för att man vill något och då hann min mens inte ens bli sen utan kom till och med tidigare än jag trodde. (inte riktigt regelbunden)
    va tråkigt men nu följs ví åt här och nu jävlar ska vi alla plussa!
    EmOtob skrev 2009-11-02 07:38:54 följande:
    Hoppas in jag med om jag får Min mens är precis slut och nu inväntar vi ÄL som räknas vara 6.7.8 nånstans där så det blir att sexa på och hoppas det tar sig denna gång .. Börjar bli less på att det aldrig tar sig Detta blir vårt andra försök efter MF!!!
    Välkommen hur lång cykel har du, verkar som du har en kort då du har äl snart och mensen har nyss tagit slut, vill också ha en kort cykel!
  • TB1
    anja1661 skrev 2009-11-02 19:38:28 följande:
    hej här hoppar jag in!!min mens har precis slutat och jag har ÄL 9-10 och sen BIM 24e.....detta blir vårt 2a försök och vi hoppas det tar sig denna gång!!!
    välkommen håller tummarna för er!
    emmayh skrev 2009-11-02 19:46:03 följande:
    Hej!Får jag hoppa in här? Jag har precis haft min första mens efter ett MA som upptäcktes i v14 så jag blev skrapad 23/9, fick även ett tidigt MF i v 6, men är nu på G borde ha Äl runt den 4/11, vi hoppas på ett syskon till våran dotter som blir 6 år i januari... E sååå himla bebis sugen nu...:)
    va tråkigt med det som har hänt men hoppas det tar sig den här gången för er och att den lilla stannar kvar!
Svar på tråden Vi som vill plussa i slutet av november!