• Mabaja

    Vi som vill plussa i slutet av november!

    jag vill bli gravid innan månaden är slut! Men om jag lyckas lär ju visa sig.. Fick ett bekräftat ma i tisdags för en vecka sen och tabletterna hjälpte inte tillräckligt så skrapades i lördags. Nu vill jag bara sluta blöda och få min ägglossning!

  • Mabaja
    TB1 skrev 2009-11-03 20:30:18 följande:
    nej va tråkigt jag har hört att det kan vara lättare att bli gravid efter ett mf eller ma?
    Det är precis vad jag oxå har hört så har köpt hem 28 ägglossningstest bara för att veta när det kan bli av. Har varit knäckt, men efter att det uppstod komplikationer har jag börjat se framåt. Nu vet jag att det är tomt, att allt är ute så nu ska jag banne mig fylla livmodern med nåt som bestämmer sig för att leva längre än till v 4, och jag ska kolla upp det så jag itne får reda på det två månader senare! som nu...
  • Mabaja
    TB1 skrev 2009-11-03 20:38:16 följande:
    jag håller tummarna för dig! gjorde ni nått spec förra gången när du blev gravid? nå tabletter eller nått?
    Vi var utomlands på vår förlovningsresa! Min mamma gick bort i juli så behövde komma iväg. Mamma begravdes på 7 augusti och vi åkte iväg 11 augusti... Känner att jag vill komma bort nu med, men har inte de pengarna då vi köpte hus månadsskiftet september-oktober. men hoppas att det kan fastna ändå...
  • Mabaja
    TB1 skrev 2009-11-03 20:54:40 följande:
    beklagar verkligen! skönt att få komma iväg lite och slappna av och försöka tänka på annat!
    Det har varit ett jobbigt år.. så nästa kan inte bli lika illa.. då har jag ingen släkt kvar... av 6 dödsfall (inkl ma) så är 4 inom familjen det här året... Nästa mååååste fastna och växa till ordentligt! Men brukar ju vara så, händer en sak så kommer gärna flera.. Dvs har någon fallit sparkar man gärna på den som ligger... Men kan inte bli värre än nu!

    Men som sagt, innan månaden är slut ska det ha fastnat! ;) det är mitt stooora mål just nu!
  • Mabaja
    TB1 skrev 2009-11-03 21:11:58 följande:
    oj, jag tror att du kommer ha ditt plus snart! :-9 och jag hoppas verkligen jag får mitt!
    ¨

    Alla får peppa varandra! och bli beslutsamma att nu SKA VI HA VÅRT PLUS! och följa varandra till BF...
  • Mabaja

    Går åt rätt håll efter min skrapning i lördags. Nu har jag gått från bindor till trosskydd.. Hatar verkligen bindor.. Bläää! och är inte den fräschaste kanske men har inte bytt trosskydd på hela dagen så går verkligen åt rätt håll! =) har haft hjärtat i halsgropen ifall jag skulle blöda igenom, men icke.. Nu har det gått från rött till brunt så snart är det nog helt rent!

    och då ska jag sätta igång och skapa en bebis!

  • Mabaja

    Efterlängtad tia skrev 2009-11-04 19:31:58 följande:


    Hej Hej !!Då har man äntligen fått anledning att bli medlem här ;)Jag & sambon bestämde oss för att kasta p-pillren i somras så i slutet på juli slutade jag.Spännande det här =)Har försökt sedan dess utan resultat =(Men än ger vi inte upp även om det kändes skit sist jag fick min mens...Vet att det kan ta mycket längre tid än såhär så man får väl öva och öva tills det tar sig =)Har nog ÄL nu eller runt dom närmaste dagarna, la ner stickor och allt och ska bara köra på, kändes bara stressigt att hålla på så för oss när vi gjorde det dom första månaderna men nu har man ju lite koll på när man ska ha ÄL i alla fall.Så nu hoppas vi på ett + i november ;)Lycka till alla ;)
    Var inte ledsen. Kan ju ta tid innan kroppen är igång ordentligt efter preventivmedel. För mig tog det 6 månader innan det hände och 3 månader senare fick jag ett ma konstaterat... Det jobbigaste i hela processen är att det var dött redan innan vi fått vårt plus... Dvs i vecka 4... Inte alls roligt!
    Ge inte upp och slappna av, längtar man för mycket kan ju kroppen "stänga av" bara för att man vill så mycket!
  • Mabaja

    Prata inte om ägglossning! Jag vill ha min NUUUU!!! Fast först måste det ju sluta blöda.. :(

  • Mabaja
    Jessiicaa89 skrev 2009-11-04 22:07:21 följande:
    Det kommer när det kommer =D
    Men jag är inte nöjd med "det kommer när det kommer".. Jag vet att det är så... Fick bekräftat ma i tisdags förra veckan och allt gick i kras... så för att få komma tillbaka så bara måååste jag få ett plus igen... Har varit rätt besvärligt hela året så mitt plus jag fick var såå efterlängtat och min "räddning".. och nu har det krasat sönder igen.. Därav att jag vill få min ägglossning..
  • Mabaja
    Jessiicaa89 skrev 2009-11-04 22:13:47 följande:
    Mjo jag förstår precis, men du kan ju inte göra mer än att vänta, eller hur? Stressar man upp sig och längtar nåt så otroligt kan kroppen spela dig ett spratt och det inte händer ngt alls ist!
    Jag vet så väl men min längtan finns kvar ändå... Vill att någonting ska få flyta någon gång... Orkar inte annars... Så jag kan väl få hoppas och drömma i alla fall?
Svar på tråden Vi som vill plussa i slutet av november!