Inlägg från: Princessbakelsen |Visa alla inlägg
  • Princessbakelsen

    Vi som vill plussa i slutet av november!

    Skrev i en annan tråd men vill så gärna ha svar så jag skriver här med.
    Jag är 33 år, bor i Sthlm och skulle ha börjat på ny p-piller karta igår vilket jag inte gjorde. Min pojkvän har en son på 3½ år sen tidigare och allt min pojkvän vill är att starta en familj med mig. Min pojkvän har tjatat på mig ett tag nu att sluta med mina p-piller och det har jag nu alltså gjort, nåt jag vill överraska med då jag hoppas på att plussa framöver här.
    Nu har jag en fråga, hur blir det nu med ägglossningen? Jag hade min sista mens 31/10 (första mensdagen) och skulle alltså ha börjat på ny p-piller karta igår. Min mens har varit regelbunden, har jag tagit sista pillret på kartan en måndag så har mensen alltid kommit antingen torsdagen eller fredagen. Kommer det ta månader innan jag kommer att ha min första ägglossning eller kommer den direkt? Jag vill ju kunna "pricka in" rätt dagar.
    Vore supertacksam för svar.
    Kram på er alla!

  • Princessbakelsen

    Kan man ta clear blue testet när som?? Och inte bara då man "tror" att man har eller skall ha äl?

  • Princessbakelsen

    Och jag hoppar in här då då..
    Skrev tidigare om att jag precis slutat med p-piller och jag undrade när jag kommer att få äl, om det typ blir direkt med en gång eller om det kommer först om några månader. Jag fick som svar av rätt många att det är väldigt individuellt. Jag skulle ha börjat på ny karta i tisdags men gjorde alltså inte, fick lite småblödningar (inte mkt mer än att jag behövde ha stringtrosskydd) i ca 2 dagar. Annars hade jag min sista mens 31/10 (mensens första dag). Småblödningarna jag fick räknas det som en mens eller blir det bara så för att jag slutade med p-pillerna (inte började på ny karta som kroppen är van vid)??? Jag vill verkligen kunna pricka in rätt dagar! Nog för att vi har sex nästan dagligen i alla fal men ändå ;O)
    Kram på er tjejer!

  • Princessbakelsen

    Jag är förberedd att det kan ta tid, jag vill bara veta när jag kommer att ha äl. Lite svårt att veta kanske.. Jag och min pojkvän får sexa på helt enkelt och hoppas på ett + framöver.

  • Princessbakelsen

    Åhhhh det är så svårt för mig att veta min BIM. Jag slutade med p-piller nyligen, hade min "pillermens" 30/10 (första mensdagen) och fick i förr förra veckan småblödningar, vet inte om det var mensen som kom så snabbt efter "pillermensen" eller om det bara är kroppen som "ställer" om sig?? Jag har sen i fredags haft känningar i äggstockarna och varit lite öm men vet inte om det var äl, har inte gjort äl test mest för att jag och min pojkvän har sex varje dag (ibland ett par ggr), varannan dag händer men inte ofta så jag kände att jag behöver inte ta äl test för att veta å andra sidan kan det ju va bra för mig att veta. Känner mig lite små öm både i äggstockarna och i brösten men det kanske blir så här när man slutat med p-piller!? Jag har hört att vissa inte ens får sin normala mens utan plussar direkt, ja det vore ju rena rama drömmen det" ;O)
    Kram på er alla!

Svar på tråden Vi som vill plussa i slutet av november!