• Sohvi

    Vi som fick barn 09 och vill ha syskon tätt tråd 3!

    Jag kände igår på tappen, tyckte den var ganska mjuk men öppen ( är ingen expert :) Bim 23.1

  • Sohvi

    Håller tummarna att du plussar :) Med sonen plussade jag på bim+2. Tänkte endå testa på lördag. Men tror mensen kommer duka upp på helgen. inte alls positiv nu ;)

  • Sohvi
    PåvägMotSyskon skrev 2010-01-20 23:37:15 följande:
    Har bim på lördag. Eller kanske jag väntar med att testa till måndag.. om inte mensen dyker upp...
  • Sohvi
    Rocktroll skrev 2010-01-24 15:15:12 följande:
    Kunde inte hålla mig och testade nyss..det va negativt ska nog testa något annat märke än CB om inte mensen kommer inom några dagar.
    :( 
     Jag testade också negativt idag .
  • Sohvi
    Pandoras box78 skrev 2010-01-24 16:56:02 följande:
    Precis! Däremot så börjar jag tro att jag har ett mf på g Blödningen har ökat och jag börjar få mer ont i magen, hoppas bara att det är ett vanligt mf och inte ett X igen...Ska försöka få komma in på koll i morgon, måååånga timmars väntan...
    Håller tummarna att det inte är ett mf. Kram
  • Sohvi
    kicki08 skrev 2010-01-25 11:49:41 följande:
    Hej tjejor. Känner mig lite fundersam. Tänkte att ni kanske hade någe bra svar.Efter förlossningen för dryga 7 månader sen så började jag äta minipiller. eftersom jag fick ont och fick mellanblödningar fick jag lov att sluta för typ 3 veckor  sen.Jag hade min mens senast på annandagen. Och jag har alltid varit som en klocka med en menscykel på 28 dagar. Hade även mens 1 gång i månaden när jag åt minipiller.MEN! Nu när jag slutat är mensen sen! Närmare bestämt 4 dagar över tiden.Funderar och funderar om vi varit oförsiktiga... För vi hade ju tänkt vänta lite till innan vi började försöka. Vi har kört med avbrutet samlag och visst, det är ju inte det säkraste. Men har aldrig tänkt att jag kan bli gravid av det. Har inte testat ännu så jag vet inte....Har haft mensvärk i flera dagar men ingen mens kommer. Men jag känner inga bröstspänningar som jag brukar göra.... Nån som har erfarenhet av minipiller? Kan det rubba mensen när man slutat med dom?
    När jag slutade med minipiller för några år sedan var min mens oregelbunden ettpar månader.
  • Sohvi
    kicki08 skrev 2010-01-25 12:03:59 följande:
    Okej. Skulle jag vara gravid skulle vi såklart bli glada Men ja, vi får se
    När har du tänkt testa? Jag är på bim+2, testade negativt idag :(. När jag blev gravid med sonen plussade jag på bim+2, men MYCKET svagt.. Så det är bara att vänta och se vad händer :)
  • Sohvi

    kicki08- jag hade också regelbunden mens när jag åt minipiller, men mycket minde än före. Fredag och lördag hade jag lite mensvärk, igår och idag inget. Konstigt. Har 2 test hemma ännu så ska testa på gredag nästa gång om inte mensen kommit före de... Din son är född på samma dag som jag :) skiljer bara 25 år, haha

  • Sohvi
    Pandoras box78 skrev 2010-01-25 16:48:01 följande:
    Nu är det iaf bekräftat att det är ett mf som jag trodde Så nu blir det paus i verkstan, kroppen ska få återhämta sig i lugn och ro, ingen stress.Blir ju en mental semester samtidigt för man blir "lite" besatt av viljan att plussa Kommer inte att lämna tråden och jag fortsätter att hålla tummarna för er som är kvar!!
    Styrkekramar från mig med
  • Sohvi
    Fru Hennerdal skrev 2010-01-26 21:36:37 följande:
    Vi har plussat!!!!Igår fick vi plusset och barnmorskan gav mig en tid för inskrivning redan samma dag. Känns helt galet underbart. Nu förstår jag ju varför jag mått illa några dagar.
    Grattis! :)
Svar på tråden Vi som fick barn 09 och vill ha syskon tätt tråd 3!