• Sohvi

    Vi som fick barn 09 och vill ha syskon tätt tråd 3!

    Jag vill bli gravid NU!!! ;)

  • Sohvi
    Gyöngyöm81 skrev 2009-11-16 09:38:24 följande:
    PåvägMotSyskon: Du frågade om jag ammar och svaret är ja. Jag har dragit ner på det ganska mycket så nu ammar jag bara morgon, kväll och 2-3(-4!) ggr per natt! Förra gången var sonen 7 månader när jag fick mensen (som sagt förut ) o då ammade jag honom 4 ggr på dagen och 1-2 ggr på natten. Det är samma som tösen får nu...ändå händer det inget (alltså ingen tant). Sen i fredags har jag haft rätt ont i magen, både molvärk och mensvärk, typ (för mig är det skillnad på dem) och ibland när jag sätter mig så "fladdrar det" mystiskt till i mitten på magens nedre del, för att inte tala om att jag fryser som bara den, trots att luftvärmepumpen blåser 24 grader! Det känns som om jag var dålig i magen men jag är inte det, har inte ätit konstigt och är inte ens förkyld, och när jag är trött eller törstig eller hungrig mår jag lite lite illa. Kan det verkligen vara så här dumt precis innan mensen??Det har jag inte upplevt förra gången! Å andra sidan började det så här innan jag plussade med Erik. Jag är säkert skengravid för första gången i mitt liv. ;-( Jag vill bara gråta!

    Jo, lilla du, det vill vi allihopa här berätta gärna mer om dig så kanske vi kan peppa dig när tiden är inne ...klo: testa testa testa! Fru LB:har du lite tur så väntade nån trevlig simmare på ägget håller tummarna!Mizz Turko:det är inte bra att oroa sig för jämnan, jag förstår hur du känner dig (båda gångerna var jag livrädd i början), men det gör inte bebben eller dig nån nytta, så njut av att du äntligen plussat! resten får du ju lämna över till vul bm tänker på dig så det går fint hela långa vägen denna gången! Tess 1980: jag skickar över en bamsekram, det känns kanske bra att veta att vi tänker på dig och känner med dig...Nån som har roliga nyheter?
    Har en son född 31 juli. Nu vill jag och sambon ha ett syskon till honom. Sambon vill vänta till nästa månad med att börja försöka. Han tror att det ska ta sig på första försöket och han vill inte jag ligger på bb när sonen fyller ett år ;)
  • Sohvi
    Gyöngyöm81 skrev 2009-11-17 10:09:15 följande:
    Sohvi:Man vet aldrig hur lång tid det tar andra/tredje/fjärde osv gången att bli med barn, det är precis så olika hos kvinnor som allt annat (mens, gravsymtom,fl). Ingenting är omöjligt, men sannolikheten är inte jättestor att du kommer att föda precis när eran son fyller ett år...om det nu skulle vara så trots allt, så kan man faktiskt fira nån dag efteråt, eller så kan man (om allt e bra) åka hem efter minimum 6 timmar efter fl. Men sånt är upp till var och en. Barnet kan ju komma from.v36 egentligen, så har ni tur i otur kan du bli med barn nästa månad på första försök och bebben kommer prick på datum då ni ska fira sonen ändå...man vet ju aldrig hur det blir. Å andra sidan en månad hit eller dit, spelar ingen större roll kanske? Men ska man verkligen spekulera kring det så mycket då? kör bara på istället! vi vill ju höra om ett nytt pluss snart Inte sant tjejer?
    Precis vad jag sagt till gubben min. :) Vi hade oskyddat sex förra tisdagen, äl var på to eller fre. Men eftersom vi var 5o mil från varandra då så fick vi inte till det.. ;) Men nästa månad ska vi hålla tummarna :)
  • Sohvi
    Rocktroll skrev 2009-11-17 15:14:53 följande:
    Vi bakade dottern på första försöket sist men nu har vi kört oskyddat i kanske 5 mån och inget än :( så behöver verkligen inte ta sig direkt andra gången bara för att det gjorde det första.
    Håller tummarna att ni får ett plus snart.
    Vår son blev till på andra försöket. Hoppas det går lika bra denhär gången men har en känsla att de kommer ta en tid..
  • Sohvi

    Grattis till plusset klo.

    Jag har BIM idag men är nästan säker på att mensen kommer dyka upp snart, även om jag inte känner nåt än iaf... Så nästa månad startar vi verkstaden på allvar ;)

  • Sohvi
    PåvägMotSyskon skrev 2009-12-21 23:54:32 följande:
    Hej!ville bara säga att min mens kom nyss. Kände ytterst lite som jag trodde kunde va mensvärk, men ville ju inte hoppas för mycket o känna efter... men nånting var det...gick på toa & japp, de kom blod.. nu har jag ej koll på hur mycket de kommer efter, o hur länge de kommer blöda..MEN, om man inte känner så mycket mensvärk (nu ingenting) hade man ingen äl innan?? för de e väl äl alltid före mens? så har jag mens nu 21.a så hade jag äl 7.e december?Måste man ha stark mensvärk för o ha äl?Förvirrad på de området.Men mensen tillbaks iaf, o ja hoppas verkligen man kan lita på att kroppen kommer igång nu
    Tråkigt att mensen kom men bättre lycka nästa gång.
    Jag har typ aldrig haft mensvärk såjag tror inte man behöver stark mensvärk för att ha äl...

    Själv har jag BIM 27/12. Få se vad stickan visar.. Vet inte när jag ska testa.. Med sonen plussade jag svagt på BIM+2.
  • Sohvi
    Gyöngyöm81 skrev 2009-12-25 18:00:54 följande:
    För att få in prick 380 svar idag, tänker jag fråga: har ni använt cb:s digitala gravtest som också visar hur många veckor sen befruktningen ni blev med barn? Köpte en sådan, tänkte rätt bra om det nu visar + då vet man iaf säkert vilket datum man gjorde mirakel...men vi får se...jag börjar bli otålig, dock fegare o fegare att testa för varje dag...hm, 5 dagar kvar till bim.
    Jag testade med ett sådant igår. Inget plus, men bim först 27/12. Kunde bara inte hålla mig igår. Har inte tappat hoppet. Med sonen testade jag neg på bim o plus på bim+2...
  • Sohvi

    Tack! Har faktist ingen aning om mensen är på väg eller inte. Har haft lite molvärk några dagar från och till,humöret svänger(men det gör det alltid), lite rikligare flytningar, men minns inte om jag brukar ha det före mens,har iaf inte tänkt på det tidigare.. Vad annat.. jo lite uppsvälld mage, kan ju vara julmaten med ;) , för någon dag sedan låg jag på soffan och sonen stod på min mage o de gjorde SKIT ont, de har de inte gjort tidigare...
    Så vi väntar och ser. Har inte några tester hemma heller så kan inte testa imorgon. Får göra det i början på veckan om inte mensen dyker upp.

  • Sohvi

    Efter att ha varit på dåligt humör typ hela dagen känns det nu som det är dags att gå o dra täcket över huvudet. Var precis på toaletten och det verkar som mensen är på gång. Hade inte så stora förväntningar eftersom det var första försöket, men är endå lite ledsen nu..
    Nytt försök om ettpar veckor o hoppas på plus i januari istället :)

  • Sohvi

    Jenni Ji: Grattis!

    Gyöngyöm: Håller tummarna att du plussar i dagarna :)

    Som sagt kom mensen igår kväll. Eller så mycket att det var som lite brunaktiga flytningar, inget inatt, lite blod imorse och inget efter de...Brukar inte vara så.. Och mensvärk vilket jag inte heller brukar ha..

Svar på tråden Vi som fick barn 09 och vill ha syskon tätt tråd 3!