Inlägg från: Hanniz |Visa alla inlägg
  • Hanniz

    Vad är bäst till lasagne - ostsås eller bechamelsås?

    Tänkte att jag skulle förbereda en lasagne inför imorgon, så att den är färdig att köra in i ugnen.

    Kom dock på att jag har inte gjort lasagne på jättelänge och är därför lite osäker.

    När du gör lasagne, har du ostsås i eller har du bechamelsås?

    Hjälp mig, så att jag får en smaskig lasagne! Visst kan jag göra allt färdigt idag (använder torra plattor), och sätt i kylen för att bara grädda imorgon? Ska allt (köttfärssås, sås osv) vara kalla när jag lägger ihop lasagnen?

    Snälla ge mig tips! :)

  • Svar på tråden Vad är bäst till lasagne - ostsås eller bechamelsås?
  • Hanniz

    Tack för era tips!

    Kul att redan fått svar, hoppas fler kan ge sina tips så att jag får massor med inspiration. Alltid kul att höra hur andra gör

  • Hanniz

    Birgitta2, har du något recept på bechamelsåsen?

    Eller om någon annan har förstås?

    Finns så många olika varienter har jag sett, skönt att göra något som man vet är gott. Tipsa mig gärna!

  • Hanniz

    Kanonbra alla! Tack så jättemycket! Har gjort lasagnen nu, men "gräddar" i morgon! Hoppas att den blir jättegod! Gjorde så mycket sås och köttfärs att det blev två lasagner... :)

    Lite missbedömning men det är inte hela världen.

    Någon som vet om det blir bra att frysa lasagne? Måste väl grädda först?

Svar på tråden Vad är bäst till lasagne - ostsås eller bechamelsås?