• Gaytjej

    Made in Denmark?

    Vilka här det nu egentligen som väntar barn efter att ha gjort insemination/IVF i Danmark? Jag har tappat kollen och är nyfiken!

    Vi väntar en Trianglen-tillverkad knodd i skarven februari/mars 2010 :)

  • Svar på tråden Made in Denmark?
  • Apolline

    Ni som har använt er av anonym donator i Danmark, hur sparar ni informationen om donatorn? Eller räknar ni med att den kommer finnas tillgänglig via kliniken/spermabanken även i framtiden?

    Vi har bara laddat ner informationen på våra respektive datorer, men bör man kanske ha den på en CD ett USB-minne i ett bankfack? Förvisso kommer väl varken USB eller CD vara det man använder år 2025.

  • Gaytjej
    Apolline skrev 2009-12-28 12:01:11 följande:
    Ni som har använt er av anonym donator i Danmark, hur sparar ni informationen om donatorn? Eller räknar ni med att den kommer finnas tillgänglig via kliniken/spermabanken även i framtiden? Vi har bara laddat ner informationen på våra respektive datorer, men bör man kanske ha den på en CD ett USB-minne i ett bankfack? Förvisso kommer väl varken USB eller CD vara det man använder år 2025.
    Jag tänkt skriva ut infon och lägga i en mapp hemma och en mapp hos mina päron, men jag vet ju inte alls hur arkivbeständigt det är...? 
    Sedan har jag sparat profilerna på vår dator, mina föräldras dator och på mailen och tanken är att jag ska lägga dem även på ett minne som är ett slags mellanting mellan portabel hårddisk och USB-minne (kommer inte ihåg var det heter).

    Har inte kommit så långt i tankarna att det kanske inte kommer att gå att använda USB eller CD-skivor i framtiden!
  • korrenochborren

    Jag måste ju uppdatera mig:D
    vi ska ju få TVÅ bebisar om allt går som det ska!:D

  • bulten1

    hej. vi går in i vecka 8 nu och vi har gjort 4 försök på gaia klinik i danmark. Vi hoppas allt går bra och BF september 2010.
    Grattis och lycka till alla ni andra!

  • holi

    Hej Appoline & Gaytjej,
    Vilken information är det ni har sparat på datorn och på papper?
    Har ni fått den från kliniken direkt, och vilka uppgifter innehåller detta?
    Hälsar Holi

  • Gaytjej
    holi skrev 2010-01-31 20:55:14 följande:
    Hej Appoline & Gaytjej,Vilken information är det ni har sparat på datorn och på papper?Har ni fått den från kliniken direkt, och vilka uppgifter innehåller detta?Hälsar Holi
    Vi köpte sperma från European Spermbank och mot 100 Euro så får man tillgång till alla donatorsprofiler i 3 månader. Vi har sparat ner info om den donatorn vi använde oss av - infon består av

    ¤ en profil på ca 30 sidor
    ¤ ngn form av test
    ¤ ett kort på donatorn som bebis/liten
    ¤ en ljudintervju
    ¤ ett 'staff impression' (några ord från ESB om deras intryck av donatorn)

    Läs mer på http://www.europeanspermbank.com/index.php
    www.donationsradet.se - Ditt beslut kan rädda liv!
  • Apolline
    Gaytjej skrev 2010-01-31 22:58:32 följande:
    ¤ ngn form av test¤
    Det där testet gav oss ungefär lika mycket som ett horoskop. :) Vi läste det inte ens. (Men har ju sparat det också)
  • Gaytjej

    Puffar upp från långt  nere i FL-arkivet :)

    Vi har just fått barn nr 2 med hjälp av Trianglen! Fick ju 14 embryon till frysen vid vårt IVF 2009 och strax före midsommar förra året  så tinades två av dessa upp. Ett embryo överlevde och sattes in och det blev vår lilla Vera, 7 veckor gammal imorgon :)

    Vet ju att det tillkommit flera regnbågspar som gjort IVF på  Trianglen sedan tråden uppdaterades senast - någon av er som vill rapportera?


    Regnbågspäron? Välkomna till vår grupp!: www.familjeliv.se/Medlemsgrupper/regnbagsfamiljer-108/forum
  • AC7877

    Vi väntar tvillingar efter IVF på Triangeln (började med inseminationer på Stork men kände oss av flera anledningar inte trygga med att göra IVF på Storks då helt nyöppnade IVF-klinik). När det är dags för frun att bara gravid kommer vi att fortsätta på Triangeln även vid imsemination - tycker verkligen att det var toppen där!

  • Apolline

    AC7877: Syskonfunderingar redan? Tufft! Jag ska börja bearbeta J om en fyra efter sommaren, men just nu känns hon rätt tveksam... Hoppas allt är bra med er och bebisarna!

  • FruM

    Vi var på Gaia och var jätte nöjda! Ska dit igen när det är dags för syskon.

  • AC7877

    Apolline: Om 3 är tufft så vad är då inte 4 . Låter underbart så lycka till med övertalningsförsöken!!! Jag går in i v 37 imorgon men har varit sängliggande sedan slutet av mars vilket kombinerat med oro för bebisarna varit rätt tufft. Nu är ju dock bebisarna mer eller mindre färdigutvecklade så det känns otroligt skönt!!!

  • An onym

    Hej
    Grattis till er alla som är gravida.

    Ni som vart i danmark och gjort IVF och lyckats hur gamla är ni? Alla här verkar vart på Trianglen. Jag har så svårt att välja och är 42 år.

    Har ni hört om danfert.dk, dansk fertilietklinik?

    Tack på förhand

Svar på tråden Made in Denmark?