• Svar på tråden Någon som väntar barn i april? del 2
  • jossan01

    Ja då är vi fler.. Undrar varför det blir så, med vännerna alltså! Min mamma har alltid sagt till mig att ens sanna vänner kan man räkna på en hand, men helt ärligt, just nu har jag inte ens en!

  • IdaVasterflo
    Malabuz skrev 2010-01-21 14:38:43 följande:
    Hej vad hittar ni på med idag tjejer. Idag firar jag och Kim 4 år tillsammans och 3 år förlovning. Vi köpte choklad och frukt igår som vi gjorde fondue av. det va tänkt att vi skulle ha idag men vi blev så sugna på det igår. Så idag blir det nog kladdkaka istället Min rygg den värker och foglossningen är ju en riktigt pina. men jag känner att snart är bebisen här.. det känns inte som om det är sååå otroligt långt kvar.
    Grattis till er! =) Kul att se att det är fler som firar sin årsdag, annars är ofta jag och min pojkvän ganska ensam om det och folk tittar lite konstigt på en när man säger att man ska ut och äta middag och fira tex. haha =) Vi firade 6 år tillsammans på Lucia!
    jossan01 skrev 2010-01-21 15:53:28 följande:
    Ja då är vi fler.. Undrar varför det blir så, med vännerna alltså! Min mamma har alltid sagt till mig att ens sanna vänner kan man räkna på en hand, men helt ärligt, just nu har jag inte ens en!
    Ja man kan ju undra.. Man känner sig ganska värdelös när man tänker på det! Tur att jag i alla fall har min fina familj. Jag har i alla fall mina systrar och bröder, min mamma och min pappa och min svärmor som jag kan prata om det mesta med! Och så min älskade pojkvän förstås! =)
  • myran82

    Nu har jag varit hos bm i dag. Bebisen mådde bra och hjärtljuden låg på 140, det lägsta hitills. Mitt blodtryck har gått ner igen så nu låg det på 105/55 (förra veckan va det uppe 127/70) och det är inte konstigt att jag mår skit när jag får mina blodtrycksfall nu.
    Ska även lämna urinprov för uvi i morgon bitti, gjorde det förra veckan men då hade jag ganska nyligen varit på toaletten. Ska lämna morgonurin istället så får vi se om mitt onda tryck nedåt beror på det.
    Ska även lämna ett prov på mina flytningar, det mest bara rinner och är inte alls som tidigare så det ska också kollar upp.
    Jag har en bra bm och det är jag glad över =) Hon tar en på allvar och vill gärna reda ut saker & ting. Fick även en tid nästa vecka, då har proverna kommit och då ska vi ta reda på mer varför jag har ett tryck nedåt.
    Sf-måttet var 29, 5, men hon skrev in 29 eftersom halva cm inte skrivs in.

    Vad har ni för sf-mått & vad ligger era bebisars hjärtljud på?

  • Madde01

    Gud så skönt att höra att man inte är den enda som känner sig helt jäkla ensam o övergiven.. Vännerna slutade höra av sig när man blev gravid så förutom några underbara arbetskollegor man kan umgås med efter jobbet så är man rätt ensam.. Sambon jobbar mycket kvällar o helger så umgås med han blir det inte mycket av.. Så ringde han idag o sa att han skulle åka upp till sundsvall o sova där över natten pga. jobb .. Så när jag kom hem bröt jag i hop som tusan.. Trött som man är hela tiden också gör inte saken bättre.. Men vi får väl se vilka av vännerna som hör av sig när bebisen väl kommit.. Då kanske man duger.. Blir så less på sådant....

    Men i helgen har sambon tagit ledigt för att ha mys med mig sa han {#lang_emotions_heart} så då blev man på bättre humör iaf {#lang_emotions_laughing}

  • Madde01
    myran82 skrev 2010-01-21 17:03:53 följande:
    Nu har jag varit hos bm i dag. Bebisen mådde bra och hjärtljuden låg på 140, det lägsta hitills. Mitt blodtryck har gått ner igen så nu låg det på 105/55 (förra veckan va det uppe 127/70) och det är inte konstigt att jag mår skit när jag får mina blodtrycksfall nu.Ska även lämna urinprov för uvi i morgon bitti, gjorde det förra veckan men då hade jag ganska nyligen varit på toaletten. Ska lämna morgonurin istället så får vi se om mitt onda tryck nedåt beror på det.Ska även lämna ett prov på mina flytningar, det mest bara rinner och är inte alls som tidigare så det ska också kollar upp.Jag har en bra bm och det är jag glad över =) Hon tar en på allvar och vill gärna reda ut saker & ting. Fick även en tid nästa vecka, då har proverna kommit och då ska vi ta reda på mer varför jag har ett tryck nedåt.Sf-måttet var 29, 5, men hon skrev in 29 eftersom halva cm inte skrivs in.Vad har ni för sf-mått & vad ligger era bebisars hjärtljud på?
    Mitt sf-mått låg på 27 förra gången o hjärtljudet på 140 ;)
  • CA81

    Jag har turen att idag må bättre än vad jag gjorde igår, har inte ont i ryggen, ingen foglossning än, vänner som bryr sig och gläds med mig samt en make som älskar mig över allt annat. {#lang_emotions_smile}

  • Madde01
    CA81 skrev 2010-01-21 17:11:12 följande:
    Jag har turen att idag må bättre än vad jag gjorde igår, har inte ont i ryggen, ingen foglossning än, vänner som bryr sig och gläds med mig samt en make som älskar mig över allt annat.
    Ja, att sambon inte älskar mig har jag inte sagt.. Det vet jag gott o väl att han gör så mycket som han hjälper mig med allt nu ..
  • miamie

    Men usch så jobbigt ni har det tjejer med kompisar som behandlar en som skit. Jag känner verkligen att jag kan hålla med om att man kan räkna ens riktiga vänner på en hand! Jag har få nära vänner men de finns verkligen där, däremot så ses vi inte så mycket numera, alla har barn och familj så det blir kanske lite träning eller någon tjejfest/familjefest då och då. Känner ändå att de finns där om jag behöver dem och jag hoppas att de känner detsamma när det gäller mig!

    Idag har jag mest sovit och vilat, som jag ska göra enligt läkaren

    myran24: mitt SF-mått var också 29 igår (28+5) och hjärtljudet låg på 144. Hur gick det med bäckenmätningen förresten?

    *stor kram till er alla*

  • missRockangel

    Vi har varit hos BM idag!


    Första gången hon mätte SF-måttet på mig. 
    Låg i överkant. 27 i v26. (26+0)
    Har dock bara gått upp 3,7kg, vilket hon va jättenöjd med!
    Hjärtat slog med 140 slag/min. {#lang_emotions_heart}
Svar på tråden Någon som väntar barn i april? del 2