• Svar på tråden Någon som väntar barn i april? del 2
  • Amelica

    hej hej.... jag och min make väntar vårt första den 27 april...vet inte vad det blir än...

    Vad glad jag blir av att hitta denna tråden...

  • IdaVasterflo
    Amelica skrev 2010-01-21 22:20:26 följande:
    hej hej.... jag och min make väntar vårt första den 27 april...vet inte vad det blir än... Vad glad jag blir av att hitta denna tråden...
    Hej hej!! =)
  • Gevalia

    Igår fick vi veta att det är en liten flicka vi ska ha. Sååå häftigt.
    Det är lite svårt att ställa om sej, från bebis till en HON. Idag när jag kom hem från jobbet så frågade min kille hur hans tjejer mådde, så gulligt. 

    Hur har ni det med humörsvängningar? Jag får gråtattacker var o varannan dag. Av ingen som helst anledning. Jag blir trött på mej själv och rörd över hur mycket tålamod min kille har som orkar med mej.... 

    Igår gick vi in i v28 men bebisen väger som en bebis i v29. Fortsätter hon växa i den här takten så kommer jag föda en 4 kilos bebis. {#lang_emotions_frown}  Så nu blir det bantning för tjejerna i den här familjen...{#lang_emotions_wink}

    Godnatt tjejer

     

  • Madde01
    Gevalia skrev 2010-01-22 00:21:50 följande:
    Igår fick vi veta att det är en liten flicka vi ska ha. Sååå häftigt.Det är lite svårt att ställa om sej, från bebis till en HON. Idag när jag kom hem från jobbet så frågade min kille hur hans tjejer mådde, så gulligt. Hur har ni det med humörsvängningar? Jag får gråtattacker var o varannan dag. Av ingen som helst anledning. Jag blir trött på mej själv och rörd över hur mycket tålamod min kille har som orkar med mej.... Igår gick vi in i v28 men bebisen väger som en bebis i v29. Fortsätter hon växa i den här takten så kommer jag föda en 4 kilos bebis.   Så nu blir det bantning för tjejerna i den här familjen...Godnatt tjejer 
    åh, grattis till tjejen :) Kan tänka mig att det blir knas o säga hon i stället för "den" elr "bebisen" ;p heheh..

    Jag gråter också nästan varenda dag.. Räcker med att bara retas lite  här hemma så börjar jag gråta ;p Fattar inte att sambon står ut.. Jag går runt här som en tickande bomb känns det som hela tiden.. haha.. skit jobbigt är det .. Bara längtar tills det går över iaf.. heh..
  • CamillaJ

    God morgon, usch för att vara vaken nu ;)
    Jag är i v 31 ..
    sist jag var hm det var i v 29 hos BM då låg Sf på 29 hjärtljudet på 155 .. hoppade över lite så idag ska jag på extra UL kl 11.00. Både spännande & otäckt !!
    Hoppas dom kika på hur stor bebis är med, Isak vägde 3930g och Albin 3865g så min Bm trodde att denna bebis också kommer ligga nämre 4 kg. Ja vi få väl se :)

  • myran82

    Kanske ska tillägga att jag är i vecka 29 (ang sf-måttet)


    miamie skrev 2010-01-21 19:42:34 följande:
    Men usch så jobbigt ni har det tjejer med kompisar som behandlar en som skit. Jag känner verkligen att jag kan hålla med om att man kan räkna ens riktiga vänner på en hand! Jag har få nära vänner men de finns verkligen där, däremot så ses vi inte så mycket numera, alla har barn och familj så det blir kanske lite träning eller någon tjejfest/familjefest då och då. Känner ändå att de finns där om jag behöver dem och jag hoppas att de känner detsamma när det gäller mig!Idag har jag mest sovit och vilat, som jag ska göra enligt läkaren myran24: mitt SF-mått var också 29 igår (28+5) och hjärtljudet låg på 144. Hur gick det med bäckenmätningen förresten?*stor kram till er alla*
    Jag tog upp anledningen till att min mamma fick göra en bäckenmätning när hon väntade mig. Eftersom anledningen är att min mamma är kort, 156 cm, så beslutade dom för att mäta hennes bäcken. Det visade sig att det var för litet men det lät på bm i går att eftersom jag är 2 cm längre så ska det inte behövas. Saker är ju den att det är ärftlig det är ju därför jag vill kolla upp det. Att man är kort har dom kommit fram till inte är så jättestort problem längre.
    Jag ska ta upp det med min läkare istället tror jag när jag ska dit den 4 februari för att prata om min sjukskrivning som går ut den 5 februari.
  • miamie
    myran82 skrev 2010-01-22 08:05:48 följande:
    Kanske ska tillägga att jag är i vecka 29 (ang sf-måttet) Jag tog upp anledningen till att min mamma fick göra en bäckenmätning när hon väntade mig. Eftersom anledningen är att min mamma är kort, 156 cm, så beslutade dom för att mäta hennes bäcken. Det visade sig att det var för litet men det lät på bm i går att eftersom jag är 2 cm längre så ska det inte behövas. Saker är ju den att det är ärftlig det är ju därför jag vill kolla upp det. Att man är kort har dom kommit fram till inte är så jättestort problem längre.Jag ska ta upp det med min läkare istället tror jag när jag ska dit den 4 februari för att prata om min sjukskrivning som går ut den 5 februari.
    OK, jag är övertygad om att du får den hjälpen som du behöver! Lycka till och ha en härlig helg

    Amelica: Välkommen hit!!

    Gevalia: Vad härligt med en lilltös, är så glad över att vi har en tös (som alla utom jag, bästisen och bästisens mamma trodde var en kille) på dryga 3,5 och ska få en lillebror i april! (BF 8/4)

    madde01: Kallar migsjälv för hormonkossa Jag är rätt lättrörd i vanliga fall men nu krävs det inte mycket för att jag ska börja gråta, räcker att lilltösen tjorvar lite när vi ska på med ytterkläderna så kommer det tårar... Då tittar hon på mig och säger "Men mamma, du behöver inte bli så ledsen" och då kan jag ju inte göra annat än att le och skratta

    CamillaJ: Jag är övertygad om att det går bra på UL idag, hör av dig när du kommer hem! *kram*
  • lyckan80
    myran82 skrev 2010-01-22 08:05:48 följande:
    Kanske ska tillägga att jag är i vecka 29 (ang sf-måttet) Jag tog upp anledningen till att min mamma fick göra en bäckenmätning när hon väntade mig. Eftersom anledningen är att min mamma är kort, 156 cm, så beslutade dom för att mäta hennes bäcken. Det visade sig att det var för litet men det lät på bm i går att eftersom jag är 2 cm längre så ska det inte behövas. Saker är ju den att det är ärftlig det är ju därför jag vill kolla upp det. Att man är kort har dom kommit fram till inte är så jättestort problem längre.Jag ska ta upp det med min läkare istället tror jag när jag ska dit den 4 februari för att prata om min sjukskrivning som går ut den 5 februari.
    Jag är kort, bara 153 cm och frågade läkaren när  jag var på UL i början av graviditeten, just för jag hade läst det där om under 155. 
    Han gjorde iaf en egen koll och kände på bäckenet under VUL och sa att det var bra. Gammal herre var han, så han kände sig erfaren på det hela =)
    Hoppas du får hjälp du med!
  • Humpan

    Idag har jag haft en toppendag!!! Är så glad för min kompis och hennes sambo som försökt bli gravida i flera år, IVF, och till slut blev spontant gravida när de gett upp hoppet. Tidigt i morse födde hon en liten pojke och alla mår bra! Jag har varit så oerhört glad för deras skull hela dagen. Nu bara längtar jag efter att vår bebis också ska komma ut, men det är ju ett tag kvar till april.

    Jobbar på med dotterns potträning och inatt sover hon utan blöja för första gången. Undrar just hur många maskiner tvätt jag ska köra imorgon... Hoppas att det går bra för jag vill inte att hon blir besviken och känner sig misslyckad.

    Jag ska ringa sjukgymnasten tyckte min BM. Ang. ont i rygg och blygdbenet. Hon trodde det kunde vara foglossning och att jag kan bli hjälpt av ett bälte. Hade inte det alls med dottern.

    Skickar en kram till er som saknar sina vänner. Även jag har haft vänner som slutat höra av sig. En mycket nära vän bara slutade höra av sig när jag träffade min nuvarande sambo för flera år sedan. Vi har lite lite kontakt och när vi träffas beter hon sig som om allt är som förr fast det inte alls är det. Förstår mig inte riktigt på henne längre. Sambon har hela tiden tyckt att hon är väldigt konstig. Som om hon hade något emot honom men inte kan säga det eller vad det skulle vara. Nu har vi inte träffats på hela hösten så hon vet inte ens att jag är gravid.

    CamillaJ, hur har det gått idag på UL? Är allt som det ska?

  • CamillaJ

    God kväll :)
    Allt var som det skulle med bebisen vår !!
    Bebis vägde ca 1625g nu i v 30
    så ca 3850 gram runt där kommer bebis väga om jag går hela vägen ;)
    Va mysigt att se bebis så stort liksom !!!

Svar på tråden Någon som väntar barn i april? del 2