Inlägg från: Lingon31 |Visa alla inlägg
  • Lingon31

    30+ som arbetar på första barnet, del 20

    Hallå tjejer. Hoppas att det blir många pluss nu i december. Jag hoppar över december listan då jag opereras för ev endo misstanke sista november och räknar däför inte med att få något+ då jag har ÄL samtidigt. Återkommer i januari listan med råge om inget oväntat händer.

  • Lingon31

    Hej tjejer verkar bara vara jag som skriver så jag kan ju fortsätt på mitt livshistoria har skrivit samma sak i andra trådar men någon har säkert missat.

    Hoppas att det går bra för er andra och att det är därför ni inte är här och tjattrar.

    Gjorde min operation igår. Livrädd och trodde jag skulle dö men så känner nog de flesta säkert. Det var mycket folk som var med i op salen ca 10st så jag blev väl omhändertagen. Och just när de skulle tillsätta narkosen och de säger att nu kör vi så skriker jag USCH vill inte men tror ni jag hade något val . Lite trög på att vakna till liv efteråt hjärnan ville men inte ögonen och kroppen. Det tog ett bra tag innan jag kom ur narkosdimman. Hade hur ont som helst och fick endel morfin så det kändes super.

    Kirurgen pratade om vad de hade sett när jag kviknat till och de hade funnit endometrios och tagit bort det som satt runt urinblåsan. De kunde även se att det fanns inuti livmodern men de kunde inte ta bort det pga av ärr risk. Ena äggledaren och äggstock såg tipptop ut men inte den andra vet inte riktigt vad de sa men den verkade inte ha samma passage som den andra och såg svullen ut. De var tämligen hemliga om hur detta påverkar fertiliteten så det känns som domen kommer vid nästa läkarbesök.

    Idag känns det som någon manglat mig med en ångvält. Ont i ryggen, nervsmärtor överallt framför allt i bröst korg och axlar- inget vidare. Men men är det detta som krävs så ställer jag gärna upp igen om jag får mitt pluss. Så nu känns det lite ovisst vet inte om jag ska vara glad eller ledsen Men nu vet vi att felet låg hos mig och hoppas hoppas att livmodern är funktionsduglig.

  • Lingon31

    Tack ni är ju för goa. Vet inte när nästa läkarbesök blir men ringde idag till KK och bad dem be min läkare eller barnmorska ta kontakt med mig om hur vi ska gå vidare. Så vi får se.

    Skönt att höra av dig som vet Mivo att smärtan ger med sig för just nu känns det som det går åt andra hållet men man får nog ta det lite lungt några dagar till vilket jag har hur svårt som helst med

    Håller tummarna mivo att det blir ett + snart låter iaf lovande!!

  • Lingon31

    Är nog det enda jag inte provat. Men ser det ut att fungera så kanske man ska slå till med det med. Köpte hem folsyra häromdagen

  • Lingon31

    Låter som bra symptom Mia tycker jag Hoppas på + nu till helgen då

    Jo jag har något som heter endometrios drabbar ungefär 10% av alla kvinnor. Det innebär att livmoderslemhinna växer på fel ställen inuti buken (pga bakåt blödningar vid mens) som då kan orsaka sammanväxningar vilket leder oftast till minskad fertilitet. Nu har jag endast mild grad vilket förhoppningsvis inte ska påverka men man vet inte.

    Men nu är jag på gott humör igen och jag ser framemot mellandagarna för då ska han inte få komma undan

  • Lingon31

    Tråkigt Mivo hoppas utredningen ger svar åt dina funderingar. Har precis avslutat min utredning och hoppas nu att vi lättare ska få bebbe under året. Gjorde spolning och då såg man en trång passage och nu är det åtgärdat så jag hoppas förstås att allt går vägen nu.

    Spännande Anetha

  • Lingon31

    Hopplöst när man inte vet varför man inte blir gravid-suck. Har nu genomgått utredning och spolning och inte sjutton har det tagits sig ändå!!

    F-n är inte ett dugg sugen på att göra IVF men men nu när man börjar bli lite över 30 så kanske det är det man måste göra.

    Inte nog med det så har jag för bara en vecka sedan fått konstaterad hypertoni dvs högt blodtryck och går på mediciner för det. Så nu har jag t o m fått åldringars sjukdomar- vem vet jag kanske är en 80 åring instängd i en 30+ kropp

  • Lingon31

    Ja här går det segt mot BIM som är om en vecka ungefär. Har inga känningar men hoppas ändå!!

Svar på tråden 30+ som arbetar på första barnet, del 20