• Coors

    Påbörjad utreding i Gävle Del 6

    liten1: Om du har gjort alla blodprov osv kommer du nog igång snabbt, de enda som är är väl att dom har ganska fullt upp i Falun efter julen...


     


    nnnn: jo tack de går bra! Var o tog blodprov idag, få se vad de visar och sen ska jag till Läkarhusset på torsdag och göra ultaljud.


     


    SIE: men vad konstigt, vad dom håller på att krångla! Vad menas med låg dos behandling då? Hoppas de kommer att fixa sig och du får de dom lovat dig!!!

  • Coors

    Youilove: Klart du får stanna kvar! Roligare om man e fler!


     


    nnnn:  Vi syns på torsdag då!

  • Coors

    SIE: Nej vad tråkigt att de forstätter att krångla till sig för er.... Fattar inte vad som är skillnaden på insermenation o låg dosbehandling? Är de precis samma medeciner och så, bara att man får sköta själva sperman hemma på "vanligt vis"? eller?

    De är ett blodprov man tar på en vis dag i cyklen för att kolla om man har haft ägglossning, så de kanske du kan fråga om du får ta? Jag fick ta de på första gången jag provade pergotime för se om kroppen fattade medecinerna.


    Den där tjejen i telefonen, är hon verkligen sjuksköterksa då? Har för mig att hon sakt till mig att hon inte är de och att hon inte får ge råd utan att tala med Misgena?


     


    Kenai:Har du inte fått tagit en massa blodprov o så när ni var där första gången? sköldkörteln är ju då ett av proven som tas?Så de verkar ju konstigt att han inte visste om din underfuntkion av sköldkörteln då?

  • Coors
    DreamBear skrev 2010-01-13 13:19:21 följande:
    Coors: Innan vi tog proverna informerade jag Läkarhuset och Misgena om att jag hade en underfunktion och att jag medicinerades för detta. Ett av proverna som togs var ju just Tsh, provsvaret visade ett högt värde och det var då Misgena agerade som om vi ej sagt detta. Han lät sur och tvär, precis som att "det skulle vi ju sagt" och det hade vi ju men han hade tydligen inte fattat detta.
    okej, ja då var de ju lite dålig stil!
    Om du visste de innan också...
  • Coors

    Stor längtan: Vad bra att ni kommer igång igen!

    nnnn: Gu va kul!  Tiden kommer gå fort ska du se och snart e du också igång.

    Jag var ju till Läkarhuset idag jag också och gjorde ultraljud. Jag hade många små blåsor men ingen tillräckligt stor, så de blir att spruta några dagar till och förhoppningsvis kommer dom att växa till sig.
    Jag kommer köra med 100IE i två dagar, sen 75IE två dagar till och sen blir de koll igen. Hoppas på de bättre då och att de blir ÄP till ons nästa vecka?

    Sen sa hon tjejen i receptionen att dom var överbokad ända in i februari/mars?!
    Var jätte svårt att trycka in mitt ultraljud på en tid nästa måndag. Hon sucka och sa att de blir svårt, men jag lära ju ha en tid. Känns som jag ska ha lite förtur när jag e mitt uppe i en behandling? Varför tar dom in fler än dom hinner med då?

  • Coors
    nnnn skrev 2010-01-14 11:06:37 följande:
    jag håller tummarna för dig coors.. Fick du en tid på måndag då??Klart att du ska ha förtur, du kan ju inte hoppa över ett ultraljud liksom..
    JO hon klämde in mig mellan två andra tider, men sa att de kanske skulle bli lite stressigt men jag måste ju ha en tid som sakt!
  • Coors

    SIE: Hos oss är de väl jag som sitter vid datorn o letar informaiton men vi pratar ganksa mycket om de hela. Sen så har min sambo väldigt svårt att komma ifrån på jobbet, så när jag ska på ultraljud osv så gör jag de själv men han var med på IVF-mötet och självklart ska han vara med när vi åker till Falun. Jag tycker de går bra, jag får stöd när jag behöver de.

  • Coors

    Nu är jag hemma igen efter ha vart hos Misgena på ultraljud.
    Nu hade äntligen äggblåsorna börjat växa och jag hade 8st på häger sida o 1 på vänster men de behövde någon dag till på sig... Så de blir sprutor idag o imorgon och sen ÄP på fredag i Falun.

  • Coors
    DreamBear skrev 2010-01-18 09:37:27 följande:
    Coors: Fick du tid till Falun av Misgena? Hur fungerar det? Ger han info om tid, och allt däromkring. Eller får man hem brev från Falun senare? *nyfiken*
    Jag vet faktiskt inte riktigt än....
    Jag ska vara i Falun kl: 8 på morogn iaf, sen skulle dom ringa upp mig senare sa han? Vet inte om de är info om något då eller så?
    Han sa inte så mycket hur de skulle gå till, utan bara att dom skulle ta hand om mig nu och typ Lycka till.
  • Coors

    nnnn: De kommer gå fort för dig oxå ska du se.... IVF-behandlingen är ganska utdragen. De är prover hit o dit, massa gynkontroller, spray, sprutor o så. Inte förns nu sista veckan tycker jag att de har hänt något när man får ett "kanske" datum på ÄP. Men nu är de verklighet och bara 3dagar kvar!
    Angående telefonsamtalet så var de bara att dom skulle säga välkommen och vilken tid jag skulle vara där.


     


    SIE: De låter väl bra?! Hoppas ni lyckas nu fast de blev en massa krångel!

Svar på tråden Påbörjad utreding i Gävle Del 6