• Summer

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3

    Hellooo flickor!

    Hur mår ni?
    Jag har fått riktigt ont i svanken, typ som ryggskott fast det sitter i svanken och strålar även ut mot höfterna. Det gör ont att både sitta och gå. Som tur är har jag pratat med MåBraHälsa som är en träningsanläggning där sjukgymnaster jobbar och jag ska börja där på gym på måndagar och vattenjumpa på onsdagar. Det är dessutom GRATIS och betalas med högkostnadskortet! Tjohoo! Jag ser verkligen fram emot det :)

  • Summer
    Meadow: Ja, hoppas att du börjar må bättre snart. Spännande med VUL imorrn. man är alltid nervös innan men när man väl är där är det ju underbart att få se sitt mirakel. Lycka till!

    Jenny: Stackars...har inga ord {#lang_emotions_frown}. Men det man får tänka på i detta läge är att du regelbundet har varit hos din bm och tagit dessa prover och att det förmodligen går att stoppa i tid och säkert åtgärda. Ang högt blodtryck och tillväxt.. har hon frågat vad du äter? Du är väl precis som jag en liten godisråtta? Jag försöker undvika allt onödigt fett och socker eftersom det är dåligt för Tilde. Om jag måste äta något sött tar jag hellre en bulle än tex. smågodis som har så mycket färgämnen, tillsatser och annat skräp.
    Gumman, det kommer bli bra, var inte orolig, din bm har ju full koll på dig nu och det är bra att du får träffa specialist mödravården och göra extra UL. Vi finns här för dig.
    Stora kramar! S
  • Summer
    Godmorgon gums,

    Hoppas att ni sovit gott. Själv har jag snusat som en liten bebis hela natten, otroligt skönt. Idag är det en massa plugg på schemat så jag hoppas att jag tar mig i kragen och verkligen läser. Sedan jag blev gravid så har jag varit så omotiverad i skolan, inget annat än min bebis känns viktigt {#lang_emotions_baby}

    Jag tänkte dela med mig av två fina sånger idag. De har jag tänkt att vi ska ha på dopet om allt går som det ska med Tilde. Båda mina systrar sjunger och är tillsammans med varsin musiker så jag hoppas att de vill ställa upp {#lang_emotions_smile}

    Här är länkarna:


    ">




    ">



    Kram!
  • Summer
    Meadow skrev 2010-01-26 14:21:59 följande:
    Haha! Se en näsa ska det stå, och såklart var det inte min lärare, utan LÄKARE som var glad.
    Hihi! Grattis igen! {#lang_emotions_wink}
  • Summer
    Nu har jag varit på superrea (rea på rean) och köpt våra första babykläder! Så mycket kläder för så lite pengar! Sånt gillas! Kan tipsa om Lindex och Åhléns!

    Hoppas ni har lyssnat på låtarna! Jag blir så rörd av Det första andetaget, en liten tår varje gång...ja, hormoner ja..
    {#lang_emotions_laughing}
  • Summer
    mithrandil skrev 2010-01-26 19:51:22 följande:
    Meadow: Herregud grattis! Så otroligt roligt att allt såg bra ut.Även om jag var så gott som helt säker på att allt skulle se bra ut så var man ändå lite nervös. Denna gången SKA DET gå vägen!Idag var jag på mitt andra rul, de visade visserligen samma som förra. livlig bebis, troligtvis en liten flicka. Men bm var inte säker så hon sa "flicka, MEN köp absolut inga rosa kläder ännu för jag är inte 100% säker". Jag själv har ju varit helt säker på tjej denna gången och eftersom de inte riktigt kunde se förra rul så misstänkte jag då med att det var en tjej, brukar väl vara det som är svårast och se?
    En flicka du också! Åhhh vad roligt! Stort grattis gumsi!   {#lang_emotions_flower}
  • Summer
    mithrandil skrev 2010-01-26 20:48:05 följande:
    tack, men gratulera inte. Hon visste ju inte säkert så jag ser liten som könslös ett tag till.
    Okejrå, men jag tror det är en flicka nu {#lang_emotions_smile} och om du vill köpa mer babykläder så finns det mycket snygga unisex! Jag är inte så mycket för rosa, inte när flickan blir större iallafall. Mina favoritfärger är mer vit, grå, beige osv. Men visst, det blev lite rosa idag för mig {#lang_emotions_wink}
    Hur som helst så har du en livs levande bebis i magen och det är ju det viktigaste!
  • Summer
    mithrandil skrev 2010-01-26 20:49:33 följande:
    Jag är så sugen på nånting. VÄLDIGT VÄLDIGT SUGEN! men på vaddå?
    Jag har fått cravings på morötter...av alla saker {#lang_emotions_tongue_out}
Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3