• Summer

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3

    Kittycat: Tänkte precis skriva att be om att få göra ett UL så att du kan koppla av, bra att du gjort det, kommer säkert kännas bättre efteråt. Jag gjorde ju 6 VUL under mina första veckor då allt var så osäkert. Man blir faktiskt lugnare. Fråga om du får med dig en liten bild också, mina bilder har jag levt på läääänge! När jag blir osäker på ifall jag verkligen har en bebis i magen tittar jag på bilden :)

    Bebisifeb: Låter bra att man kan ha musik i rummet, jag ska fråga om det. Vadå, kan det vara praktikanter med också!? *suck* Det kommer jag också be om att inte ha med. Min förlossningsskräck skulle bli värre om jag skulle ha med någon lärling där inne.

    Idag ska jag fixa lite ärenden och ikväll ska hela familjen fira min mamma som fyllt år och gå ut och äta. Det blir mysigt!
    Vad ska ni andra hitta på?

  • Summer

    Vår middag ikväll var jättemysig. Jag åt stekt lax med hummersås och världens godaste potatisgratäng. Till efterrätt var det olika sorters chokladbakelser...*puh* sedan rullade vi till bilen ;)

    Jag frågade min syster om musik under förlossningen och hon sa att det var jättevanligt och att de flesta (?) har det! Jag trodde jag var först i världen med en sån grej ha ha!
    Tydligen så är jag själv född till Beatles :D

    Bebisifeb: Vad härligt med er flytt! Just nu känns det säkert jobbigt att ha den framför sig men tänk sen när ni har boat in er! Lyllo! :)

  • Summer

    kittycat: vad skönt att UL gick bra. Förstår din lycka :)

    Alfonsina: Fina foton och snygg Gina-kofta, jag har en likadan ;)

    Det märks att jag är i v. 16 nu. Det ilar och värker olustigt i livmodern sedan igår, riktigt obehagligt. Jag antar att det är bebis som växer så det knakar. De ska ju växa som mest mellan v. 16-22 eller 26 eller hur det var?
    Idag har jag varit snurrig också så jag har legat till sängs. Ikväll blir det pizza och film (ensam). Johan har kompisar nere hos sig. Vid dessa tillfällen är det perfekt med två lägenheter! :)

  • Summer

    Alfonsina: Såg ut som du har den beiga koftan precis som jag, men den gråa är också snygg. Jag valde mellan dem två. Ang dina foton så fastnade jag för närbilden på era magar där huvudena var kapade. Den var riktigt cool och estetisk! Men alla var såklart jättefina. Håller med kittycat; Roligt att få ett ansikte på dig!
    Jag skulle helst vilja veta mycket mer om er alla och se kort på er så man vet vilka man pratar dagligen med. Längre bak i min blogg finns åtminstone två foton på mig.

    Bebisifeb: Stackars dej...*kramar om*...fy för att både ha ont och vara ensam :(
    Tittar du på film eller hur får du dagarna att gå? Själv brukar jag ligga med min laptop i sängen och kolla på gamla repriser på tv4 play osv. Idag blev det Jul med Ernst hihi! :)
    Älskar hans lantliga känsla och pyssel. Mycket inspirerande!

  • Summer
    BebisiFebruari skrev 2009-12-22 21:41:54 följande:
    Tack, gullig du är!! Ja det blir mycket dator facebook, framför trådar på familjeliv och tv:n står på från att jag går upp tills jag lägger mig :) Kollar en hel del efter roliga baby grejjer för att se vad det finns för utbud.Hihi.. ja man kanske borde lägga in nån bild på hur jag och mannen ser ut så ni ser vem ni pratar med :)
    Vad har du köpt i babyväg hittills? Jag ärver ju vagn, spjälsäng, skötbord och lite sånt av mina systrar. De står i källaren nu och ska plockas upp i början av maj *längtar*
  • Summer
    BebisiFebruari skrev 2009-12-22 22:31:26 följande:
    Kanon ju :)Vi har bara köpt vagn, lite kläder och lite lakan, påslakan, handdukar.Så fort vi flyttat så ska spjälsäng handlas (mamma köper den till oss i present) :)och så ska vi handla hem allt annat som behövs alltifrån kläder till blöjor och dyl vill ha allt hemma eftersom man aldrig kan vara säker på när den lilla kommer.
    Åhh vad mysigt! Vad blev det för vagn? Och var har ni köpt de mesta av babykläder och sånt? Jag har verkligen noll koll på barnbutiker. Men HM har ju mycket fina barnkläder.

    Nu är det läggdags!
    Natti!
  • Summer
    BebisiFebruari skrev 2009-12-22 23:07:37 följande:
    Vi köpte en Teutonia Fun med deras hårdlift :) Det jag handlat hittills har varit från H&m dom hade mycket bra bas plagg i bra färger och framför allt bra priser med tanke på att en body kan bebisen ha typ 1 månad innan denmär för liten :) men har kollat ut lite på P.O.P oxå sen ska jag kolla in Lindex och Kappahl oxå, kul att variera lite olika butiker.Ska oxå lägga mig snart, natti natti!! Kram
    Teutonia Fun är jättefin. Den som vi ärver är också en Teutonia tror jag, en marinblå. Den är väldigt basic och har några år på nacken men är fräsch och funkar säkert bra :)
  • Summer
    Meadow skrev 2009-12-24 07:36:38 följande:
    God Jul alla!Snart ska jag väcka sambon och berätta att han nog ska bli tvåbarns far! Det stod "GRAVID" på stickan imorse!Och jag har precis börjat må illa, precis som med dottern för 3 år sedan!Kram på er alla! Hoppas ni har en lovely dag!!
    Stort GRATTIS Meadow! :D

    Tjohoo nu är vi alla på tråden gravida :)

    GOD JUL ALLIHOP!!!

    Stor kram S
  • Summer

    Hello girls! Hoppas att ni alla haft en skön jul och fått njuta av mat och gott sällskap. Själv är jag halv-vegeterian så julmat är jag inget fan av, men det är himla mysigt att få umgås med nära och kära. På julafton firade vi med min familj och igår med Johans familj.
    Jag går in i v. 17 imorgon och kan ibland känna bubbel och vibrationer ifrån magen. Jag tror att det är bebis som grejjar där inne :)

    Nu ska vi snart iväg på mellandagsrea :D

    Vi hörs snart!

    Kram S

  • Summer

    mithrandil: Vad skönt att det går bättre för er! :)
    Hur firade du jul? Fått någon rolig julklapp?

    Vi vuxna ger inte varandra julklappar längre. Jag fick 1000 kr av mamma och pappa och sedan gav jag till mina syskonbarn.
    Johan och jag gav varandra att vi ska åka till Sandhamn och bo på Seglarhotellet, äta på deras restaurang och relax. Jag gillar mer att göra saker tillsammans än att få saker :)

    Meadow: Ibland är jag inne på msn och glömt skriva upptagen (jag loggas in automatiskt). Ang rean så köpte jag en t-shirt på Vero Moda och en "huvud/hår kliare" från Stockhome såååååå skön!!!!! ETT HETT TIPS! Har du hittat nåt kul?

    Nu till en ny åkomma: Sedan några dagar tillbaka så har jag fått lite problem när jag nyser eller kräks och det trycker på. Då är jag är nära att kissa på mig samtidigt! Känner ni igen detta? Vad gör man? Knipövningar?

Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3