Inlägg från: The Kittycats |Visa alla inlägg
  • The Kittycats

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3

    BebisiFebruari skrev 2009-12-17 17:37:58 följande:
    Låter som en mysig dag :) Här är det inte jätte mycket snö men sååå kallt.Tack! Det blev en Peugeot 307 i färgen silvermetallic
    Låter fint, är det en kombi?
    ♥ bf 2010-07-17
  • The Kittycats
    Alfonsina skrev 2009-12-18 15:02:54 följande:
    Åh, vad spännande Meadow! Här har foglossningen tilltagit, för det är väl den jag känner i blygdbenen? Men det är lite olika dag för dag men just idag är ingen bra dag. Kan ju bero på min innehållsrika dag igår. Har nu inhandlat en kofta (eller två, köpte både i grått och vintervitt) med matchande benvärmare. Tänkte att de kunde sticka upp bara litegrann ur skorna. Så nu får ni hålla småtummarna även för mig, fast det bara gäller larviga saker: bra väder imorgon, att ingen dubbelhaka syns och att jag har en bra hårdag.
    Klart jag håller tummarna att det blir fina bilder Vilken mysig idé, och kul att ha kvar sedan. Om du vill får du jättegärna visa resultatet sedan. Lite inspiration skulle inte sitta fel, är också sugen på att ta foton senare.
    Vilken v är du i nu?
    ♥ bf 2010-07-17
  • The Kittycats
    BebisiFebruari skrev 2009-12-19 11:44:17 följande:
    jag kommer mer än gärna upp till sthlm då :D kan jag passa på att träffa släkten på en gång
    Bara inte runt 17 juli, så att jag också kan vara med på träffen i Sthlm 
    ♥ bf 2010-07-17
  • The Kittycats
    Alfonsina skrev 2009-12-19 20:17:58 följande:
    Vore ju jätteskoj att ses! Glömde bort att tala om att detta är en stor dag, vi beställde nämligen vagn! Det blev en Emmaljunga Nitro City i färgen Dark grey och så beställde vi Citykorg (liggvagnen) i vitt konstläder. Blev väldigt verkligt på en gång.
    Åh vad roligt!
    Låter jättefint
    BebisiFebruari skrev 2009-12-19 23:57:57 följande:
    Ja absolut, vi kan ha flera träffar jag kommer gärna och träffar er underbara människor flera gånger :)
    Kan ju vara roligt att ses sommaren efter också, när våra bebisar är större
    ♥ bf 2010-07-17
  • The Kittycats

    summer: Skönt att klippa håret
    Har faktiskt också klippt coh färgat håret i helgen, nu är jag julfin

    Måste bara klaga av min om ni ursäktar... satt och snyftade i bilen hela vägen till jobbet... blä!

    Är så jävla ledsen på vår bil!
    De har typ inte fungerat sedan vi lämnade in den på service för byte av kamrem etc. Den gick en vecka efter servicen, sedan tvärdog den. Tog då lokala verkstaden 2 veckor att hitta felet, och det var att vår märkesverkstad inte hade hängt upp kablarna efter servicen så att de brändes sönder tillslut och säkringen gick (därför dog bilen) Vi hämtade ut bilen i tisdags, samtidigt som vi håller på att ringa märkesverkstaden för att de ska ersätta utläggen som vi hade pga att de inte hängde upp kablarna ordentligt. (har inte fått svar än)

    Då igår så blir något fel med fläkten, den stänger inte av sig fast vi stänger av bilen *suckar* Så man måste koppla bort batteriet så att fläkten slutar gå, annars dör ju bilen så småningom. Så jag måste pilla i motorn varje gång jag ska köra och ställa bilen. Nu vill vi ju lämna in bilen, men var...
    Märkesverkstaden vill jag inte lämna in på om de inte tar ansvar för kablarna de inte hängde upp, annars måste man ju räkna med en merkostnad på 1600 kr extra vare gång man lämnat bilen där för att de slarvar {#lang_emotions_yell}

    Lokala verkstaden vet inte vad det är för fel, det här med fläkten har nämligen hänt en gång förut. Och de plockade isär bilen, hittade inget fel.... men bilen fungerade när de satte ihop den. Och då var jag ju rädd att det skulle hända igen eftersom de inte hittade något fel, och nu har det ju hänt igen.... Orkar bara inte!!!


    ♥ bf 2010-07-17
  • The Kittycats
    Är nervös nu också, gick in i v 11 igår. Och det var den här veckan som jag började blöda förra gången. Nu i efterhand vet jag ju att fostret redan var dött då, och den här gången har jag ju sett ett hjärta slå.
    Men jag är inte så logisk känslomässigt, utan jag är skitnervös ändå! Klarar jag mig till lördag har jag ändå gått längre än förra gången, så det satsar jag på.

    Har fått tid till gyn imorgon, väldigt gulligt av dem att inte nonchalera min oro. Som de sa, är ju inte bra för barnet att jag går och oroar mig och stressar upp mig heller.
    ♥ bf 2010-07-17
  • The Kittycats

    Så där, nu har vi fått se lilla bebis vinka och sparka idag. Total lycka kan jag säga!!!! Gick rakt in hjärtat {#lang_emotions_heart} 
    Och han gjorde två mätningar, en som flyttade tillbaka mig och en som flyttade fram mig. Så han sa att min dag 10+2 antagligen stämmer rätt bra. Bonus!

    Nu ska jag verkligen försöka njuuuta

    Granen är klädd och fin, ikväll blir det julklappsinslagning. Det allra roligaste nästan, enligt mig {#lang_emotions_tomte}


    ♥ bf 2010-07-17
  • The Kittycats
    Alfonsina skrev 2009-12-22 17:26:26 följande:
    Nu har våra bilder kommit om ni är nyfikna. gå in på www.karinfroom.se och sedan loggar ni in med lösenordet "despinola". Idag har jag jobbat på huset hela långa dagen och det känns i kroppen kan jag säga. Men det har gått bra. Ikväll ska vi ha julfirande med makens familj eftersom vi åker hem till min imorgon. Så nu måste jag skutta in i duschen, mycket slipdamm på tjocka mig.
    Åh vad fina bilder Och vädret såg optimalt ut. Roligt att få ett ansikte på dig också.
    ♥ bf 2010-07-17
  • The Kittycats
    Alfonsina skrev 2009-12-22 18:59:52 följande:
    Ha ha, tack så mycket. Vi är jättenöjda med bilderna, nu till det svåra att plocka ut bilder och just förstoringen är alltid knepig att välja.
    Ja det var ju många bra att välja emellan.
    ♥ bf 2010-07-17
  • The Kittycats
    BebisiFebruari skrev 2009-12-22 19:00:36 följande:
    Ja egen tid kan vara mysigt ibland, fast här är det alldeles för mycket sånt just nu. Tycker synd om mig själv just nu, Johan och hans jobb har storstädning idag på jobbet så han kommer väl hem i natt nångång. Vill bara ha hem honom men men han är ledig i morgon. Och jag själv har varit på ett besök på förlossningen, ringde dit i em och tänkte att dom skulle ge mig lite  råd på vad man kan göra åt mig värk som Meadow förklarade för mig att det va förvärkar när jag frågade henne på msn, vilket jag oxå anade att det va då jag får som kraftiga smärt toppar som sen dalar av. Och gissa vad bm på förlossningen säger? Kom genast in vi vill göra en undersökning på dig för att se så du inte öppnat dig.Jag som bara ville få lite råd på telefonen! Men självklart glad att dom vill kolla så att allt är ok. Åker in till förlossningen får göra ett Ul och allt såg bra ut på det, läkaren gjorde en vikt uppskattning och bebis väger 1716 g bara 8 g mer än vad snittet i min vecka ska väga så det va ju bra. Livmodertappen är än så länge inte påverkad, urinprovet visade blod, som alltid! men sen hade jag äggvita i det oxå så det skickades på odling.Fick göra en Ctg kurva och den va normal.Åkte hem med ordinationer om att återigen vila vila vila och återkomma om det blir värre eller om jag blir för orolig hemma. Så nu får jag inte göra nått igen, utan bara stå ut med dessa förvärkar!!! Att vara gravid har jag verkligen fått en anan syn på nu.Idag får jag faktiskt tycka synd om mig själv... :(
    *Skickar en stor och uppmuntrande kram*  {#lang_emotions_flower} {#lang_emotions_heart}
    Skönt att det ändå såg bra ut med livmodertappen, hoppas nu att proverna kommer tillbaka med bra svar också.
    ♥ bf 2010-07-17
Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3