• zummar

    shannara, gud så tråkigt att du inte kom iväg....DU om någon behövde ju det=)

    Jag fick i julklapp...eller var det födelsedagspresent att mamma o moster tog hand om mina barn en natt...kunde gärna fått vara lite längre =)
    Älskar mina söner, men jag har ett ganska stort behov av att få vara "med mig själv" så ibland är det lite jobbigt att när A somnat så vaknar J å så vidare...

    ANnars har vi det bra. jul nyår o födelsedag inom loppet av 10dagar var jättebra, mysigt o trevligt med min lilla familj =)

    Nu har jag bestämt mig för att gå ner i vikt, jag har startat en blog om det också...så jag håller mig i skinnet =)

    Kram på er alla!

  • zummar
    http://marlene-stegforsteg.blogspot.com/

    LÄnkar till min viktblog...eller eg centimeterblogg eftersom jag inte äger en våg =)
    Jag hoppas ni vill följa mig, ni är de första som jag länkar för...har inte riktigt modet att lägga upp en länk på FB ännu. så jag börjar här =)

    Lizzy; välkommen hit!
  • zummar

    nufsan:  Ja så känner jag med...det är cm som räknas =) men det känns ju huvva långt bort till ett midjemått under 80cm eller vad som är "högsta" för kvinnor...

    aaron äter ; en tallrik fil m flingor, russin o lite äppelmos till frukost, sen frukt som mellan mål på dagis å så en redig lunch på dagis. sen äter vi nån macka efter att han sovit efter dagis. Idag åt vi risgrynsgröt till middag (jag var lat idag =)) o en ostmacka. Han har slutat m välling. Han ville gärna ha när lillebror först kom men han lekte mest med flaskan så nu har vi slutat helt.

  • zummar
    http://marlene-stegforsteg.blogspot.com/

    är det inte också ganska normalt att de äter mindre nu när de är runt 2, de behöver inte lika mycket för de växer inte så mycket just nu. A har absolut börjat äta mindre nu men han har ätit nästan lika mycket osm jag gjort tidigare.

    Idag har jag varit på BVC m miniman, 4,5mån, 2 sprutor, 69.5cm lång o 7,7kg tung=)
    Han kissade ner hela ´lokalen också...hehe, men det var bra det för då såg sköterskan att han kissade åt sidan, han har så trång förhus att hålet ligger på sidan liksom...
    Han kommer troligen att behöva opereras, men det är inget jag oroar mig över eller så...han är en finfin pojke iaf=)
  • zummar

    lizzy: tror hon är rätt liten...min pojke väger nog runt 17kg o är väl ca 92-94cm lång...når alldeles för långt gör han också..men det är ju en annan historia =)

  • zummar

    usch, det är så ledsamt här...min kompis förtidigt födda dotter dog i fredags efter 3,5mån kämpande...huvva, barn ska inte dö!

    hon vägde bara 442g när hon föddes, skulle eg ha vägt det dubbla i den veckan. Hon kämpade så bra, vägde nästan 2kilo nu o så blir det såhär...jag kan inte fatta det, va var det bra för!?

  • zummar
    majsan801 skrev 2010-01-17 19:57:34 följande:
    Men fy zummargud så hemskt. Vilken vecka föddes hon i. Usch har det gått sålång tid måste man ju trott och varit säker på att hon skulle överleva. Gräsligt. Massor med styrkekramar
    jag minns inte riktigt när det var men typ v24 eller nåt sånt =(
  • zummar

    Dior, Aaron pratar nästan inget alls. Han säger dato-dator, titta dä, inte här, intehär heller.
    men han säger inte mamma eller pappa han har sagt ett namn och det är märta, men inget annat.

    Käns dock som att det håller på att lossna lite nu sen han började på dagis. För idag föröskte han säga Amen, men det blev Abbe
    Pratar gör han hela tiden men man förstår inte va han säger. det är som ett skiffer. som att han har bytt ut alla bokstäver, liksom bytt ut dem.

  • zummar

    Dior, jag fattar faktiskt inte varför de vllle att din son skulle till logoped redan när han var 1,5 (eller har jag missuppfatta`?)
    Min son pratar i princip ingenting o han är också snart 2.5, min BVC-sköterska har inte sagt ett knyst om logoped eller att ngt skulle vara "fel".
    Det finns ju de som knappt pratar innan de är 4 år...å det är väl normalt!

    Här är allt rätt bra, förutom att jag höll på att DÖ av panik i måndags då jag fick brev från FK.
    "Du beviljas inte FP perioden 7jan-30april, eftersom du endast har 6 lägstanivådagar kvar"'
    Som sagt..jag trodde jag skulle dö! Men så visade det sig att jag råkat skicka in begäran för Aaron ist för Jarone!
    Men men..har ju fortfarande inte några pengar...men det löser sig!

    Sen är Kalmar på tapeten igen...men allt blir så krångligt å inte vill vi bo i södra sverige heller egentligen. Åh,,,om allt bara kunder vara lite enklare!

Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007 del 10