Inlägg från: lizzypizzy |Visa alla inlägg
  • lizzypizzy

    Bebisar födda oktober 2007 del 10

    Hej!

    Jag har en dotter född 6 oktober 2007. Den 23 sepember fick hon en lillasyster.
    Ser att det än min tjej som inte är så stor i maten. Hon får dock bara välling morgon och kväll om hon inte är sjuk då får hon oftare.

  • lizzypizzy
    trazzlan skrev 2010-01-11 21:40:28 följande:
    Välkommen hit! Jag har en tvååring född den 16 oktober och en lillasyster här som föddes den 27 oktober 2009. Har vi inte setts i en annan tråd?
    Jo det har vi nog =)
  • lizzypizzy

    Min lilla älskling har idag ätit:

    Frukost: 1 flaska välling och sen frukost på dagis (Vad vet jag inte)

    Lunch (Sen då hon somnade i bilen påvägen hem från dagis): 1 flaska välling och Kellogs special K

    Mellis: 1/2 äpple

    Middag: 1,5 skiva skinka, 1 kiwi, 2 mandariner

    Övrigt: 5 marie kex

    Natten: 1 flaska välling

    Hon ville varken ha lunch eller middag idag =(.

    Idag blev det väldigt lite måste jag säga och välling brukar hon ALDRIG få på dagen om hon inte är sjuk men pappa var själv med henne och gav efter =(.

  • lizzypizzy

    Nufsan: Vilka små sötnosar!

    Tänkte kolla med er vad era 2-åringar väger och hur långa de är? Tycker min tjej väger så lite och är kortis. Hon väger 11 kg och är 86 cm lång. Kan ni inte skriva vad era väger och så?

  • lizzypizzy

    Ja hon är liten min tjej. Lillasyster kommer växa om henne =).

    Stortjejen är sjuk, snuvig och denna förbenade hosta. Så nu är det full dos med pulmicort, aromir och singular som gäller men hostar som en tok ändå =(.

  • lizzypizzy
    Nufsan skrev 2010-01-16 15:19:52 följande:
    Trazzlan, ja det blev tyvärr så... Vi har bara mollipect eftersom det inte fanns någon annan medicin när vi låg inne med honom. Idag har vi luftat och haft högläge så jag tycker han låter bättre. Får se hur natten blir. Även om det inte är farligt så är det iaf obehagligt när man hör hur de kämpar med luften....
    Låter jobbigt, hoppas han blir bättre snart!
  • lizzypizzy
    MrsFreckles skrev 2010-01-16 17:45:00 följande:
     Lizzypizzy - Maya vagde 15.3 vid 2-arskontrollen (oktober da) , och ar val en 95 cm lang, vet inte sa noga...men har 98/104 i klader Nu ar snon helt borta har, skont! Har varit och fikat med nagra kompisar, utan barn, lite lyxigt
    Oj min tjej har 86, börjar lite med 92 nu.
  • lizzypizzy

    Dior: Min tjej babblar massor hela tiden. Hon är aldrig tyst. Hon säger hela meningar nu men kan inte säga f det blir s  =). Hon säger ackack till farfar =), jättesött.

  • lizzypizzy
    Nufsan skrev 2010-01-21 10:48:36 följande:
    .Är det fler som har trotsiga 2-åringar. Holy good vad Jonna håller på. Hon vet precis vad hon vill och får hon inte det så gallskriks det och hon kastar sig på golvet. Man blir mörkrädd emellanåt, haha
    Jodå så har vi det här hemma med.
  • lizzypizzy

    Nufsan: Så gör min dotter med ibland, helst när nån leker med hennes saker. Hon blir helt skogstokig. Jag skäller på henne och talar om att man inte får göra så. Det har minskat sen dess. Det är verkligen inte ok för mig att hon slåss! Jag tycker inte om att skälla på henne men efteråt pratar jag med henne om det också så hon vet varför jag skällt.

  • lizzypizzy
    trazzlan skrev 2010-01-22 21:31:11 följande:
    Jag hörde just på nyhetsmorgon där en mamma frågade en expert om exakt samma problem du har med Jonna. Det råd hon fick var att hennes barn testade hur man skulle vara mot sin lillebror och behövde testa utan att göra illa förstås. Hon råddes att läsa böcker om att vara snäll och dum mot syskon och kompisar, och att prata om det. Kanske att det hjälper på Jonna för det är ju trist när de ger sig på andra barn. Trots att våra tjejer är rätt små ännu och man kanske inte direkt kan föra diskussioner så tycker jag att man kan prata om vissa saker. Lycka till!
    Håller med dig om att de är små men jag har pratat med min dotter ända sen hon var bebis och jag tycker att man i alla fall kan tala om vad som är rätt och fel som du säger. Tror det är viktigare att prata om det än att bara säga att det är fel. De förstår mer än man tror har jag märkt.
  • lizzypizzy

    Oj vad det har skrivit sen jag var inne sist =).

    Ser att ni pratar fler bebisar. Jag vill ha en till bebis, det ville jag redan några dagar efter andra kommit ut och efter första direkt hon kommit ut. Jag tycker det är så enormt häftigt att föda barn att jag vill göra det igen. Sen är det ju så mysigt med bebisar med. Tyvärr vill inte mannen ha fler så vi får väl se vem som vinner, haha.

  • lizzypizzy

    Usch dessa sjukor visst är det tröttsamt. Min stora tjej var förkyld med tokeländig hosta från det att lillasyster föddes till nu i januari efter helgerna. Nu har hon peppar peppar bara varit sjuk en helg men jag väntar på magsjukan. Den kommer säkert komma med besked snart. Hatar verkligen denhär tiden på året.

    Idag har min tjej i princip inte ätit alls. 1 vällingflaska till frukost. Några tuggor banan. Några pommes. En tugga hårt bröd. En tugga melon. 4 pepparkakor. 1/4 macka. 4 potatisskruvar och nu på kvällen en halv flaska välling under trug. Hon brukar ALDRIG neka välling på kvällen. Blir så orolig för henne när det är såhär och helst när hon nekar vällingen. Jätteorolig att hon håller på att få magsjuka nu =(.

  • lizzypizzy

    Stortjejen frisk men jag fick magsjuka igår så det är väl bara att vänta på att resten av familjen får det. Stortjejen fortfarande liten i maten och dricker inte upp hela vällingsflaskorna som hon brukar.

  • lizzypizzy

    shannara: Ja magsjuka är pest!

    Jag blev frisk från min på ett dygn. Ingen annan har insjuknat än och nu har det gått 4 dygn sen jag hade mitt sista. Hoppas hoppas de klarar sig.

  • lizzypizzy

    trazzlan: ja det är INTE kul med katter som pissar överallt. Jag har Inte mina vagnar ute just pga att det går så mycket katter här. Känner ibland att de kissat på bron och så och det STINKER. Om ni har många katter som springer där kan det vara flera som kissat i vagnen och då svårt att kräva grannen på ersättning men ge det ett försök. Jag har själv katt och blir TOKIG om hon kissar där hon inte ska. Försök att tvätta klädseln med ättika det kan kanske få bort lukten.

Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007 del 10