• fillie

    Bebisar födda oktober 2007 del 10

    hej tjejor!!!!!

    kommer ni ihåg mig??   piiiinsamt länge sen jag var in nu.......MEN det har vart helt sjukt mkt hela tiden, har vart in 2 ggr på familjeliv på 6 månader kanske...för att behöva logga ut 3 min senare! jag har tänkt på er iaf!!!

    häromdagen när jag stoppade in en maskin tvätt så tänkte jag på shannara och hennes tvättstuga, hur gick det? tänkte fy sjutton att hon orkar bubba tvätt fram och tillbaka och sen blev det renoveringsbehov....tänker på olimpia och hennes doulande och hur sol har det uppe i kalix med denna snö!!! F4 åker jag förbi hanska ofta då jag har mitt ena jobb där i närheten, undrar hur ni har det där inne i huset   nufsan med lilla bebis och likaså¨shannara och zummar då!!! zummar som är ensamen med sina två oftast? trasslan med bebis och dina roliga kommentarer som jag ff kan skratta åt! ja jag tänker på er alla och nu är det banne mig dags att jag säger hej och skriver en rad eller två!!!

    Jag har två helt underbara men VILDA pojkar, dom mår prima och börjar ha sååå kul med varann men som sagt, mkt bråk och liv med....inte en sekund till övers blir det renoverat, jobbar 100 % och pluggar 75%....det finns att göra om man säger så...jo renoveringen är inför vår kommande försäljning! vi ska sälja detta hus och skaffa oss ett större jag är pedant och vill sälja ett hus i toppskick för att kunna få så mkt som möjligt för det förstås! fotografering på onsdag men jag har jobbat sen i ons den 17 och första lediga dagen jag har är på lördag den 26! så jag förstår inte riktigt hur man ska pyssla ihop allt som är kvar att fixa!!! S jobbar ju oxå! och barnvakt, vad är det????? mysa med barnen vill man ju oxå göra ju!!

    JO en sak till......vi måste verkligen ha större för Neo och William ska nämligen bli storebröder!!! hahaha japp....v 7 så det är tidigt! det var inte planerat dock men sååå välkommet!!! nu får jag skärpa mig och kika in här oftare!!!

    Ha det sååå bra alla tills vi hörs igen!!!! KRAM på er!


    Neo 070928 & William 080901
  • fillie
    Nufsan skrev 2010-02-22 12:02:22 följande:
    Filllie, haha vad roligt, grattis till kommande bebis =P och försäljningen av huset. Hoppas ni får bra för ert!Hur mkt kommer det att skilja mellan William och nästa? Tänkte skriva lite, men nu var Karl tydligen klar med att sitta själv och leka efter 2 min =P
    tack!! det blr väl ganska exakt 2 år...nästan en sladdis ju!!
    Neo 070928 & William 080901
  • fillie
    Nufsan skrev 2010-02-22 12:25:48 följande:
    Nufsan, haha ja för att vara du så Imponerad av dig, jag har helkörigt med mina och då är det 19 månader mellan dom =P
    ja men du har ju fler med... jag är då imponerad av er alla med många barn
    nu blir det väl den jobbigaste perioden framöver, har redan börjat må illa och är så matt och konstig i kroppen så usch! därför vill jag ha det här med huset klart helst igår innan det blir värre!
    Neo 070928 & William 080901
  • fillie
    Nufsan skrev 2010-02-22 12:52:26 följande:
    Vad bra påminn mig hur dåligt man mår, haha! Helt galet, men jag längtar nästan efter en till, men jag ska INTE ha fler, haha. Tittade på bebisbilder på Karl och fick sån längtan efter en liten en..... och ändå är han bara 7 månader, haha!Mina stora och maken flyttar hemifrån om vi får en till bebis =PÄr det fler som har 2-åringar som gömmer saker??? Jag blir galen på Jonna för hon gömmer allt som någon annan använder eller vill ha, haha. Man kan se hur lurig hon är... smyger sig på syrrorna och får hon fatt i mobilen så smyger hon iväg och så gömmer hon den, haha. Pengar, nappar, pennor, leksaker som andra leker med etc etc... Följde efter henne när hon tog kompisens sons napp och snabb som blixten så slängde hon ner den i våran möss och vant-låda, haha. Hade ju ALDRIG hittat den om jag inte smygit efter henne
    haha du är galen! jaaa jag hade definitivt glömt hur man mår, kommer bara ihåg vad jag sa sist jag mådde som sämst med William....aldrig mer! bytte blöja, kräktes, torka, kräktes.....blä!!!! haha men som sagt man glömmer ju och förhoppningsvis glömmer jag detta snart

    Neo är en liten hysskille han med.....han gömmer inte saker men han smyger efter en och ser var jag lägger de saker han inte ska ha...sen hör jag hur stolen dras fram och hur tyst han blir, då är det hysstajm! sen ibland ser jag hur han ger William det han tar  när jag kommer och frågar vad dom gör för att slippa få skulden!!! snacka om att 2,5 åringar är smarta!!
    Neo 070928 & William 080901
  • fillie

    hej tjejor!!!!

    sitter på jobbet men har rast en liten stund så jag kikar in, för hemma finns det ju ingen tid;) tack för alla grattis!!!
    här har man gått och blitt lite grinig och sådär lite lagom larvig..bölar och kräks om vartannat!! får verkligen hoppas det avtar snart!!!! jobbar för fullt och försöker plugga och sälja huset oxå! har husvisning på söndag.. spännande men stressigt....tänk om inte nån kommer??? och ingen vill köpa? om nån e intresserad...www.hemnet.se/
    vårt hus är söderbyvägen 59..

    trasslan; har ju inte hängt med...går ni på hjärt ul med lillan?

    sol; ja spökerier ja...haha nja det har faktiskt vart lugnt nu ett tag! och glad e  jag för det....

    Nufsan; fy sjutton !! mycket som händer hos er!

    på Neos och Williams avd så bits det rätt mycket...är lite less på det för dom har oftast inte en aning om hur tex neo fick ett stort bett nästan så det gick igenon på bröstet!! och w är tyvärr själv inne i en fas där han är svartsjuk på de andra barnen när dom går med hans favvofröken så han rivs...och hemma biter han Neo..men jag hoppas att det är en övergående period, svårt att förklara för en 1,5 åring så han förstår bara att ha tålamod och upprepa, upprepa och ta åt sidan....har märkt att dom har mindre grupper nu på förskolan, delar in dom i små "lag" och har aktiviteter där alla får synas och delta och det minskar faktiskt biterierna, barnen är inte lika uppmärksamhetskrävande då. hoppas bara det håller i sig!!!

    nä nu är det slut på lateriet! ut och jobba igen.....Ha en trevlig fredag alla!!


    Neo 070928 & William 080901
  • fillie

    halloj igen! tack.....jo vi måste sälja för det är alles för litet för en  familj på 5 personer 45 nere och 50 uppe med snedtak.....vill ha utrymme!!!!! och förvaring....

    tycker badrummet ser hemskt ut på bilderna, golvet tex...så smutsigt är det inte!!
    nu börjar det värsta inför visningen imorrn, var grymt jobbigt att plocka bort alla saker inför plåtningen....nu är det värre för nu kan vi ju inte sjuta över grejerna på andra sidan rummet! så Stoffe får ta med barnen ngnstans och jag får fylla bilen!

    line; skönt att ni mår bättre nu!

    trasslan; nä jag har inte berättat än!! vågar inte.....väntar till efter nya lönen är satt eller tills jag är i v 12.....


    Neo 070928 & William 080901
Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007 del 10