• Yinsan

    Okt-novmammor i gbg med omnejd går in på ett nytt år.

    Sarek, usch då, skickar massor av kramar till dig, låter som du behöver det!

    God Jul i efterskott och Gott Nytt i förskott, hemkomna från Branäs som var varit en prövning att leva 6 personer plus vovve på liten yta... Där Filip har för mycket energi och spring i benen och Ludde ville bara stå och gå hela tiden, Mamma har skadat sin axel så henne körde vi till Torsby sjukhus för undersökning på julafton, ja som sagt det var en prövning men trevlig sådan iaf!

    Nu ska jag sova igen för att orka med ännu en jobbvecka!

    Våra julkort är på villovägar så de kommer väl lagom till nästa jul kan jag tro... grr!

  • Yinsan

    Foodji, om ni ska åka i början av året har jag svårt att se att det skulle vara fullbokat någonstans det är först framåt sportloven v7- som det är fullt fort.

    Branäs är ett bra alternativ när man har två små barn som inte tycker bilresan är det roligaste. Finns många bra barnbackar och även några mer avancerade för de som vill.
    Priserna är ungefär som på alla andra skidorter.

  • Yinsan

    Ludde har feber stackarn. Sov dåligt inatt men nu verkar det ha vänt och lite bättre.

    Vi ska till BVC den 14 så då får vi se vad Budda väger!!!

  • Yinsan

    Jag fumlade med de få orden jag hade ändå utan att ha gjort något eget så för min del räckte det alldeles utmärkt med de traditionella. Dock tog vi bort lovar och nöd och lust eller hur det nu var så det blev typ tre korta rader.

    Vägde Ludde på vår våg nu innan vi badade förut och han vägde på den 9,3kg... Den är ju lite grov men runt där borde han ju ligga!

    Filip vägde 9,4kg på 1 års kontrollen... Snacka om helan och halvan!

    Nu har jag plockat ur kladdkakan ur ugnen som chefen "beordrat" om till imorgon...

    Nu väntar sängen!

  • Yinsan

    Imorgon ska vi till BVC och väga och mäta klumpen. 9 feb ska vi även få komma till Öron för att få en bedömning. Någon som vet hur lång väntetid det är från bedömning till att det blir operation? Är så sablans trött på dessa öroninflammationer och det är Ludde också, han är inte alls sig själv längre, han har helt tappat orken känns det som.

  • Yinsan

    Så kom den arga mamman fram imorse efter ytterliggaren en natt av stök och bök med sonen så nu fick jag en akuttid imorgon kl 10 för bedömning... Varför kunde jag inte få det igår, sa inget annat idag än igår men ibland hjälper det att tjata lite.
    Frågade henne även om det var så att jag kunde ringa varje morgon och fråga om det hade blivit några avbokningar och då sa hon att det inte skulle hjälpa och tjata för de tiderna gick till de som verkligen behövde dem... Undra hur jobbigt de har det om inte Luddes problem ingår i den kategorin... Ja ja nu fick jag ju trots allt en sån tid så kanske de till slut sjönk in hur jobbigt och många inflammationer han har/haft.
    Sedan sa de också att de inte opererar barn under 1 år eller 10kg på mölndal utan det sker på Östra isf och inte mig emot bara det går fort... Annars vägde han idag 9360 så innan det blir OP kanske han passerat 10kg...

    Virriga jag har blandat ihop allt idag, när jag kommer till BVC så är det på torsdag jag ska vara där och sedan nu i em så ringer kiropraktorn och undrar vart jag är... och den tiden stod på torsdag i min almanacka... Tur att jag snart ska sluta jobba och kan fokusera hemma igen.

    Foodji, inget kul att höra om din pappa. Även jag kan åka ner till skånelandet om det krisar då Marcus numera bor i Helsingborg på veckorna och vi har ändå planerat att åka ner till honom några gånger så det går säkert att passa in!

    Sarek, skönt att du lever iaf, hoppas ni snart mår bättre.

    Höll på att glömma, pepper peppar så sover båda barnen sen en timma tillbaka!!! Underbart för mitt lilla huvud.

    Nu ska jag jobba lite innan kudden kallar!

  • Yinsan

    Masken, hur kunde jag glömma, vad skönt att det börjar bli lite lättare hos er också, och skönt att någon har lite possitivt att berätta!!!

  • Yinsan

    Nu har vi vart på Mölndal och det är nu skickat en remiss till Sahlgrenska för insättning av rör inom 6 veckor oavsett om det är bra i öronen då eller inte så tyckte läkaren att det var lika bra eftersom det varit så infekterat så länge nu... Smart läkare va...

    På Mölndal opererar man inte barn under 1 år därför fick det bli på Sahlgrenska, hoppas nu allt klaffar och att det blir gjort inom kort!

    Efter läkarbesöket åkte jag hem till en kompis och fikade i lugn och ro, så lyxigt att sitta ner och inte ha någon tid att passa, men nu får jag jobba desto mer ikväll istället. Hämtade F kl tre också så även han fick lite kortare dag.

    Grannarna håller på att resa det nya huset här så vi ska snart klä på oss och gå ut och titta innan det blir för mörkt!

    Sarek, sköntatt höra att det börjar ordna sig!

    Foodji, inget kul med Teds kinder och kan bara ana hur dum Daniel känner sig, men det händer så lätt!!!

Svar på tråden Okt-novmammor i gbg med omnejd går in på ett nytt år.