• sarek

    Okt-novmammor i gbg med omnejd går in på ett nytt år.

    Vi är ett gäng mammor som här hängt ihop sedan våra små låg i magarna. Nu har tråden utökas med syskon. Under nästa år planeras det även bröllop. Alla är välkomna i våran tråd.

  • Svar på tråden Okt-novmammor i gbg med omnejd går in på ett nytt år.
  • masken

    Tack Sarek för att du tog på dig ansvaret att bli "trådmamma", och God jul på er allihopa!

    Nu har jag lagt in syskonfotot vi tagit på öppna förskolan, som min presentationsbild... blev jättebra (om jag får säga det själv:)

  • Fröken T
    God Jul
    God jul! Jag hoppas ni alla har en härlig jul!
    Många Kramar
    Kanske är min hjärna, tumlad och tömd
  • meesa

    God fortsättning allihop. Idag ska vi gå på teater och Bianca ser jättemycket fram emot det. Imorgon börjar fyrverkeriförsäljningen, så då ser jag inte röken av min man mer förrän på nyårsaftonskvällen

  • sarek

    God fortsättning på julen allihopa. Hoppas att ni har haft den skönt med familj o vänner. Jag passar på att önska er ett Gott Nytt År samtidigt...är inte inne här så ofta...just nu orkar jag inte för jag måste ta tag i en personlig sak...ni får reda på vad när jag orkar skriva om det. Kram på er iallafall

  • Yinsan

    Sarek, usch då, skickar massor av kramar till dig, låter som du behöver det!

    God Jul i efterskott och Gott Nytt i förskott, hemkomna från Branäs som var varit en prövning att leva 6 personer plus vovve på liten yta... Där Filip har för mycket energi och spring i benen och Ludde ville bara stå och gå hela tiden, Mamma har skadat sin axel så henne körde vi till Torsby sjukhus för undersökning på julafton, ja som sagt det var en prövning men trevlig sådan iaf!

    Nu ska jag sova igen för att orka med ännu en jobbvecka!

    Våra julkort är på villovägar så de kommer väl lagom till nästa jul kan jag tro... grr!

  • foodji

    Sarek- hoppas du orkar ta tag i det som du vill ta tag i.

    Här har vi haft en lugn jul. Daniel arbetar i mellandagarna så jag och barnen beger oss ner till skåne imorgon och stannar till onsdag. Nyår firar vi hos goda vänner.

    Daniel har lite inarbetade dagar som han behöver ta ut i början på nästa år, så vi funderar på att ge oss iväg på en skidresa. Jag har inte åkt skidor sedan jag var ca 10 och Daniel har heller inte åkt på ett tag. Och jag har aldrig varit på en skidresa, så det ska bli en intressant upplevelse. Vi är LITE sent ute att boka något, men tips mottages gärna!

  • meesa

    Yoysen borde väl kunna hjälpa er med Branäs. Det är lagom långt bort och bra nybörjarbackar. Själv åker vi troligtvis till Hundfjället v5, men då hyr vi genom bekantas bekanta så jag är ingen hjälp där..

    Har ni några bra boktips? Jag känner så för att beställa lite nya böcker, både till mig och Bianca, men har ingen inspiration.

    Sarek: Låter inte roligt det där. Vi tänker på dig och hoppas du snart är på banan igen.

  • Yinsan

    Foodji, om ni ska åka i början av året har jag svårt att se att det skulle vara fullbokat någonstans det är först framåt sportloven v7- som det är fullt fort.

    Branäs är ett bra alternativ när man har två små barn som inte tycker bilresan är det roligaste. Finns många bra barnbackar och även några mer avancerade för de som vill.
    Priserna är ungefär som på alla andra skidorter.

Svar på tråden Okt-novmammor i gbg med omnejd går in på ett nytt år.