Inlägg från: lillasysteryster |Visa alla inlägg
  • lillasysteryster

    Gott nytt år!

    Grattis Sol!! Vad kul att höra! Hoppas verkligen att du inte behöver må lika illa den här gången!

    Hilmer blir ju 6mån den 11 och idag fick han sin första smakis. Banangröt...ha åt med glädje men tyvärr blev han helt röd och fick nässelutslag i ansiktet och lite på halsen och huvudet. Så vi får väl ta det varligt och noga med en sak i taget och börja med potatis istället. 

  • lillasysteryster

    Sol: Men åååååå typiskt:(

    Jag tror det verkar hjälpa att äta mjölkfritt. Igår bajsade Hilmer bara två gånger på morgonen ocg det är en helt annan konsistens än tidigare. Plus att han inte bajat något mer förrens i morse igen.

  • lillasysteryster

    Esma: Oj ett år!!! wow:) Har hans allergi förvunnit eler äter han mjölkfritt?
    Blir det shopping först då innan festen?
    Vi ska bo på clarion vid skanstull.

  • lillasysteryster

    Aros: Hoppas de får komma på samma förskola snart! Jag skickade precis in anmälan för Hilmer, jag satte 1011 som startdatum så får vi väl se var o när han får plats, det är ju svårt där vid januari:) Boka nu!! Det blir ganska mycket folk på festen verkar det som. Kul!

  • lillasysteryster

    Sol: Grattis till att allt ser bra ut!! Tycker iof att den 11 skulle funka bra Hur mår du nu? Har du kollat att lakotsen i medicinen verkligen är sådan att du inte tål den. Snurrar ju i allergitrådarna nu och de skriver om medicinskt framställd...äsch jag vet inte.

    Hilmer är ju sedan i torsdags dålig i magen igen så jag tycker att det är lite tråkigt. Tur vi ska till allergimottagningen nästa tisdag.

Svar på tråden Liga Match