• Svar på tråden Liga Match
  • eviskurren

    Bra med nån som har koll

    Här lyckades vi klara av magsjukan så att vi hann bli friska till jul allihop. Tur, eftersom mormor är på besök en vecka. Nu har A fått prova sina skridskor, såg ut som Bambi ungefär

  • Esmaralda

    God fortsättning till er alla!

    Bra Sol!

    Vi har haft en fantastisk jul hemma med mina föräldrar, J;s föräldrar och farmor och farfar och morfar + att D;s pappa var här och åt jullunch med oss, mycket trevligt! Den här ålderan borde vara denmest fantastiska, när de verkligen tror på tomten och inte har hunnit bli skeptiska till dess existens.. vi och en annan familj som också bor här i krokarna tomtade hos varandra, mycket praktiskt.

    Så idag har lugnet lagt sig efter att mina föräldrar åkte hem, vi har haft snöbollskrig, gjort snögubbe och snölykta ute och spelat spel inne och D och M har lekt med sina julklappar (M fick ett sjörövarskepp i Playmobil och grejer att "dega" med bla). Så nu överger jag mina kompisar som ska gå ut ikväll mot en mysig hemmakväll, känner att det väger tyngst mot att åka ner och trängas på puben. Det får bli en annan gång!

  • Yoyna

    Hej på er!

    Lsy, vi åker den första mars. Hmm har för mig att det var något annat/mer du frågade, måste kolla bak i den förra tråden!

    Hoppas ni haft en skön jul allihop. Vi har haft det bra, men jag kände för första gången att det verkligen skulle vara skönt att fira hela julafton på ett och samma ställe (firar halva hos J:s familj och halva med min). Kanske nästa år???

    Nu sitter jag och skriver på min uppsats, den ska lämnas in i början på januari så det är verkligen på slutampen nu. Hoppas vi blir godkända bara! Måste åka till Umeå för opponering och jag ska ta M med, ammar ju fortfarande och vill fortsätta med det. Det får gå som det går helt enkelt!

  • Yoyna

    Skönt att höra föresten att inte alla barn skriver en massa! Blev lite stressad ett tag, dumt av mig förstås!

    Jag blir mammaledig tom mars lsy, sen ska J vara hemma till jan -11 då vi tror att M ska börja förskola. Skulle helst vänta lite till men det blir svårt att få ihop det den här gången. Så egentligen har jag bara två månaders mammaledigt kvar, mars är vi ju lediga hela familjen. Sen blir det jobb fram till september för mig och så förhoppningsvis sista månaderna på utbildningen.

    Hur ska ni göra lsy?

  • Yoyna

    Gott nytt år tjejer! Hoppas 2010 blir ett härligt år för er! Såg på min sida att det är fem år sedan jag blev medlem, nygravid med lilla a i magen! Känns länge sedan men ändå har ju tiden gått fort!!!

    Kram på er!

  • Arostjej

    Låter som en mysig jul Esma!

    Vi var nere i Småland ett par dagar, var skönt att vara där ett par dar. Min mamma är fortfarande rätt så dålig, men jag tror jag börjat acceptera det mer o mer. Man får göra det bästa av situationen och ta vara på tiden.

    Härligt med en vit jul, men H har inte varit ute så himla mkt ändå. Det har varit för kallt tycker han.

    Har ledigt till torsdag, såååå skönt att komma ikapp med lite grejer här hemma. Tyvärr har barnen varit rätt snoriga hela tiden nästan, verkar inte riktigt ge med sig men blir inte så mkt mer än snor heller å andra sidan. Det är vääääldigt poppis att torka L:s näsa, han blir  skitförbannad varje gång Han börjar visa upp lite nya karaktärsdrag, så kul att se hur det händer saker med honom. Han börjar härma en del ord och sen så är det väldigt mkt myror i kroppen på honom, han far runt hela tiden. Klättrar och sträcker sig, snabbt framme om man öppnar nån låda eller nåt. Ganska intensivt just nu med andra ord!

  • Sol30

    Nu är det äntligen vår tur!     Om allt går bra kommer I bli storebror i sommar. Är i vecka 13 nu och har sett liten på vul i vecka 11+6. Börjar äntligen må lite bättre efter veckor av illamående. *peppar peppar*

  • Yoyna

    Grattis Sol!!!! Så roligt att läsa! Hoppas ditt illamående lättar, mådde du mycket illa med I? Hur är det med I:s arm föresten?  Stor grattiskram!

Svar på tråden Liga Match