Inlägg från: 78Misan |Visa alla inlägg
  • 78Misan

    Sytråden - maskinbroderi

    madebyinferno skrev 2010-02-25 20:36:14 följande:
    jag IGEN!! hello kitty mfl är de mönsterskyddade lr nått, kan jag rita av en gubbe och stygnsätta själv och sy på dotterns kläder eller åker jag på däng då??Eller finns det någonstans kitty och liknande mönster att köpa?måste berömma Bibbi alltså, mailade med henne i förrgår om en beställning och valde att vänta på en vara som kom in igår i tid för henne att skicka då, och idag har jag varorna tror inte många andra kan mäta sig med henne om att vara så snabb (och hjälpsam och trevlig också för den delen)!! Ville bara säga det Iofs så har ju posten ett finger med i spelet för att det ska gå fort, men ändå
    broderar man för privat bruk så är det rätt ok men broderar man och säljer så måste man ha tillåtelse från den som har skapat varumärket.
    Längtar efter sommar
  • 78Misan
    Ullerull skrev 2010-03-02 08:15:30 följande:
    mimmi, skitsnyggt!Nu har jag fått min bibbibeställning bed bla filmoplast och solvy...1. Hur får man fast solvyn? Det är ju som npgon tunn plast...2. Filmoplasten är ju sträv på en sidan, ska den vara det? Det verkar inte heller vara så jätteklistrigt.
    solvy den tunna brukar jag bara lägga uppepå och hålla fast precis när maskinen börjar sy, är det solvy fabrik så spänner jag fastr den i ramen ihop med tyget.

    Filmoplast.... Ingen aaaning har inte användt än
    Längtar efter sommar
  • 78Misan
    madebyinferno skrev 2010-03-02 10:15:51 följande:
    Puffar för min egen fråga mellanslag om jag ska brodera med de färdiga fontsen, går det att få???
    haha jag är nog dum idag men det är väl bara att slå ett mellanslag i texten eller fortsätta en bit bort.?????

    eller jag förstår inte vad du menar
    Längtar efter sommar
  • 78Misan
    Ullerull skrev 2010-03-02 12:05:02 följande:
    Undra om jag har fixram på min maskin, hittae inte det. Hur gör man en annars?
    spänner fast den ihop med tyget
    Längtar efter sommar
  • 78Misan
    Ullerull skrev 2010-03-02 14:14:15 följande:
    AK: Var det du? Vill du dela med dig ill en till?Misan: Trodde badkassarna skulle ligga här inne med så jag tänkte att jag kommenterar här för jag har spammat den andra tråden hela dagen, så blir det när man är utan storasyster hemma Hur som haver, superfina var de i alla fall!
    tack
    Längtar efter sommar
  • 78Misan
    Mimmi 71 skrev 2010-03-08 07:33:18 följande:
    Tack detsamma! Vab i två dagar så det skall bli lite produerat Har ett par broderier som skall sys ihop till ett par jeans och en tröja till lillemannen. Sedan finns det ju ett 10-tal plagg tillklippta som skall ingå i "vårkollektionen" som måste påbörjas. Dags att gå ned till källaren så man får sytt lite innan det är dags att njuta vårsol i södervägg en stund på middagen
    Längtar efter sommar
  • 78Misan
    Mimmi 71 skrev 2010-03-08 09:12:09 följande:
    Spännande med mässor - vad är det för mässor? Hantverks/design? Har kaffepaus ifrån källaren Vill ha lite sol och önskar att jag hade lite bättre dagsljus i mitt syrum. Jag har skissat på vår garageutbyggnad i helgen och TÄNK om man kunde få in ett syrum där. Jag tror dock inte det går för utbyggnaden är på hela 80 kvm men rymmer inte mer än garage, carport och ett rejält arbetsrum och förråd för cyklar mm. På den ytan kan vi inte tränga in ett syrum och att bygga ut ytterligare är inte aktuellt. Jag får ju vara nöjd med mitt stora i källaren, jag har ju trots allt ca 25 kvm till mitt föfogande Som sagt, det enda jag saknar är dagsljus. Jag funderar på varför första försöket aldrig kan bli helt perfekt Har sytt ett par jeans till lillemannen med broderi på och det finns definitivt förbättringsåtgärder. Ville ha broderi i rumpan, men det kom för högt upp och fickorna blev inte helt bra. Ja, de fungerar iallafall och jag får chansen att sy ytterligare ett par Nu skall jag bara beställa lite twill från S&S så skall det bli sådana byxor istället.
    jag har fått bestäallning av kompisen på ett par frotté byxor hon vill ha till sin dotter och jag kan säga att det är nog mer än 15 år sedan jag sydde byxor ska bli spännande
    Längtar efter sommar
  • 78Misan
    ak74 skrev 2010-03-08 13:39:30 följande:
    Var hittar ni alla dessa mässor och återförsäljare egentligen? Jag skulle verkligen behöva hitta lite sånt... Min jobbcoach tyckte jag skulle jobba mer med marknadsföringen
    Har du något nyföretagarcentrum i närheten så gå dit du kommer få massor med hjälp
    Längtar efter sommar
  • 78Misan

    Alltså jag spände upp Solvy fabrik i en stor ram idag o körde ut lite olika lace designs men det mesta blev jättefult när man sköljt bort solvyn hur gör ni när ni kör lace????


    Längtar efter sommar
Svar på tråden Sytråden - maskinbroderi