Inlägg från: Helen 1984 |Visa alla inlägg
  • Helen 1984

    Blekingskorna som fick april-juni 09

    Jag är oxå kvar!! Läser via telefonen så blir inte att man svarar så ofta!

    Jag går in i v 28 imån, mår jättebra förutom en förkylning som inte vill släppa, känns som jag kommer vara förkyld till bebisen kommer.

    Grattis Sussie! Vad roligt!!

  • Helen 1984

    Åh vad roligt!!! Grattis!!! När blir detta?

    Nej det börjar närma sig sakta men säkert, vet prel datum eftersom jag ska snittas och det känns ju lite konstigt. enl bm på rul blir det en tjej till, men jag litar inte riktigt på det.

  • Helen 1984

    Här är allt bra med! Lova är lite sjuk med feber och hosta men är pigg annars!

    Är i v 35 nu, mindre än en månad kvar till snittet. Börjar bli tungt nu och göra ont lite här och var, men mår bra i övrigt.

  • Helen 1984

    Känns konstigt, nästan så man fortf inte fattat att det ligger en bebis i magen. Men det ska bli jättekul!!

  • Helen 1984

    Ja det känns väldigt konstigt att redan veta datumet. Jo börjar bli lite nervös, är ju en stor operation, och denna gång kommer man va så medveten om allt som händer. Så känns otäckt. Men det kommer säkert gå jättebra! Lova tycker det ska bli jättekul med!

    Hur mår du nu? Vilken v är du i?

  • Helen 1984

    Nej förra gången va jag ju så borta efter många timmars värkar och ingen sömn och all lustgas. Så allt var i en dimma då, men nu är man ju helt med hela tiden. Läskigt.
    Vi kollade på Rul och då sa de att det var en tjej, men är inställd på att det kan bli en pojk oxå. Usch och fy för halsbränna och foglossning, jag har klarat mig från foglossning men halsbrännan slapp jag inte, envis jävel ;)

Svar på tråden Blekingskorna som fick april-juni 09