Inlägg från: Anatha |Visa alla inlägg
  • Anatha

    Frysa in pajer?

    Pajer är perfekta att frysa och sedan äta när det är dax. Du kan tina långsamt i kyskåp något dygn eller halva tiden i rumstemp. I västa fall kan du slänga in den direkt i ugnen från nästan fryst men då kan resultatet bli lite sämre.

    När du värmer dem igen så värmer du dem bara i ugnen på typ 150 grader typ 15-20 min det räcker ju ofta med att den inte är rykande.

  • Anatha
    ThisIsMe skrev 2010-01-09 16:00:12 följande:
    Kan tänka mig att de kan bli lite sega men det är nog ingen fara om du inte har jättehöga krav på din mat. Kör på!
    Ja det funkar men jag hade nog faktiskt valt annan fyllning om jag skulle göra just paj och frysa. Kanke göra en västerbottenpaj och sen ha kalla skalade räkor på med lite rödlök, rom och gräddfil?
Svar på tråden Frysa in pajer?