• Il y a

    Gravida/föräldrar i Växjötrakten - del 7

    Mars: Hur är det med Wilma? Har hon piggnat till nu? Simphony: Skönt att ha tagit ett beslut :) Och jag håller med, det verkar som att det blir jättebra! Nu ser det ut som att tisdag är den populäraste dagen för restaurangbesök. Jag bokar bord i helgen vem vet någon mer kanske vill följa med). Klockan 18 ifall ingen har något att invända. Jag passar på att fråga om de vill ha beställningar i förväg. TISDAG 19/1 Ilya Englavakt Simphony Vägen... Linda 78 Draken85 TrollBoll

  • Il y a

    Nu har jag bokat bord på Venezia på tisdag klockan 18 för sju personer {#lang_emotions_laughing}
    Det ska bli kul!


    Alva 20090322
  • Il y a

    Men vad tråkigt {#lang_emotions_frown}
    Hoppas att ni kan nästa gång! Om någon kommer på i sista stund att de vill följa med finns det alltså tre lediga platser.

  • Il y a

    Hm, ja, nu börjar det bli tunnsått med folk... (och jag har också insett att finanserna är skrala just nu). Lika bra att jag avbokar ikväll.

    Nästa vecka kan jag bara på måndag. Hur är det för er?

  • Il y a

    Någon som har Drakens mobilnummer? Jag har skrivit i hennes gästbok, men det är ju inte säkert att hon hinner se det innan ikväll.

  • Il y a

    Låter svårt att få ihop det här...
    Jag är bortrest i helgen, så OM det blir restaurang får gärna någon annan ringa och boka {#lang_emotions_smile}

  • Il y a

    Alva och jag håller alla tummar vi har för att Wilma ska bli frisk snart och att Ludvig blir glad och mätt. Det låter ju faktiskt som om det är maten. Jag fick snabbt mycket mindre mjölk (efter att ha haft rejält) och märkte att Alva var missnöjd när hon ammat (motade skriken med napp...). Jag bara längtade tills vi kunde börja med mat och det har gått riktigt bra. Fast just nu är det gnälligt och Alva vill bara ha välling. Fast det skuller vi på andra vaccindosen som gjorde henne febrig och hängig. Den fick hon i onsdags så jag hoppas att det går över snart.


    Alva 20090322
  • Il y a

    Englavakt:
    Men åååå så frustrerande! Fast vilken tur att det var fel åt det hållet {#lang_emotions_smile}
    Och så himla skönt att Lewisia mår bra.


    Alva 20090322
  • Il y a

    Mars:
    Skickar snälla små tankar till Wilma och fortsätter att hålla tummarna!

    Englavakt:
    Ja, han berättade det att ni sågs. Jag tycker om att tänka att Alva brås på mig när det gäller håret {#lang_emotions_wink}
    Det växer i alla fall lika snabbt.

    Ego:
    Igår tackade vi ja till att flytta. Tvärs över trapphuset (det blir alltså inte ens trappor att räkna med i flytten). Lägenheten är likadan fast spegelvänd. Den stora skillnaden är att den har en stoooor altan med trädäck och en liten gräsplätt till skillnad från vår norrbalkong.
    Känns supermärkligt med en sådan flytt.


    Alva 20090322
Svar på tråden Gravida/föräldrar i Växjötrakten - del 7