• MiaB72

    Campingtråden längtar efter våren !

    Tolta: Jadu, det finns mycket som jag skulle ändra på om jag fick Vi har ju precis bokat en vecka i Tandådalen v. 12 och det var inga problem, sen fanns visserligen inte så många plater kvar nu när vi var ute så sent men förra året kunde vi välja bland många lediga platser.
  • MiaB72
    Tolta: Högsäsongsveckorna på campingen kostar 1500 kr och lågsäsong 1200, vi åker ju v. 12 och det räknas till lågsäsong. Så det är ju himla billigt! Sen tillkommer ju el då, sist betalade vi 300 kr för en vecka.
  • MiaB72
    Tolta: Ja, det antar jag att man måste vara, iaf på vintern.
  • MiaB72

    Då var vi utan husvagn den är på plats i Ulricehamn och ska få ny panna så hämtar Chris den nästa helg. Hade inte varit några problem att köra ner den, är väl ganska fritt från snö på vägarna nu. Ser så tomt ut på vår parkering nu när den inte står där!

    Nu längtar vi efter våren rejält!! Men först en tur till fjällen som om vi inte fått nog av snö men skidåkning har vi ju inte fått till även om vi har mycket snö här

  • MiaB72
    tumult: Vi fick plats nr. 73 Just det, du är ju ny i tråden så jag vet inte om du vet att jag är gift med Chris ifall du undrar när jag svarar Välkommen in i tråden iaf!! För jag tror inte jag sett dig här tidigare. Har ni fortfarande säsong? Vilken plats har ni och vad tycker ni om campingen, antar att ni gillar den
  • MiaB72
    tumult skrev 2010-03-08 22:10:29 följande:
    miab72 hahah kommer jag nog ser er vi har nämligen plats 103jag ahr varit med i tråden innan men har inte varit inloggade på familjeliv på ett tag!Japp vi ska ligga kvar i år med! du kommer märka vad vi ligger hhhaha Vi har en Lejonflagga uppsatt på vindskyddet och en hobby 560 ukf husvagno en röd audi och en blå skoda med vitt tak inte svårt att missa!! vi trivs kanon faktiskt min sambos bror bo kgranne med oss och mamma o pappa på gatan bakom fast lite högre upp och barne  trivs ju kanon bra där nere!har ni varit där innan på hansar??
    Kul kul!!! Chris sa nog att han trodde att du varit i tråden tidigare Då lär vi ju ses snart ju Vi har inte varit där tidigare, vi har ett kompispar som ska stå säsong för första gången på plats 143 och då tänkte vi att då passar vi på att stå stilla under försäsongen då vi ska ligga på vägen i 4 v sen under semestern.
  • MiaB72
    tumult: Ah, men så bra om vi har barn i samma ålder då blir Emil lycklig om det finns nån i hans ålder iaf Ja, vi har ju så stor vagn så för oss är det viktigt att vi får plats, nu har vi ju hörnplats så jag hoppas att det blir bra!

    jmmm: Härligt med vår!!! Nu hoppas vi verkligen att det blir en härlig vår och en soooolig sommar!
  • MiaB72
    Myskillarna: *fniss* Där ser man!! Men vad kul!!! Då ses vi ju där också, blir ju kul för Linus också! Vi har ju plats 73 så det är ganska nära kul kul!
  • MiaB72
    Myskillarna: Nej, vi står från 30 april till 13 juni och sen över midsommar. Sen ska vi iväg på långsemester till Finland och köra runt uppe i norr och sen ner till Öland, då har det gått 4 v men sen till hösten är det väl inte omöjligt att vi kommer ner helger igen!
Svar på tråden Campingtråden längtar efter våren !