• MiaB72

    Campingtråden längtar efter våren !

    Tolta: Jag behöver vänta in barnbidraget tyckte att ungarna sa att de ville att vi skulle spendera barnbidraget på IKEA
  • MiaB72

    Idag har vi varit på Hansagårdens camping och kollat in vår plats och den vi förbokat blir finfint så vi tar den så nu längtar vi till nästa helg när det är dags att åka dit och jag hoppas verkligen att det blir samma väder som idag, får gärna vara några plusgrader till

    tumult: Glömde ju stanna till vid er plats! Vi gick förbi men jag kom på alldeles försent att det var ju där ni stod ju! Men du kanske inte var där just då??

  • MiaB72
    tumult: Hmmm, skulle tro att klockan var halv 2 kanske. Då ses vi inte till helgen då heller, vi åker ner med vagnen på fredag! Ska bli såååå kul!
  • MiaB72
    tumult: Det blev plats 14, en hörnplats på gatan rakt ner från receptionen, nästan nere där man går ner till stranden. Våra kompisar står på 13 och 143
  • MiaB72
    ifen: Är ni på Almöns camping? Eller är ni på den till vänster om bron?
  • MiaB72
    Ifen: Ok, vi har funderat på den campingen några omgångar men fått för oss att det inte finns så mycket att göra för ungarna där men där kan jag ha riktigt fel för jag vet ju inte, men du vet ju!! Hur är campingen för barn, lekplats osv??
  • MiaB72
    Ifen: Tror att jag har bortskämda barn som vill ha stora lekplatser
  • MiaB72

    Ja, vi har också anmält oss till lite olika campingar i vinter, säsongsplats, och fick idag besked från Branäs att vi fått plats men det är inte vårt förstahandsval så vi avvaktar ett tag till innan vi bestämmer oss

  • MiaB72
    trazzlan: Jadu, jag tycker ju att lite sunt förnuft får råda på en camping, att visst kan man ha fest men kanske inte på samma ljudnivå som om man var hemma, man bor ju ganska tajt, sen om det handlar om en engångsföreteelse så ok, men om det hade hänt varje helg eller varje dag då hade jag nog sagt till för man vill ju kunna njuta själv också!

    Vi hade just den diskussionen i helgen faktiskt för den campingen vi har varit på är nog den tystaste camping jag någonsin varit på och då brukar vi absolut inte vara högljudda men vi har varit 3 familjer som har suttit i tältet fram till kanske halv 12-12 och pratat och då har grannarna pikat dagen efter att det är ju faktiskt en familjecamping och då ska det vara tyst vid 22..... öhhh, det är ju en sak om man har hög musik, är högljudda och det är fest men man måste ju ändå kunna sitta i förtältet och prata, men det tyckte inte de!
  • MiaB72
    Tolta: Precis, man kan ju inte bo på en camping som säsongare eller "vanlig campare" heller för den delen om man inte klarar av att höra grannen prata i tältet bredvid Förvånad sen vill inte jag heller ha bus bredvid mig vill gärna ha det lugnt och skönt när jag ska sova men störs absolut inte av att grannen sitter uppe och pratar!
Svar på tråden Campingtråden längtar efter våren !