Inlägg från: Gladhannapanna |Visa alla inlägg
  • Gladhannapanna

    30+ som fick första barnet 2006 *4*

    Mini: Usch vilket skrämskott!!! Men vad bra att ni lämnade in det där provet idag! Cola och saltapinnar hade Agnes älskat! HOn får ofta salta pinnar som fredagsmys.

  • Gladhannapanna

    Läser om alla sjukdomar som härjar i tråden och lämnar mitt eget bidrag:
    Julia har fått vattkoppor, tack och lov ganska lindrigt och verkar inte så påverkad. Magen är fortfarande långt ifrån bra, men inte lika illa som för några dagar sedan. Inga problem med aptiten dock. Får både febernedsättande och tavegyl.

    Agnes hade krupphosta igår som har övergått i astma idag, dessutom hade hon hög feber på förmiddagen som inte gav sig förrän hon fått både ipren och alvedon. HOn har druckit massor men knappt ätit. Nu är hon med maken på barnakuten för att astman inte gav med sig utan hon bara hostade, hostade och hostade...

    Ser inte fram emot en vecka med småfebrig Agnes och vattenkoppig Julia, jag kommer att klättra på väggarna och tjata och vara osams med barnen mest hela tiden...

    Sedan vi bestämt oss för ny hållning kring A's ätande har vi faktiskt bråkat mindre, främst på morgnarna. Jätteskönt!!!

  • Gladhannapanna

    MalinK: FÖrstår att du tycker att det var bra att han pratade svenska!

    Agnes mår bättre idag, hostar mindre och har mindre feber, Men natten var itne alls rolig... Maken valde att åka hem efter några timmar på akuten då A bara blev nerprioriterad. Hon var rätt risig ett tag men tydligen inte tillräckligt risig för att personalen skulle prioritera henne. Det värsta var tydligen när de tog tempen i rumpan, det grät hon en skvätt över imorse när hon vaknade!

    Julia får bara fler och fler prickar och magen trasslar fortfarande, men hon är på gott humör så det är väl rätt ok ändå.

    Hoppas på att kunna lämna A på förskolan imorgon.

  • Gladhannapanna

    Aggis: Glömde svara på din fråga om framfall; Man ska ha fött de barn man vill ha innan operationen, annars får man förmodligen göra om den. Man ska itne föda vaginalt efter en sådan op i alla fall.

    Gynekologen sa att man måste ta lagom mycket för annars kan det bli för tight för samlag, vilket är extra viktigt när det är en så ung person som jag! Kul att kallas ung!

  • Gladhannapanna

    Vi4: Glömde ju kommentera E's framSTEG i gåendes stora konst!

    I fredags sökte jag förskoleplats till Julia på nätet, idag ringde rektorn coh meddelade att vi fått plats på samma förskola som Agnes och den vecka vi ansökt om! Snabba ryck, men hur 17 blev min lilltjej så stor att hon behöver förskoleplats????

  • Gladhannapanna

    Milla: Skönt att det var en klok läkare!

    Julia vrålar som om man håller på att mörda henne när hon är hos läkaren. På tiomånaderskontrollen frågade jag hur han kunde höra lungorna, svaret blev: Det låter lika mycket överallt så det är normalt! 

    Agnes är däremot en mönsterpatient även om hon inte uppskattar stick i fingret eller temp i rumpan.

  • Gladhannapanna

    Vi4: Krya på dig vännen!!! Du är alldeles för tålig, jag hade inte väntat så länge med att söka läkare!!! (hade ju också bihåleinflammation häromveckan)

    Agnes hade 39,5 imorse så jag ringde vc som gav oss en läkartid direkt, tredje dagen med hög feber Agnes var mest orolig för att läkaren skulle ta tempen i rumpan så det fick han lova så fort vi kom innanför dörren.

    Inga fel mer än en rejäl förkylning, välkomna tillbaka om hon får ont i ett öra eller liknande. När jag har frågat henne om hon har ont ngnstans svarar hon: "I pannan" jag får också huvudvärk vid feber så det är inte så konstigt.

    Knepigt när personalen inte har koll/inte vill berätta vad som hänt. Agnes fick en rejäl bula förra veckan, hon berättade det själv hemma och jag fick det bekräftat dagen efter på förskolan.

    Det är inte alltid personalen själva berättar, men jag har aldrig varit med om att de inte svarat vettigt när jag frågar!

  • Gladhannapanna

    Frk Kanin: JAg tycker att ni verkar ha firat alldeles lagom även om det kändes båda jobbigt och naturligt!

    Men vilka nyheter! Så typiskt att mensen skulle komma och skatteskulden på en gång!!! Ni kan inte låna pengar av din familj till IVF?

Svar på tråden 30+ som fick första barnet 2006 *4*