• milk and honey

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Här fortsätter vi som är runt 40 och gläds åt plus och är deltagande när det inte fungerar som man vill.. Att vi har lika skoj och skrattar med varandra.. Alla är välkomna oavsett om det är första eller tionde barnet..  bara ni är lika galna som vi här i tråden

    Och när vi fått de efterlängtade beskedet så fortsätter vi såklart att följas åt här oxå..

    Länk till gamla trådarna ifall ni vill ha någon info om något..
    www.familjeliv.se/Forum-11-238/m46066177.html
    www.familjeliv.se/Forum-7-124/m42054418.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-238/m43931565.html
    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m44034420.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-238/m48216865.html


    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-07-28 16:10
    www.familjeliv.se/Forum-3-365/m53688669.html

    En fortsättningstråd för oss som pluppat ur sina underverk
    Även om jag gärna hänger kvar i denna tråd oxå
  • Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5
  • Tjatte
    Hemulan skrev 2010-02-13 10:52:28 följande:
    Jag blödde i nästa 4 dagar, ganska mycket. Känns konstigt om ett ägg lyckats fästa i den röda forsen Men jag håller tummarna för oss. När borde du få mens enligt äl?
    Hmm, onekligen en rätt stor blödning för att vara ÄL-blödning. Jag borde nog få mens idag eller imorgon enl ÄL, och det känns som att den är på gång .
    FML
  • hopp i livet

    Eriam - Tänk att den här gången önskar jag att jag ska kunna få gå över tiden. Jag vill så innerligt gärna att mina stora grabbar ska vara hemma och ha möjlighet att vara med och hämta hem lillebror från BB. De ska till Egypten med sin pappa den 21:a april och kommer hem sent den 27:e och jag har ju bf den 25:e.
    Men det är mycket man inte styr över... {#lang_emotions_smile}

    Är det dags för dig att sätta lite kaffe i vrångstrupen igen kanske? {#lang_emotions_wink}
    Här, jag bjuder... {#lang_emotions_coffee}


    ♥ Emil -95 ♥ Gustav -99 ♥ BF 25/4-10
  • barnsäng
    VildVittra skrev 2010-02-12 17:40:16 följande:
    Bebisen i magen mår bra.Jag har bara beslutat att lämna denna tråd.Tänker inte gå på varför, om nån nu bryr sig om att veta så inboxa mig.Ha det bra med magar och förhoppningar.Jag hoppas ALLA får sina önskningar uppfyllda.
    Men vad sjutton??????
    Vad har jag missat?

    Glittra: skönt att allt är finfint med bebis
  • Anna65
    VildVittra skrev 2010-02-12 17:40:16 följande:
    Bebisen i magen mår bra. Jag har bara beslutat att lämna denna tråd. Tänker inte gå på varför, om nån nu bryr sig om att veta så inboxa mig. Ha det bra med magar och förhoppningar. Jag hoppas ALLA får sina önskningar uppfyllda.
    Jag är så glad för din skull att allt är bra, lycka till.
    Jag bara måste berätta för dig min reaktion för ett dygn sedan.
    Sen min son dog av GBS så är ett sätt för mig att komma vidare att informera om GBS och de symptomen du skrev om och att du tog bort dig ifrån listan, tolkade jag tyvärr som att det hade hänt något fruktansvärt, jag vet så väl vad kan hända eftersom jag har fått kontakt med många GBS drabbade.
    Berättade för min man, döttrar och väninna om vad som ev hade hänt en tjej på tråden.
    Eftersom jag visste att jag skulle på mysdygn (alla hjärtans dags present) med maken på hotel ett dygn och inte skulle vara vid datorn något så ringde jag Mamsie och berättade om min oro och berättade för henne att ifall det behövdes skulle du kunna få mitt telefonnummer ifall du behövde prata. Mamsie förstod direkt varför jag kände så, du ska veta vad glad jag blev när hon ringde mig sen på eftermiddagen och berättade att allt var väl med dig och lilla livet.
    När man bär på GBS så brukar det inte hända något, speciellt när man vet att man är bärare. Men jag tyvärr tänker så negativt så fort jag hör om symptomen för GBS.
    Hade först tänkt inboxa dig, men sen tänkte jag att det här inlägget platser väl här som allt annat.
    Jag själv är inte den som är så aktiv just för tillfället i tråden, men det har orsaker som arbetsträning, planering inför möten med sjuka sjukan och planering inför anmälningar till HSAN och PSR.
    Den här tråden är föränderlig eftersom det tillkommer nya och sen kommer det de små liven till världen och då har de nyblivna mammorna inte tid och samma behov av att vara lika aktiva. Jag själv känner mig ganska utanför den just nu, men läser varje dag, men har ändå inte koll på allt som händer.
    Tråkigt att du lämnar tråden, önskar dig all lycka i livet.
    Välkommen tillbaks när du känner.
    ♥♥♥
  • Anna65

    Hemulan och Tjatte; håller tummar och tår för två nya plus på tråden.
    Tyvärr så börjar det komma tecken för att min mens är på gång.

    Kunde inte hålla mig ifrån datorn tills jag kommer hem, dags att packa och checka ut ifrån hotellet och åka hemåt till vardagen igen.


    ♥♥♥
  • Eriam
    Tjatte skrev 2010-02-13 10:41:19 följande:
    Eriam - bebben kommer när den vill , men visst är det drygt att gå över tiden. Han/hon kanske inväntar Alla hjärtans dag?
    Jo, du har rätt och allahjärtansdag-datumet vore faktiskt en höjdare! *kram*
    hopp i livet skrev 2010-02-13 11:07:55 följande:
    Eriam - Tänk att den här gången önskar jag att jag ska kunna få gå över tiden. Jag vill så innerligt gärna att mina stora grabbar ska vara hemma och ha möjlighet att vara med och hämta hem lillebror från BB. De ska till Egypten med sin pappa den 21:a april och kommer hem sent den 27:e och jag har ju bf den 25:e.Men det är mycket man inte styr över... Är det dags för dig att sätta lite kaffe i vrångstrupen igen kanske? Här, jag bjuder...
    Tänk om man kunde styra det hela liiite i alla fall - att sånna saker som färdknäppar, annanas och hallonbladste verkligen fungerar och det "på en gång" Det skulle va praktiskt *hahahah* Tack för kaffet, men den metoden funkade inte heller särskilt bra *kram*
    .?:*¨♥¨*:?. passerat BF .?:*¨♥¨*:?.
  • bojji07

    Hej alla! Jag har ju inte fått min mens efter min förlossning i dec, ammar helt. Men kan man ha ägglossning??? Jag har ont neråt ljumskarna nu och hade en pytte pytte blödning gör ca 2 veckor sedan samt har nästan som ägglossningsflytning. Väldigt likt äggvita(förlåt om jag är äcklig)


    Sebastian-91,Benjamin-07& Cassandra-09
  • bojji07
    bojji07 skrev 2010-02-13 13:50:16 följande:
    Hej alla! Jag har ju inte fått min mens efter min förlossning i dec, ammar helt. Men kan man ha ägglossning??? Jag har ont neråt ljumskarna nu och hade en pytte pytte blödning gör ca 2 veckor sedan samt har nästan som ägglossningsflytning. Väldigt likt äggvita(förlåt om jag är äcklig)
    Hmmm jag igen...eller så kan det vara min första mens....fick precis klart blod på pappret vid toalettbesök. Inte mycket men väl blod
    Sebastian-91,Benjamin-07& Cassandra-09
  • Tjatte
    bojji07 skrev 2010-02-13 14:04:09 följande:
    Hmmm jag igen...eller så kan det vara min första mens....fick precis klart blod på pappret vid toalettbesök. Inte mycket men väl blod
    Låter ju som att du ägglossade för två veckor sen och nu får du mens = du är fertil igen . Hur är det med lillemannens ben?
    FML
  • bojji07
    kan det vara så tidigt?!?

    Lilleman ligger ortfarande i sträck med pinne i benet, men på måndag ska det tas bort och han ska börja sin rehabilitering som tar ca tre veckor. Nu börjar det kännas som vi kan se slutet...så härligt för honom
    Sebastian-91,Benjamin-07& Cassandra-09
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5