Inlägg från: kodoktorn |Visa alla inlägg
  • kodoktorn

    Foglossningsvännerna forts.tråd 15

    Hej igen allihop!


    Varit bra och borta härifrån ett bra tag men ändå tittat in och läst i bland.
    Nu är det däremot halvskruttigt igen, är gravid i vecka 7 och har redan mer ont i symfysen än vad jag hade någon gång under förra graviditeten, i rumpan och ryggen. känns det dock fortfarande bra men jag traskar runt med myrsteg och tycker det känns knäppt om jag ska behöva avslöja att jag är gravid pga att jag är superhalt.
    Annars är det dock bra, flyttar till större hus på landet om 2 veckor så snart ska här packas.
    Kramar till er andra skruttisar och halvskruttisar
  • kodoktorn

    Justine - jag blev mycket bättre när jag bytte till en mycket mjukare säng än vad jag haft tidigare. Är ganska kurvig så det behövs lite svängrum för rumpan odyl för att jag ska ligga bra, enda problemet är att jag lätt blir lite stel i bröstryggen av min mjuka säng, bäckenet och ländryggen mår dock mycket bättre.


    Här håller jag på att packa för fullt, är redan helt kräkleds på alla lådor och så här ska det fortsätta ett tag till. Inser att det är tur att vi ska ha flyttfirma eftersom det blir lite små ont bara av att packa och lyfta lådan till sin lådstapel.
    Snart dags att hämta på dagis.
  • kodoktorn

    Jempa - har du inte nån tom medicinburk som är barnsäkrad som du kan ta. Har dock svårt att komma på såna, vet att Rimadyl tuggtabl till hund är i barnsäker burk, kanske lite onödigt att be att få en sån utskriven om man inte har en hund, ganska svårt att få nån att skriva ut också.

  • kodoktorn

    Skotta parkeringen och trädgårdsgången med 2-3 dm snö var inte någon bra idé. Hade ju inte haft ont på minst en vecka så jag trodde i min enfald att jag helat mig själv på nåt mirakulöst sätt.

  • kodoktorn

    Ah, underbart vårvinterväder, massor av snö, några minusgrader och strålande solsken. Synd att man inte kan åka skidor bara.


    Trodde att mina fogar var friska igen men har kommit på att bil 60 mil och att leka rörmokare för att ta reda på varför diskmaskinen inte tar in vatten inte var bra. Halt och lytt är bara förnamnet, har bokat tid hos sjukgymnasten men inte förrän på måndag...
  • kodoktorn

    Helt underbart i dag. Åkt skoter, grillat, kollat på målgång i Vindelälvsdraget (draghundar), fika främmande och nu lite skidskytte koll i soffan. Helt underbart väder är det också.


    Är lite bättre i fogarna men de känns ju, ska till vanliga sjukgymnasten på VC i morgon, hon kan nog få till det skapligt så att det blir bättre.
    Kramisar till er andra skruttisar.
  • kodoktorn

    Men Cee Jay, hur mycket skrutt kan  man vara? Kramisar till dig, kämpa på.'


    Crex - hund! Det var vågat, de är ju rätt roliga eller hur:)?
    Jempa - ta gamla knackiga hunddamen till veterinären, det är fantastiskt vilka under lite smärtstillande och Glukosaminer kan göra. Då kan du ju kanske få din medicinburk med skruvkork också:)
    Här är det ganska bra, hade ett helt värdelöst sjukgymnast besök - jag hade inte ont någonstans vid besöket, bra i och för sig, men det är ju inte så mycket hon kan göra då! 
    Pigga på er och fortsätt kämpa!
Svar på tråden Foglossningsvännerna forts.tråd 15