• embia

    Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12

    Stog inte ut längre så for på akuten. Dom ha nu tagit prover och snabb ekg. Pulsen sa doktorn som lyssna va oregelbunden och extraslag hörde han. Blodtryck på 142/90 :( väntar nu på svar av blodprover och ekgt

  • embia

    Nu är jag hemma igen.. Läkaren sa att alla blodprover och ekgt såg bra ut. Men eftersom han hade hört min oregelbundna puls via stetoskop så ville han att jag skulle få göra ett långtidsekg. Så nu är det bara å vänta .. hjärtat det hoppar och far än :/

  • embia

    [quote=72550754][quote-nick]LiBä007 skrev 2014-02-18 22:05:41 följande:[/quote-nick]Hej,

    Hur mår du embia?

    Vet du hur länge du måste vänta?

    Har du gjort denna undersökningen förut?

    Jag gjorde den en gång för många år sedan, dock under en "bra" dag så den registrerade inga extraslag.

    Nu ska jag kojsa, inte slarva med sömnen.

    Jag mår väl så där :/ känner att jag håller på att tappa greppet snart .. vet faktiskt inte, men ja hoppas det kommer gå fort. Ne har gjort ultraljud och arbetsekg. Just nu så ligg jag och funderar om ja ska ringa vc imorgon. Glömde ju att fråga läkaren på akuten .. har ju märkt att jag typ känner ibland när extraslagen är på väg . Det bli liksom svårt att andas och ett tryck i bröstkorgen och sedan känner jag att det hoppar till.. och sedan kan de släppa alltså trycket i bröstkorgen..nån som känt likadant?

    Dessa jäkla extraslag kommer att ta kål på mig :( kan det vara ångesten slm jag hade för 7 månader sen ställt till de med extraslagen?

  • embia
    LiBä007 skrev 2014-02-22 17:49:02 följande:
    Mina extraslag är sammankopplade med ångest, eller när jag är låg o lite orolig kommer de lättare och så fastnar man i en ond cirkel. Jag har nu haft någon vecka med mycket magkatarr och det förvärrar också extraslagen. Bra mat, bra med sömn och mycket motion är det bästa för mig, dock betyder det inte att jag blir utan extraslag. Hur bra jag än mår eller hur bra jag än försöker sköta mig så försvinner extraslagen aldrig helt.

    Hoppas du snart får din tid till långtids ekg, håll oss uppdaterade.

    Kram på er!



    okej. Ja kanske mina extraslag ha med ångesten att göra. Har nu haft det bra i 3 dagar inte känt mer än 2 per dag :) dom dagarna må jag fantastiskt bra! Ja hoppas de går fort, för man går hemma och oroar sig då de blir som värst med extraslagen..

    Kram
  • embia

    Jag har inderal som ja inte vågat prova.. men nu sedan ja va in på akuten snart 2 veckor sedan så ha hjärtat varit lugn :)

  • embia

    Är det nån som känt att hjärtat slåt flera extraslag på raken ? Nyss när ja satt i soffan så kände jag hjärtat slog säkert 4 på raken.. eller ja vet väl inte riktigt om de är extraslag med de fladdrar som till i bröstet ... jävligt obehagligt :/ fick nästan panik ..

  • embia
    Yogamama skrev 2014-03-03 18:23:34 följande:
    Embia Jag tror att jag räknade till tio eller tolv på raken en gång. Gissa om jag fick panik då?



    Få verkligen panik varje gång .. :p för mig slå inte hjärtat nå snabbt utan de hoppar fel på raken. Ja precis som känslan av att de är en sparkande kanin ;) men fy så otäckt ..
  • embia

    Varför kan hjärtat vara lugnt att man bara känner 2-3 extraslag per dag !? Och plötsligt 1 vecka senare mitt på dagen så börjar de slå konstant fel !? Bli så himla irriterad att de ska vara bra i massa dagar å sedan sätta igång igen :/ inte konstigt att man bli så rädd då de är lugnt och sedan så sätter de igång ... ha börja känt att ja kan få extraslag då jag är ute på promenad oxå. Eller ja tro de är de iaf! Känner en hårt slag i bröstkorgen. Men jag har träffat 4 olika doktorer och alla säger likadant. Att de har nog med att du åkte på ångest .. men dock ha ja svårt att tro de! (Hade riktig ångest depression som började 12/3-13 och höll sig till 16/8-13)

  • embia

    Idag har varit en dag då jag känt mycke extraslag då jag ha suttit.. har haft de så bra nu i massa dagar. Känns som om att hjärtat ta igen dom dagarna som ha varit bra med flera flera extraslag hela tiden.. jävulskt irriterande.. Men nånting måste ju ha hänt efter jag fick barn. Har aldrig i hela mitt liv känt ett extraslag innan ja fick pojken, inte ens då jag va gravid! Men just då han va 2 månader så började allting med Deprissionen och ångesten. Men om de är den som ha gjort att ja fått extraslagen, varför försvinner den inte!? Jag må ju bra nu förutom extraslagen .. känns ju meningslöst att fara in på akuten igen (va där för inte ens 1 månad sedan)..

Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12