• embia

    Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12

    Vilken skit dag denhära dan komma bli! Har haft mardrömmar inatt.. vaknade kl 1.55 inatt och va skärrad. Fick ett extraslag men inget ja brydde mig om. Somnade om och vaknade 7. Allt kändes jätte bra. Gick ut och gick med hundarna och lämnade sonen på dagis. Kom hem å satte mig i soffan. Och självklart så började hjärtat slå konstanta extraslag :( . Har nu haft mycke es i 2 jäkla timmar :( man bli så less !! Skrek i bilen att nu få de fan va nog .. om man inte hade känt dom då ! Men hela min bröstkorg hoppar och jag känner dom VÄL! Orkar fan inte ha de så här längre..

  • embia
    LiBä007 skrev 2014-03-15 10:14:23 följande:
    Embia:

    Usch vad jag lider med dig och tänker på dig. Du har säkert fått en massa råd av alla oss här inne, vet hur frustrerande det är när inget tycks hjälpa. För mig så är det bara lugnt när jag har balans i livet, lagom av allt. Vet att detta inte låter som någon tröst. Man får lära sig leva med det och lära sig vad man mår bra av och inte. Jag vet att jag inte kan slarva med mat och sömn, att jag inte kan äta för stora portioner mat, att jag inte kan äta en massa söt saker och att jag måste ha tid att motionera.

    Jag vet också att jag aldrig kommer bli fri från mina extraslag, jag kommer få leva med bra och mindre bra perioder.

    Önskar det fanns något jag kunde säga som fick extraslagen att försvinna men det finns det inte. Huvudsaken är att du är utredd av läkare.

    Någon jag länge har sagt att jag ska göra är att börja på yoga, tror det är medicin för våra hjärtan. Vad tror du?

    Kram på dig!



    vissa dagar är hemsk! Har märkt att då jag äter för snabbt och för mycket så få ja hjärtklappning med extraslag i.. och som du säger att mycke sötsaker trigga igång.

    Dom här dagarna nu när ja haft ganska mycke es så ha ja börja funder på om ja lider förmaksflimmer.. men sånt borde läkarna ha sett va ? Väntar fortfarande på att få göra långtids ekg.. hur många extraslag kan du känna om dagen ? Kram
  • embia

    Måste skriva att sedan den 19/3 har ja inte känt en endaste extraslag !! Ja är så lycklig !! :) hoppas hoppas att det håller i sig :)

  • embia

    Skönt att du inte känner dom längre! Sök en läkare som få kika på dig ?

    Jag själv ha haft det otroligt skönt i snart 2 månader???? bara känt några om dagen och ibland inga ? fast idag fick ja flera på raken, men blev inte rädd ???? gjorde ett 24h ekg den 16 april så nu väntar ja på svar ? vet att ja fick med 3 som ja kände.

  • embia

    Nu ha ja fått svar på mitt 24h ekg. Fick med 2 extraslag. Ett från nån kammare och de andra komma ja inte ihåg va han sa. Men han sa bara att dom visste inte varför och att de inte va nått att bry sig om. Om extraslagen blev värre så fick ja ringa :) känner fortfarande extraslag varje dag och bli lika rädd varje gång! Min fråga är ju varför dom just började 2 månader efter ja fick barn !? Varför har ja inte känt av dom innan.då jag inte hade barn.. och nu har jag haft es i 1,6 månader ... det är för mig en gåta..

  • embia

    Ja ha börjat fått typ 2 ggr i månaden att det känns som att hjärtat slå flera extraslag på raken .. det hoppar till i några sekunder. Nån som känner igen sig? Men i övrigt så ha extraslagen varit lite nu :)

  • embia

    Ja då va man här igen då :( idag har mitt hjärta vare totalt hopplöst! Har ju fått varit bra länge nu, å så sätter de bara igång :/

  • embia

    Värka bara vara slutet av månaden som ja få mycke extraslag???? oftast 1,5 vecka innan mens.. nån mer som känner igen sig ?

  • embia

    Hej!Hur må ni alla idag? Ä det nån som har bli it av med extraslagen?

    Jag mår ganska bra nu. Inte haft en ångest attack på 1,5 år tror jag? extraslagen känner jag flest av då jag ska få mens. Annars så är det lugnt ? men nu vet jag inte om man är på väg och hamna i sliten igen.. är trött jämt,känner mig snurrig å ibland kan det kännas jobbigt å andas så man måste gå och ta djupa andetag helatiden..

    Tänkte se om det är nån här inne som kan ha flera extraslag på raken? Alltså att det fladdrar/hoppar i några sekunder

  • embia

    Oroliganka. Så hade jag för nått år sedan. Vaknade igen gång i månaden av att hjärtat slog precis så! Skit läskigt ! Var längesen jag gick de. Men nu har jag istället en gång i månaden att jag får flera extraslag på raken..

    Nån som ha märkt av att det blir värre vid mens ?

    Jag tycker det blir mer veckan innan mens..

    Börja bli smått less de hära nu! När f*n ska det ge sig ? Vad ska man göra för att det ska försvinna!? Är inne på mitt 3 år!

  • embia

    Har haft en vecka nu med MÄNGA es .. Fick utskrivet Metoprolol Orion .

    Nån som ha käkat dom ?

  • embia

    Chesses

    Började samma för mig. 3 månader efter jag fått min pojke. Dom tror samma för mig,men jag har inte känt mig stessad.

    Nu har jag haft es i 3år och är förfarande lika rädd varje gång dom kommer..

  • embia
    Dandelionchild skrev 2016-02-14 16:25:03 följande:

    Hej!

    Inte för att jag önskar någon extraslagshelvetet, men fan så skönt att se att det är fler som lider av dreten. Och att det är mer än jag son faktiskt börjar bli riktigt förbannad på denna förlamande skiten!

    Jag har precis gjort ett 24h-EKG. Jag har haft extraslag/rusningar/oregelbunden rytm/galopperande slag/tuggande puls mm mm i 11 år snart. Har gjort säkert 100 EKG. Det är alltid normalt och mina blodprov är bra. Men varför jag gjort ett 24h nu är för att jag har börjat få mycket extraslag när jag tränar. VAD I FAN tänkte jag när det började, ska jag inte ens få ha träningen ifred??? Självklart när jag hade denna dosan på mig så hade jag väl typ 2 extraslag enbart, har aldrig varit sp lugn i hjärtat som då. *morr*

    Är det ngn mer som får vi ansträngning? Någon mer som känner igen sig när jag säger "tuggande puls"? Typ som att den kärvat fast och försöker komma igång igen? Jävligt obehagligt är det iaf och jag är så trött på att va rädd så jag kunde tamefan spy rätt ut ibland!????


    Jag får när jag tränar. Kommer ibland vid uppvärmningen och ibland då jag kommit upp i puls..

    Jääävligt läskigt! Jag är så handikappad av den här skiten!

    Sa få göra ett nytt 24ekg då dom bara lyckades fånga 5 st på den andra..
Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12