• MK84

    Vinter/vår/sommar mammorna i Luleå 2009/2010

    Hej hopp!

    Ja, hur gick UL Maria, jag är nyfiken! =)

  • MK84
    majnollnio skrev 2010-01-23 11:36:56 följande:
    UL gick jätte bra, det var helt klart värt dom 450 kronorna kan jag säga. Hon var jätte duktig och gick igenom exakt allt man kan på bebisen. Tror jag låg där ca en timma och hon berättade vad allt var, kollade hur mkt den vägde (543 g fick hon fram), jag hade en väldigt stor moderkaka (som jag även haft med dom två andra), hon kollade efter klumpfot, downs syndrom, läppspalt .. ja allt! som jag inte hade en aning om att dom ens kunde kolla efter?? Och könet, ja det bekräftade hon ca 5 ggr och jag väntar en liten FLICKA! ♥ hon var över hundra procent säker och sa att jag fick komma och lämna pojken hos henne om det kom en sån 'SÅ säker är jag' också visade hon blygdläpparna massor av gånger osv. Tror hon tog 7-8 bilder på bebisen som hon skulle maila över till mig :) den ville dock inte visa sig i profil så hon fick ingen sån bild. Och hon hade inte 3D som jag trodde. Så det var en liiiten, men bara liten besvikelse då jag trodde jag skulle få testa det ;) Nä allt som allt är jag toknöjd över besöket och kan varmt rekomendera henne. Flytande svenska pratade hon också, nu är ju det här mitt sista barn (som planen iaf är) men hade jag fått fler hade jag absolut åkt tillbaka!
    Va skoj att allt gick bra och att du blev nöjd! =) Kul med en till tjej..
  • MK84
    Mary Jo skrev 2010-01-24 00:43:09 följande:
    Men jag är alltid sådär,vill gå ut och när jag väl går ut har jag tråkigt.. så jag tänker nu att jag säkert skulle haft tråkigt endå:P.. hahah..Men bara sitta med kompisar och dricka o prata,gud det saknar jag!
    Jag fick nån flashback för förra helgen då vi var i Skellefteå. Sitta helt SJÄLV i bilen å poppa Rix FM Party en lördagskväll på  hög volym. Haha.. Precis dom låtarna man härjade till för många många år sen! Fick sån himla lust att bara gå ut ett tjejgäng å dricka å danska å flumma å ha kul. Sist jag var full var november -06 så jag känner att ja har lite att ta igen! ;)
  • MK84

    Han skulle ju kunna tro att jag är full nu med tanke på hur jag stavar, hahahahah.. Nåja det är ju morgon å jag skriver för fort för att hjärnan ska hinna med, fingrarna lever sitt eget liv! ;)

  • MK84

    Haha, alltså jag är nog full trots allt.. skulle just skriva.. flyttar man på markören hoppar stolarna efter.. (I sammanhanget att boka bioplatser på internet)..

    När jag läser vad ja skrivt står det: Flyttar man på bilen så hoppar stolarna efter..

    Bil och markör är ju inte ens lika. hahhahaah...

  • MK84

    Grattis grattis Jaana, äntligen hittade han ut! =)) Å kul med en grabb då du redan har två tjejer! =))

  • MK84
    snart mamma igen skrev 2010-01-26 00:21:21 följande:
    TACK ALLA DEN 25JANUARI på sin bf dag passade våran Amadeus att hitta ut ca 06.30 sippra vattnet hemma..o 18.26 var han ute berättar mer om förlossningen en annan gång.. men allt har gått jätte bra en riktig krabat på *håll i er,sitt ner nu * 4960gr o 56cm lång o huvud på 39cm stor skönhet redan från start (jag klarade mig utan nå bristning ) Tack igen alla!
    Haha, vilken en! Väger mer än va Julia gör nu nästan 2 månader gammal, är längre än henne samt har större huvud än henne! hahaha...
  • MK84

    Min chef ringde idag å frågade hur mammalivet gick å om jag börjar fundera på att komma tillbaka å jobba helger snart.

    Kanske inte riiiiiktigt än! ;)

  • MK84
    Nektarin skrev 2010-01-26 14:16:19 följande:
    Hej Hopp! Vet som sagt inte om här "bara" finns tjejer som redan fått sina små, men jag är i alla fall en fru med en fyra på väg i augusti. De två äldsta är tonåringar och bor växelvist hos oss och sedan har vi en pojke på 3. Skulle jättegärna vilja veta om ngn annan är planerad därikring som är sugen på lite träffar och "mamma-liv"
    Vi är bara några få här i tråden som har fått, de flesta väntar än så det är bara att hänga på =)

    Dock är du nog den enda i augusti so far (endel tar ju lite tid på sig innan de kommer ur garderoben, hehe). Men Juli är det nån som ska ha i om ja inte minns helt tokigt!

    Skoj med en nummer 4, hehe, först då jag läste lite slarvigt läste jag att du väntade 4 barn men då hajjade ja som till å läste igenom det igen! ;)
  • MK84
    Nektarin skrev 2010-01-26 14:35:33 följande:
    MK84, tack för välkomnandet Skall kolla in BF-tråden... Haha, nej vi har redan kollat in det lilla livet på både VUL och UL så nog är det bara en, alltid! För min del blir det snitt nummer 4, och blir det som förra gången så blir det väl ungefär när BF är, kring den 13/8. Vi hade först inte planerat en fyra, men kände att vi ville ge sonen ett syskon...och vägen hit har varken varit lätt eller spikrak och än är man ju inte på den säkra sidan. Men är i v 11 och kanske kan vi snart ropa HEJ!
    Ja, hej vågar man väl aldrig riktigt ropa förrän man har den lille i sin famn, men där efter v. 12 känns de väl lite bättre! ;)

    Blir nog skoj för sonen att få ett syskon. Hade ni försökt länge eller?

    Själv har det tagit ca 8 månader att få till bägge barnen, haha, de tycker jag är länge, mohahah.. ;) Men den som väntar på nått gott.. =)
Svar på tråden Vinter/vår/sommar mammorna i Luleå 2009/2010