• Rudies

    Vinter/vår/sommar mammorna i Luleå 2009/2010

    Här kommer den nya tråden!

    Välkommen att hoppa in alla nygravida eller ni gammelgravida som just upptäckt att vi finns, var inte rädd att lägga er i våra diskussioner och följ gärna med på fikaträffarna och dela erfarenheter och upplevelser. :)

    Här är den gamla tråden: www.familjeliv.se/Forum-11-263/m48247488.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-23 08:57
    BF-listan: www.familjeliv.se/Forum-11-263/m50235868.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-04-21 20:15
    FIKATRÅDEN: www.familjeliv.se/Forum-11-271/m52106246.html

  • Svar på tråden Vinter/vår/sommar mammorna i Luleå 2009/2010
  • Rudies

    Så där ja, nu borde allt vara fixat med ny tråd och ny BF-lista. Det är ett litet projekt var gång men nu börjar jag bli haj på det här. :D Tre månader går ruskigt fort. ;)

  • majnollnio

    UL gick jätte bra, det var helt klart värt dom 450 kronorna kan jag säga. Hon var jätte duktig och gick igenom exakt allt man kan på bebisen. Tror jag låg där ca en timma och hon berättade vad allt var, kollade hur mkt den vägde (543 g fick hon fram), jag hade en väldigt stor moderkaka (som jag även haft med dom två andra), hon kollade efter klumpfot, downs syndrom, läppspalt .. ja allt! som jag inte hade en aning om att dom ens kunde kolla efter??

    Och könet, ja det bekräftade hon ca 5 ggr och jag väntar en liten FLICKA! ♥ hon var över hundra procent säker och sa att jag fick komma och lämna pojken hos henne om det kom en sån 'SÅ säker är jag' också visade hon blygdläpparna massor av gånger osv. Tror hon tog 7-8 bilder på bebisen som hon skulle maila över till mig :) den ville dock inte visa sig i profil så hon fick ingen sån bild.

    Och hon hade inte 3D som jag trodde. Så det var en liiiten, men bara liten besvikelse då jag trodde jag skulle få testa det ;)

    Nä allt som allt är jag toknöjd över besöket och kan varmt rekomendera henne. Flytande svenska pratade hon också, nu är ju det här mitt sista barn (som planen iaf är) men hade jag fått fler hade jag absolut åkt tillbaka!

  • MK84
    majnollnio skrev 2010-01-23 11:36:56 följande:
    UL gick jätte bra, det var helt klart värt dom 450 kronorna kan jag säga. Hon var jätte duktig och gick igenom exakt allt man kan på bebisen. Tror jag låg där ca en timma och hon berättade vad allt var, kollade hur mkt den vägde (543 g fick hon fram), jag hade en väldigt stor moderkaka (som jag även haft med dom två andra), hon kollade efter klumpfot, downs syndrom, läppspalt .. ja allt! som jag inte hade en aning om att dom ens kunde kolla efter?? Och könet, ja det bekräftade hon ca 5 ggr och jag väntar en liten FLICKA! ♥ hon var över hundra procent säker och sa att jag fick komma och lämna pojken hos henne om det kom en sån 'SÅ säker är jag' också visade hon blygdläpparna massor av gånger osv. Tror hon tog 7-8 bilder på bebisen som hon skulle maila över till mig :) den ville dock inte visa sig i profil så hon fick ingen sån bild. Och hon hade inte 3D som jag trodde. Så det var en liiiten, men bara liten besvikelse då jag trodde jag skulle få testa det ;) Nä allt som allt är jag toknöjd över besöket och kan varmt rekomendera henne. Flytande svenska pratade hon också, nu är ju det här mitt sista barn (som planen iaf är) men hade jag fått fler hade jag absolut åkt tillbaka!
    Va skoj att allt gick bra och att du blev nöjd! =) Kul med en till tjej..
  • Sandra 85

    Jag har också hittat hit

    Grattis till Svxt till pojken och grattis Maria till lilla tjejen i magen!

    Bra att du gjorde en ny tråd Marie Nästa tråd som skapas så har man ju sin bebis här!! Sjukt.


    Jag har börjat känna mig höggravid för ett tag sen, är inte det lättaste att få på sig sockar, skor, böja sig ner och kräla efter leksaker under soffan. Får se hur länge det blir att jobba, har inte bestämt det än, men nån vecka innan hade det varit skönt att vara ledig för man hinner ju inte vila nu direkt.


    ♥Ebba 080105♥BF100322♥
  • Rudies

    Grattis Maria till tjejen i magen. Vad många som får höra att det är en tjej i magen, undrar om det stämmer att jag också har det, vi får väl se. ;)

    ---

    Ja det har jag inte ens tänkt på, till nästa tråd MÅSTE ju till och med min bebis ha kommit ut, haha. Nu kändes det ännu närmre. :)

  • snart mamma igen

    Kul Maria med en tjej o roligt att du är nöjd över Ul där

    ja här får vi se vad som tittar ut De är ju inte kollat. eller hon försökte men kunde ju inte se då rackaren gömde sig med sina ben Men oavsett vad som tittar ut så är den så välkommen
    NÄR den nu vill titta ut

Svar på tråden Vinter/vår/sommar mammorna i Luleå 2009/2010