Inlägg från: Agamemnon |Visa alla inlägg
  • Agamemnon

    Barn i mars 2008 - 9

    Bobbenn skrev 2010-02-11 11:05:12 följande:
    Tack för ärliga svar tjejer. Kanske är jag lite avundsjuk på er som känner att ni vill ha fler.... Skulle gärna vilja ha ett till men paniken över att bli ännu fetare och fulare i kroppen ger mig panik ångest alltså Japp jag vet hur sjukt det låter men för MIG är det en jättestor grej. Jag mår redan sjukt dåligt över dom ca 7 extra kilon som sitter kvar på mig sen graviditeten vissa dagar vill jag bara dö ÖnskaR JAG VORE RIK SÅ JAG KLUNDE FETT SUGA MIG...
    Jag tycker jättesynd om dig som känner så starkt. Alltså, inte för att det hindrar dig från att få ett barn till, det är ju faktiskt inget måste, utan mer för att du verkar lida så enormt. Jag hoppas verkligen att du finner, tja, vad det är du behöver, för att vara iaf någorlunda nöjd med dig själv.
    Jag "bryr mig inte" om att min kropp varken är fast (det har den iofs aldrig varit) eller celluliterna. Jag kan ha M igen fast jag måste vara försiktig med vissa plagg (man vill ju helst inte visa degmagen ). Ja, magen/överskottshuden stör mig vissa dagar rejält men, men. Jag går ändå till badhuset även om jag inte känner mig särskilt bekväm men äh, det finns folk som har det värre än lite daller här och där.
    ♥ Olivia 080308 ♥ miss-misschief.blogspot.com
  • Agamemnon

    LoVm: Fint kort!


    Jag läste någonstans att andra barnet ofta blir tvärtemot första. Då får vi ett kolikbarn som när den perioden är över sover hela nätter och äter som en häst. Sen kommer det att alltid vilja bli buret och älska att sova i vagnen. Det kommer även att vara en "tänkare" snarare än ett energiknippe. Och h*n kommer att vara en surpuppa som aldrig ler eller skrattar.
    ♥ Olivia 080308 ♥ miss-misschief.blogspot.com
  • Agamemnon

    Bobbenn: Jag har noll koll på mina mått. Det konstiga är att även om jag är tillbaka på ursprungsvikten (+ 2 kg som jag skyller på överskottshuden ) är jag mycket större. Inte bara arslet och höfterna är bredare och brösten lite större (fast det syns mer på längden än på bredden ) - även bröstkorgen är bredare!? Innan hade jag 75B i BH-storlek, nu har jag 80C.


    Jag skulle väl inte direkt kalla mig "nöjd" men jag accepterar helt enkelt att det är som det är. Olivia tycker ändå att jag är världens finaste.
    Jag tror inte att din kropp är ditt problem (iaf inte det stora) utan det sitter i ditt huvud. Du har ju också tränat en hel del, alltså byggt upp muskler och format kroppen - jag är helt övertygad om att du är jättefin och definitivt inte värre/fulare/... än någon annan. Som en tjej över 30 som har fött en sjukt söt dotter.
    ♥ Olivia 080308 ♥ miss-misschief.blogspot.com
  • Agamemnon

    I början på december var Olivia 86 cm lång och jag har för mig att hon vägde 10,7 kg. Något sånt iaf. Vi ska dit i början på mars (åh, det är ju snart!) på viktkoll så då får vi aktuella mått. Jag gissar på att hon kommer att vara 88 cm och väga, hm, 11,6 kg.


    ♥ Olivia 080308 ♥ miss-misschief.blogspot.com
  • Agamemnon
    Ly75 skrev 2010-02-11 21:02:52 följande:
    Agamemnon - likadant för mig, kroppen är inte alls som förut. Väger mindre nu än när jag blev gravid, men magen är 'fluffigare', brösten lite mindre fylliga, bröstkorg och höfter bredare och fötterna ska vi inte prata om! Känner mig dock tillfreds, kan iofs störa mig på mitt begynnande gäddhäng :p
    Fötterna! I nästan 20 år eller något har jag haft stl. 37 i skor, nu har jag 38! Och gäddhäng... det hade jag innan eftersom jag gick ner mycket en gång och det "blev kvar".
    Min man är hemma igen och ni måste kika i bloggen - han hade med sig Handy Manny-presenter!
    "Natti natti"
    ♥ Olivia 080308 ♥ miss-misschief.blogspot.com
  • Agamemnon

    Bobbenn: Usch, förstoppning är inte kul! Ni har inte Laktulos hemma? Annars funkar kanske katrinplommon för er?


    Min man kunde inte hålla sig, hon fick verktygslådan i "frukostpresent" istället för födelsedagspresent! Jag blev alldeles paff när hon kunde alla namn.
    Diarrén verkar också vara över och febern har vi inte sett skymten av så det blir nog inte så illa som för de andra stackarna på dagis. 
    ♥ Olivia 080308 ♥ miss-misschief.blogspot.com
  • Agamemnon
    Bobbenn skrev 2010-02-12 08:50:13 följande:
    hmm det funderar jag på också men vart är frågan? Skulle helt klart vilja ha mamma mu och kråkan Skönt att trollis mår bättre
    Jag har en länk i bloggen till en som gör och levererar tårttryck. Jag ska sätta mig och göra något i Paint Shop tror jag.
    ♥ Olivia 080308 ♥ miss-misschief.blogspot.com
Svar på tråden Barn i mars 2008 - 9