• Minkärlek09

    Utomkveds - Vad händer sedan? tråd 3

    Hjärtat78 skrev 2010-12-07 00:16:52 följande:
    Du har så rätt, i slutet av tunneln då kommer ljuset. 

    VI SKA LYCKAS!!!

    Kram
    Gravidkram :)
  • Minkärlek09
    Hjärtat78 skrev 2010-12-07 08:28:03 följande:
    Minkärlek09: Vi får inte ge upp hoppet, en dag är det vi som står där med en liten i famnen.
    Det är de som ger oss styrkan och stödet från alla här inne att vi förtsätter nå målet.
    Glad
    ja. inte för att klaga men jag tycker vissa i tråden haft en liten negativ underton nämner inga namn men jag tror det cirkulerar bitterhet med!
  • Minkärlek09
    RaraS skrev 2010-12-07 12:11:35 följande:
    Hmmm....tycker det är helt ok att skriva om alla sina känslor här i tråden. Ibland är man ju negativ och bitter över hela situationen och var skulle vi får skriva av oss om inte här! Känslorna går ju som en berg- och dalbana hela tiden tycker jag Flört!
    ja självklart är de så men ibland verkar andra vilja att man har x igen eller syfta på det och de tycker jag är dåligt.
  • Minkärlek09
    RaraS skrev 2010-12-07 13:03:46 följande:
    Jaha, nej, jag tror nog alla menar väl. 
    Alla har ju varit med om så mycket och vill nog bara att man ska vara försiktig och se till att kolla upp sitt missfall/MA/X tills det är helt borta...man har ju varit med om mycket själv och man vill nog bara försöka hjälpa till så att andra slipper gå igenom samma sak, eller är mer förberedd om det värsta händer.

    Jag önskar att jag hade varit mer förberedd innan jag åkte till gyn. Trodde att det inte var någon fara så länge man inte blödde färskt blod (jag hade lite bruna flytningar)...kunde ju inte ha haft mer fel...
    mycket möjligt men tror det kan vara bra att vara mer positiv för stämningen.

    jag hade oxå bruna vid mitt x trodde allt var bra men icke. så glad att jag har vanligt blod nu och hcg som sjunker.
  • Minkärlek09
    RaraS skrev 2010-12-07 13:16:54 följande:
    Låter bra det! Skönt att det sjunker!
    ja. hur går det för dig?
  • Minkärlek09
    Mika1980 skrev 2010-12-07 19:45:50 följande:
    Men vad säger du??! Jag tror inte att någon som har genomlidit det här önskar ens sin värsta fiende detta, tycker att det var en hemsk sak att säga. Här stöttar vi varandra, peppar och även pratar av oss..och beklagar oss. Och om någon skriver om symtom som kan vara ett X så är det självklart att man uppmärksammar det eftersom man vill att personen i fråga ska bli undersökt..för att visa omtanke. Fy nu blev min kväll förstörd, det här som har varit mitt andningshål.
    när jag skrev här om blödningarna så skrev du massa om att de visst kan vara x bla bla bla. istället för att kanske försöka ge lite ljus åt andra.

    det handlar inte om att önska andra x utan mer att man är så fast i sitt negativa om x att de kanske smittar av sig. tror faktiskt du har missförstått vad jag menade,

    och att säga att jag har förstört din kväll tycker jag är väldigt överdrivet.
  • Minkärlek09

    jag skrev ett l¨ångt inlägg om vilka symptom jag hade vilka inte vanliga för x och jag du mika1980 skrev då att man visst kan x förutom dessa symptom m.m

    hur peppande är det tycker du?

  • Minkärlek09
    Mika1980 skrev 2010-12-07 19:51:50 följande:
    Och du behöver inte nämna några namn, vi bitterfittor fattar piken i alla fall. Men jag har känt att det har varit okej att vara bitter just i det här forumet fram tills nu. Jag höll på att dö i somras pga mitt X och kan med all sannorlikhet inte bli gravid utan ivf nu - då blir man jävligt bitter jan jag tala om.
    ditt val om du tycker att du är en sån.

    HELT OKEJ att vara bitter så länge man inte försöker ta ut det över andra.
  • Minkärlek09
    Mika1980 skrev 2010-12-07 19:54:51 följande:
    Jasså du nämnde namn i alla fall, modigt av dig. Jag försökte visa omtanke för en medmänniska och uppmärksamma dig på att det kunde vara X men att det inte behövde vara det. Och att jag INTE HOPPADES att det skulle vara det. Du verkade inte ha så bra koll själv på symtom osv, så jag ville upplysa dig så att du inte skulle råka ut för samma helvete som jag med livet som insats. Men det var tydligen ett misstag eftersom du tolkade det helt fel. Vad har du för människosyn egentligen??
    Väldigt omoget skrivet av men det får stå för dig  tar det inte personligt det är dina problem.
  • Minkärlek09
    hej alla!

    jag hoppas ni alla har det bra. idag fick jag utomkveds uteslutet och därmed funkar min äggledare hade inte missfall i äggledaren utan det hade suttit i livmodern.så skönt att veta trots att de känns tråkigt.

    kan berätta något upppiggande för er som förlorat vänster äggledare enligt min gynekolog så ägglossar man mer från höger sida och endast var3:e- 4e månad på vänster sida.
Svar på tråden Utomkveds - Vad händer sedan? tråd 3