• Vädur 78

    gravid med ivf och bf sommaren 2010 del 2

    vi som gjort ivf och äntligen har fått vårt efterlängtade plus

  • Svar på tråden gravid med ivf och bf sommaren 2010 del 2
  • Clearblue

    Usch ja, känns som förlossningen är ett blankt papper för mig. Jag har inte planerat någonting alls. jag vet bara att jag inte är så förtjust i epidural men kommer inte tacka nej om behov uppstår. Jag tar det som det kommer.

    Gällande kläder är jag ambivalent, jag har köpt en del i storlek 60 och lite mindre i storlek 56. Sen är det alla olika varianter som man ska ha också, med fötter, utan fötter, omlotttröja, kort ärm, lång ärm, utan ben, med ben, overall (hur tjock, vilket material?) osv osv. Lyxproblem dock. Är ju fantastiskt kul att köpa bebiskläder. Finns så oerhört mkt söta saker :)

  • mammaNena
    Clearblue skrev 2010-04-24 11:16:32 följande:
    Usch ja, känns som förlossningen är ett blankt papper för mig. Jag har inte planerat någonting alls. jag vet bara att jag inte är så förtjust i epidural men kommer inte tacka nej om behov uppstår. Jag tar det som det kommer. Gällande kläder är jag ambivalent, jag har köpt en del i storlek 60 och lite mindre i storlek 56. Sen är det alla olika varianter som man ska ha också, med fötter, utan fötter, omlotttröja, kort ärm, lång ärm, utan ben, med ben, overall (hur tjock, vilket material?) osv osv. Lyxproblem dock. Är ju fantastiskt kul att köpa bebiskläder. Finns så oerhört mkt söta saker :)
    jag slår ett stort slag för bodysar! vi hade en del tröjor till mia när hon föddes, men vi använde bara body! dock började vi på st 40
  • pessl
    mammaNena skrev 2010-04-24 11:24:04 följande:
    jag slår ett stort slag för bodysar! vi hade en del tröjor till mia när hon föddes, men vi använde bara body! dock började vi på st 40
    Helst omlott, allra bäst
  • Clearblue

    Godkväll!

    HelenaS: Just bodys har jag bara en.... men tack för tips, ska bli flera. Verkar ju skönt för den lille, inget som glipar osv.

    Pessl: Omlott är en favvo, vill helst inte ha några otäcka metallknappar på plaggen alls, iofs har det blivit bättre med de nyare kläderna men har ärvt en del med stora hårda metallknappar *rys*, det skulle jag inte vilja ha själv ens. Omlott verkar praktiskt också, lätt att sätta på.  

  • Höst flickan

    hej vänner.

    Ja,detta med kläder känns lite svårt faktiskt..hur varmt kommer det vara?...

    Ego: jag mår illa betydligt oftare..känns att kroppen behöver massa mat o jag pallar itne äta så mycket.
    O jag mår illa av det..
    Spyr o blir matt o trött..
    Jag vill verkligen jobba i 3 veckor till...men vi får la se om det går...

    Kram kram


    Nedräkningen har börjat....nu vecka 35..
  • Dipsy

    godmorgon....

    jag har oxå mest boddysar känns som smidigast inga onödoga veck som kan bli annars...

    här känns det också tungt haft en del sammandragningar eller förvärkar vet inte riktigt skillnaden...ska jobba tre skift (vad jag vet) innan hp....ugh hur ska man orka...kan knappt gå känns det som....

  • Vädur 78
    Dipsy skrev 2010-04-26 08:32:06 följande:
    godmorgon.... jag har oxå mest boddysar känns som smidigast inga onödoga veck som kan bli annars... här känns det också tungt haft en del sammandragningar eller förvärkar vet inte riktigt skillnaden...ska jobba tre skift (vad jag vet) innan hp....ugh hur ska man orka...kan knappt gå känns det som....
    Vet inte heller skillnaden och jag känner nog inget sånt än. Däremot har jag haft mensvärk den senaste veckan ibland. Är det vanligt???
    CARLANDERSKA ÄR BÄST!!!♥♥♥
  • Höst flickan

    jag uppfattar förvärkar som värkar bak i ryggen(haft några få väldigt små känningar)

    Sammandragnignar har jag oxå väldigt få o snälla.


    Nedräkningen har börjat....nu vecka 35..
  • Vädur 78
    Höst flickan skrev 2010-04-26 08:55:03 följande:
    jag uppfattar förvärkar som värkar bak i ryggen(haft några få väldigt små känningar) Sammandragnignar har jag oxå väldigt få o snälla.
    Allt är så nytt så jag har ingen koll alls
    Känns som det var igår jag blev gravid.......vad tar tiden vägen???? Ska det gå så här fort sen när bebisen kommer oxå???
    CARLANDERSKA ÄR BÄST!!!♥♥♥
  • Höst flickan
    Vädur 78 skrev 2010-04-26 09:52:56 följande:
    då går det ännu snabbare...jag kan inte fatta att Tyra blir 4 i aug...men samtidigt känns det som det var jättelänge sedan vi bodde i norrtälje..
    Nedräkningen har börjat....nu vecka 35..
Svar på tråden gravid med ivf och bf sommaren 2010 del 2