• Susie

    Brudarna babblar vidare 8

    Hannah, Näääe va säger du? Va tråkigt!!! Jag har sett fram så mot att få träffa ALLA! Och nej jag bodde ju I gbg förrut men nu är det ju inte på vägen för dig direkt

    Jag åker nog tåg med Jolina, ja det gör jag, så vida jag inte tar med karln men om Johan är där och Staffan ska med vet i sjutton om jag inte drar med min också HA HA HA!

    Icka, snälla kom in och berätta gumman! Jag har just lärt mej att yda kön redan vid KUB HA HA HA HA HA HA HA! Måste få veta! Du kan väl inboxa mej?
    Du, jag ska ner till gbg nån gång i sommar och vill absolut träffa dig
    Kram!

    Lilla T du är underbar! Lyxunge där! KRAMAR!!!!

  • Susie

    En fråga, när började ert illamående???
    Jag lider inte konstant eller så alls, men igårkväll stog det mej upp i halsen, imorse var jag tvungen att avbryta frukosten o lägga mej i sängen, men det gick snabbt över. Visst det är inte farligt alls men trodde kanske inte det skulle komma nu utan mycket tidigare, man läser ju att det oftast går över runt v11-13......mest nyfiken

  • Susie

    Icka, MEN VA UNDERBART!!!!!!!!! En liten sessa!!!!{#emotions_dlg.flower} Jag e så svag för småtjejjornaSkäms Vad glad jag blir! Jag visste att du skulle få en tjej! Vad häftigt att få med sig en DVD skiva!!! Vilka utför sånt? Det tillhör väl inte vanligheterna?! Jättekul!!!
    Kan tänka mej att mamma är glad nu och du får väl köpa hem en massa bullar o gott till visningen!
    Vad menas med -11%...jag har ALDRIG hört talas om att barn uppskattas hur de väger på det sättet? Alla barn väger väl olika? Jag hörde aldrig nåt om det alla fall......de tippade på en ca vikt på 3800 på Jolina och hon vägde ju 3525.......
    Kramar!!!!!

  • Susie

    Hej tjejer!

    Har saknat er!!!! Men här har illamåendet ökat, ja ni vet ju hur slö man blir att ta sig för med saker! Det är dock OK under dagarna även om det "står mej uppe i halsen" så kan jag äta mat men luktsinnet hjälper ju inte direkt till Håller mej kort för jag mår så himla hemskt just nu o ligger utslagen i soffan och hoppas Jolina ska somna snart....

    Domenica, va mysigt ni har det! Vi åker nog också mot Falsterbo/Skanör (favorit)/Österlen alla fall några dagar i Juli.....
    Hur mår Isabella? Några små framsteg? KRAM!

    Lilla T, Nejmen lilla Romeo då! Gud, du kan väl inte ge dig själv skulden?! De äter ju det de behöver är vad jag fått höra och annars klagar de väl rejält?! Men du måste väl ändå fått tips på vad du ska ge honom? Jag trodde inte man kunde ge fullkornsvälling redan nu.....vet att deras små magar e såå känsliga och hur viktigt det var att börja sakta med 1/3 fullkorn några dar osv....men jag kan minnas fel HA HA HA! Jag ser fram emot att träffa er så mycket!
    Är det bestämt med alla nu, vi ses hos dig den 21/8 alla med respektive? Jag tar med min karlslok med tror jag bestämt Du skickar väl mer exakta tider och adress framöver och vad vi ska ta med ? STOR KRAM!

    Icka, hur känns det vännen? Det närmar sig! Har ni shoppat? Vad lutar det år för flcknamn?
    KRAM!

    Lite ego......Ja, vad ska man säga, jag har svårt att fatta det som hänt och har inte riktigt vågat känna den där lyckan! Jag fattar dock att jag e gravid nu hihihihi! Min mage e bra mycket större än vad den var med Jolina. Inte förrän vecka 15 tror jag "folk" frågade om jag var gravid.....men nu går det inte att missa! HA HA HA! Vecka 10 och folk såg det redan för 3 veckor sen!!!! Så det känns lite konstigt att folk grattar när man knappt velat berätta innan man vet att allt e OK. Men KUB 15/7 så inte alls så långt dit. Som sagt mår jag OK dagtid men illamåendet har ökat även på dagar...JAG KLAGAR ABSOLUT INTE hihiihihh, jag vet ju hur du hade det Domenica, fy alltså! Magen spänner och börjar kännas lite mer "tung" den senaste veckan men annars har jag inga direkta besvär osv......dofter e ju jobbigt som för de flesta. Inga känningar alls på flicka eller pojke!? Det ena blir det ju hiihihi men ingen känsla. Kanske ibland, men ändå inget alls jag har strk känsla för...jag ser alltid en liten kille framför mej!? Vet inte varför...det va samma med Jolina.....den där lilla kepsen, hängseljeansen osv....men innerst inne tror jag bara det blir tjejer här typ.... men såklart så räknar jag med det ena eller andra och vill bara att allt ska vara bra.
    Gud nu ropar Jolina mellan mina "rapningar" så jag måste sopa sand i sängen.....annars ligger jag utslagen på stranden den här veckan och har varit ute mycket på sjön...bara slappat och ätit gott Kram till er underbara vänner!

  • Susie
    Hej tjejer!!!!!Solig

    Hur är det med er? Det blir lite längre mellan inläggen nu för oss alla, och alla njuter vi väl av värmen och sitter kanske inte så värst mycket vid datorn kan jag tänka!

    Domenica, HEEEEEJ vännen!
    Åhhh det första leendet! Man smälter ju totalt!!! Har du några bilder på henne? Vill se fler o fler o fler
    Va mysigt ni verkar ha det i er lilla familjSoligHjärta Jag minns den första tiden så som du beskriver (Jolina hade ju ingen kolik eller nåt liknande), och hoppas jag får uppleva det igen sen med vår lilla bebis.
    GRATTIS på bröllopsdagen!!!!!HjärtaSkålÄter ni middag själva och lämnar Isabella? Hur gammal är hon nu? Gud tiden rusar ju iväg
    HA HA HA! Skrattar, visst är det skönt att känna att allt funkar som det ska efter en sån pärs! Jag var dock inte helt till freds.....det tog ett tag innan jag tyckte jag kände mej "som vanligt igen".
    När åker ni upp till Lilla T vilken tid osv? Kramar till er och ha en mysig kväll!

    Lilla T, Hur är det med dig? Och hur mår Romeo? HAr han ökat lite i vikt?  Antar att du trugat i han en massa gott hhihihhi och de brukar väl rekommendera smör i varje portion. Längtar så mycket tills vår träff! Vet ännu inte om jag kommer själv med Jolina eller om D följer med. Men vilken tid passar bäst?
    Blir ni hemma på gården hela sommaren?
    Kramar! 

    Hannah, Hur e läget? Inga ändringar inför träffen? Kram!

    Åsa, Va härligt det låter! Jag är lite trött på västkusten men det låter ändå sååå mysigt och särskillt när man tex tillbringat semestrar på samma ställe som liten! Myyysigt! Hur känns det i nya lyan?
    Isglass är väl OK?! Här har det slinikit ner en del....
    Åker du själv till Lilla T? Jag åker nog trota allt själv med Jolina.....
    Kramar!

    Icka, Har du några bilder du kan lägga in på sessan?
    Alice, är ju jättesött och det finns några på Jolinas dagis Skönt att du är sjukskriven nu, du behöver ju verkligen ta det lungt med dina leder!
    Börjar det kännas verkligt nu? Gud alltså, jag är så otroligt lycklig för dig och hur länge som du kämpat med att få uppleva det här!Hjärta
    Vilket klipp! På sängen alltså! Sånt gillar jag Jag har bara gjort klipp på mammakläder på ebay, köpte 10 olika snygga BOOB plagg på ebay (amnings och mammakläder) för priset till 3 plagg Helt nya och årets kollektion! Hur gick det på Ullared? Hittade du mycket?
    Vi har börjat planera vår Gbg resa till den 22-25Juli, om du är hemma då kanske vi kan ta en snabb fika nån av dessa dagar? Tyvärr verkar det inte finnas ett enda hotellrum ledigt i heeeeela Gbg så det blir till att bo utanför hos svärfar ....
    Hörs snart! Kram Kram!
  • Susie

    Lite om mig......Solig
    Den 1a Juli vaknade jag på morgonen och kände mej väldigt hängig och TRÖTT men INTE illamående :-O
    Det har nu visat sig att illamåendet är som bortblåst precis som utlovat av FLs gravidkalender lagom till v 12 hihihhihi. Jag är så gad att det blev så kortvarigt för det va hemskt på slutet! Istället fick jag feber och åkte på världens halsinfektion, tappade rösten och har nu en hemsk hosta Annars börjar jag piggna till som man brukar efter den första tiden Känns sååå skönt att få ny energi igen!
    Har jobbat idag och D börjar sin semester v29 då åker vi till Gbg några dar och vidare not skanör.... sen blir det lungt med besök fr London och till Lilla T såklart. Lite härligt vuxenmys till sthlm den 17/7....
    Jag är lite orolig...men försöker inte fastna vid tanken. Jag har svårt att glädja mej än men ibland när jag hör eller läser hur andra försöker få barn osv är det inte svårt att börja gråta över hur man känner igen sig själv och samtidigt hur lycklig man är att äntligen vara gravid. Som sagt, KUB den 15/7 och inskrivning nu den 12/7.....Får man lyssna på hjärtat vid inskrivningen? Jag tror min tid är lite sent för att vara inskrivning men men....
    Nu ska jag försöka jobba på det sista inför sommaren.
    Massor med kramar! Vi ses ju snart!

  • Susie

    Hej kära vänner!!!!

    Har velat skriva till er läääänge och SAKNAR vårt sammanhållna gäng som det var förrut. Men livet förändras ju och vi har ju alla mycket runt omkring oss just nu. Jag längtar så mycket tills vi ses allihopa, och hoppas alla känner som mej att jag verkligen aldrig vill tappa kontakten med er! *lite känslig här*

    Crazy, Gumman, jag vet inte vad jag ska skriva. Skickar över en JÄTTE KRAM till dig. DU är fasen så stark och jag är säker på att du tar dig igenom det här men känner så för dig! Va hemskt ledsen jag blir när du berättar om K. Jag hoppas så mycket att det inte är Parkinssons och att läkarna kan hitta en annan förklaring. Vet inte om det är vanligt med cystor i hjärnan som är ofarliga bara att man inte ser dem förrän man gör en röntgen? Jag hoppas att A ska få må bättre nu när det upptäcks vad han är allergisk emot. Jag hoppas det kan vara så att allergin går över senare. Njut av sommaren gumman och glöm inte bort dig själv i allt jobbigt. Många stora Kramar!

    Icka, Hur mår du??? Det verkar som du är OK? Kan röra dig bra osv? Så glad för din skull att du snart ska ha din lilla flicka hos dig! Kan du tänka dig?! Snälla kan du ge mig exakt datum igen?
    Jag hörde aldrig av mig när vi var nere i Gbg för våra planer ändrades endel och tiden blev så knapp!
    Berätta nu om hur du känner inför allt, snittet, bebisen och det nya livet KRAM!

    Domenica, Kramis till dig på din deppperiod som jag såg att du hade för en tid sen. Hur har ni det nu på semestern? Varit iväg nånting? Hur mår lilla Isabell? Funkar ammningen bra fortarande? Hur utvecklas hon? Jag är sååå nyfiken och längtar så tills jag får träffa er snart!

    Lilla Trieste,
    Men vännen, Herre Gud vad ni har fullt upp! Är du själv där ute på gårn´din bonnmora? Jobbar Johan eller hjälper han dig på gården? Du har ju hur mycket som helst runt dig! Men jag gissar väl rätt att du gillar det? Vad skönt att Romeo har knubbat till sig den lilla sötnosen! Går allt bra annars? Hur gammal är han nu? Inte långt tills vi ses! KRAMAR!

    Åsa, Heeej! Wow....Jag kör inte värst mycket själv men du är verkligen värd en eloge för ditt körande och jag antar du har endel att tänka på med Saga i bilen också! Jag e helt slut efter en lång turné.......zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Va härligt det låter med det du berättar om Saga! I den åldern händer det såååå mycket! Ses snart! KRAMAR!

  • Susie

    Ego...... 
    Sitter nerbäddad i sängen och känner mej yyyynklig efter ett evigt bilande och inställd planerad semester
    Har varit i Gbg som planerat och träffat svärfar, vänner och besökt lisebergskaninerna och haft det underbart! Väl framme i Tomelilla............var det 17 grader och 15 sekundmeter i vind, inte så kul när man planerat två dagar på ett vattenland Lyckades avboka en dag på vårt för övrigt uuunderbara och billga vandrarhem och ta oss igenom Tosselilla fullt påklädda med många lager tröjor Därefter väntade böda sand på Öland.....men heeeela väderprognosen är ju kaos och det har ju både haglat och varit skyfall och för Ölands del späddes regn och 18 grader heeeela veckan. Nej fy fasen! Avbokat! Spenderade en hel dag på Skanörs härliga sandstrand med mycket bad igår, åt en mysig middag och sen bar det av till Helsingborg och hotell Sen har vi rest mest hela dagen.......Gud så trött jag är!
    Imorrn går jag in i v15 Sååå härligt! Jag mår bättre men illamåendet kommer o går men mest på kvällar och är fullt överkomligt! Jag mpr dock väldigt ynkligt på kvällar och hoppas få lite mer energi framöver. I duschen ikväll grät jag när jag tror jag såg rätt på höger knäväck ett ånderbråck?!!!???Gråter Ska jag behöva få det också?! *lessen* Jag har ju redan Melasma som jag ska dras med tills jag har råd att göra flera laserbehandlingar!
    Nåja......Till det helt fantastiska......KUB. Allt såg jättefint ut och nu när jag kom hem hade vi även fått svar på blodprovet som visade på väldigt liten risk. Vår läkare var som sagt expert och var en av de mest informativa och ödmjukaste jag mött på under hela vår resa. Han kollade våran bebis från topp till tå, varenda organ, blodflöde,hjärna osv osv osv. Vi fick höra hjärtljuden han mätte och framför oss såg vi vår lilla bebis på en widescreen under låååång tid. Vilken känsla det var och han försökte läääänge få ta själva nupp (mäta huden i nacken) men menade på att vår bebis är aktiv Som om vi hade väntat os nåt annat! HA HA HA! Och vet ni............................{#emotions_dlg.flower}Vi väntar en liten lillasyster{#emotions_dlg.flower}.....90% är det väl....Gud jag e så oerhört lycklig. Vi fick också helt oväntat en 3D bild med oss hem......vilket känns otroligt nära. Det var ju bara v 13 men UL bilderna påminner om Jolinas bilder väldigt mycket. 3D bilden är sååå vacker!
    Så nu vet ni hur jag har det kära vänner. Framöver vet jag inte helt vad vi ska göra nu när Öland blev inställt, kanske liten tripp till Kålmården imorrn
    STORA KRAMAR till er alla och längtar at få ses IRL.Hjärta

  • Susie

    Hej darlings!

    Kan någon hjälpa mej att minnas, Åsa kanske, hihihhi när Icka har planerat snitt????!! Gud så spännande!

    Åsa, Wow tänk att hon blir 1 år lilla snuffsan! Va härligt! Jag längtar såå att få uppleva det igen!
    Jag förstår precis hur du känner med utvecklingen, nu händer det ju massor och det kommer gå i en rasande fart! Ses snart! KRAM!

    Icka, Hur har du det gumman???

    Lilla T, Skickar du över din adress och telenummer? Hi hih hi, kanske vore bra att ha Ska vi ta med lakan, handdukar osv? Nåt annat man behöver ta med? Är det enkelt att ta sig till din gård från tågstationen?
    Kramar!

    Domenica, Men wow vilken resa ni gör! Hoppas ni får det fint vart ni nu befinner er Skönt att ammningen funkar så bra och att husbilen också är OK för lilla tjejen! Jag ska försöka lägga upp ett par bilder om en stund . Gud tänk att vi ska ses snart! Längtar så tills den 21a!
    KRAM!

  • Susie

    Heeej Icka,
    Åhh då är det ett litet tag kvar i alla fall Jag önskar så mycket att du hade kommit det vet du!
    Jag kommer räkna dagarna tills det är dax nu, du kan väl snälla snälla uppdatera oss sen när det närmar sig? Jag vill så gärna höra hur det går allting! Många Kramar till dig och bebis!
    Jag har lagt upp två små UL bilder fr V13 på vår lilla tjej......eller kille vem vet ha ha ha!

    Kram till er alla!

Svar på tråden Brudarna babblar vidare 8