• Susie

    Brudarna babblar vidare 8

    Hej Älsklingar!

    Jag har inte övergett er! {#lang_emotions_heart}

    Domenica,
    Vännen, jag har tänkt på dig så mycket och blev så lessen att nåt sånt skulle hända dig, gud va orolig jag blev när jag läste ditt inlägg för några dagar sen, tackolov att allt är bra! Nu är hon ju så stor så det är nog lättare att de blir lite mer stillsamma och känns mindra ibland!
    Var det din sista arbetsdag idag?? GRATTIS gumman!!!! Häääärligt!!!! Glädjs så med dig att du får njuta hemma nu och ladda för förslossningen och mysa i vårvärmen!
    Gud, kanske är det en kille då med tanke på vad mannen såg hihihii! Gud så mysigt! Jag dör av förväntan de kommande veckorna för dig gumman! Ska försöka bättra mig och vara inne lite oftare, vill ju verkligen finnas här för dig gumman! Så som du beskriver tror jag är vanligt att man känner sista veckorna. Jag var full av energi och boade som sjutton men sen blev jag sådär som du beskriver....hoppas du kommer må bättre nu när du får lite mer tid att njuta hemma Hur gick det hos Bm?
    Massor med Kramisar!

    Icka, wow, tänk att du känner den lilla nu! Underbart!!! Har det ökat till små buffar än? Vilken vecka är du i? Hur har det gått med ilningarna? Jag hade ju bäckensmärtor fast på slutet....det ilade hemskt upp i hela magen, jag kunde ju inte gå eller röra mig om jag stog upp. Jag hoppas verkligen att du slipper det och kanske går det tillbaka. Många kramisar till dig!

    Åsa, dagen blev väl lite bättre? Vilket väder!!! Kramar till dig och Saga!

    Lilla Trieste, Du är för härlig! Sakanr dig här inne men glädjs så åt dina inlägg! Va duktig du är! Kan du inte lägga in lite mer kort på Romeo? STOR KRAM!

    Crazyhannah, Hur har ni det? KRAM!

    Lite smått om mej......
    Jag mår lite bättre nu när jag tar sprutorna, tiden innan var som sagt full med biverkningar av sprayen...Annars har jag "Boat" inför Ivf och Mallisresan om 3 veckor Målat, slipat bord, målat bord,inrett badrum och fixat massa nytt hemma Känns skönt att ha fullt upp och slippa tänka på kommande veckor.
    Idag var jag hos läkaren, ca 9 äggblåsor i samma storlek så allt går enligt plan..imorrn väntar jag samtal från Linne´kliniken om dosering för de sista dagarna och vilka tider vi får för nästa vecka Prel ÄP på tisdag....längtar så tills på Torsdag eftermiddag och att allt ska vara över och att kanske kanske kanske det kan få bli vår tur och lilla skruttis tur att få bli storasyster snart.

    Önskar er en mysig Valborgsmässoafton! Många Kramar till er alla!{#lang_emotions_flower}{#lang_emotions_sunny}{#lang_emotions_heart}

  • Susie

    Hej brudar!

    Hannah, Va kul att höra lite om er och vad som händer i ert liv! Vad skönt att operationen gått bra och att det redan märks resultat!
    GRATTIS! till dina kilon som du har tappat alltså .....Jag undrar som sagt om det kan vara bröllop på G jag med hihihihi!
    Blir så glad att läsa att allt verkar vara bättre med er allihopa i familjen!
    Kram!

    LillaT, Gud, du har det häääärligt du! Romeo är en sån himla sötis! Va skönt det måste vara att du hinner att fixa med allt du har tagit dig för, blev nästan lite orolig hur du skulle hinna med allt den här första tiden, men du är verkligen så himla stark, pigg? och duktig Hur går det på gården, känns det som hemma för alltid eller har det varit svårt att vänja sig?
    Berätta lite om Romeo, jollrar eller pratar han? Skrattar, busar, rör sig osv? Håller på att lära sig att sitta snart om jag förstog rätt?
    Puss & Kram till er!

    Icka,
    Åh........det låter så fantastiskt härligt med de första sparkarna. Jag vet att jag fick gensvar av sparkar om jag petade på magen lite vid sidan, då kom det en liten kick oftast Va tråkigt att höra om din sjukskrivning, men skönt att allt såg bra ut på Vul! Låter underbart med lilla rumpis! Hi hi hi! Såg du om det är en liten tjeja eller?
    Är så glad för er!
    Kramar!

    Domenica,
    Hej darling! Nääääääääära nu! Jag är också sååå nyfiken när lillspark behagar att börja resan Sååå spännande! Har du bäddat sängen? Strykit småsockar? Tvättat bodies? Köpt hem ammningsskydd? hihihihii! Såååååå underbart mysigt!
    Vad har du shoppat för kul? Jag har varit lite o flängt i Norrköping på både Ingelsta och Haga Hagen eller vad det heter....men det var förra veckan då vi var där för att köpa ett par stolar jag hittat på blocket som sedan visade sig vara fel
    Jag förstår precis hur du menar gumman........Va inte orolig, "mammalivet" blir vad man gör det till, vill man ha lite "eget liv" alltså att nåt annat händer och att man samtalar om annat än sitt bran så beror det nog oftast på vad man är för typ av person......Men visst, mycket bebis snack blir det, dock inte att man kan engagera sig i annat eller forfarande vara sig själv liksom....men de små tar verkligen överhanden och de är ju i första hand ALLTID för de flesta, andra hand kommer oftast, sömn,mat,hygien för en själv (sen är ju tiden slut på ett dygn, och då börjar det om) HA HA HA....ja och det är ungefär så jag upplevde det i början
    Näääe du kommer ju träffa massor med härliga människor att gå promenader med, shoppa med osv osv osv när du inte vill "sitta hemma", visst kan det bli långtråkigt, jag tyckte det var lite jobbigt, ville bara springa ut hemifårn när sambon kom hem osv, men det hade jag ju ingen ork att göra oavsett. Oftast går dagarna sååå fort, man hinner bara lägga ner dom så måste man fixa med nästa sak osv Du kommer bli en så bra mamma gumman!{#lang_emotions_flower}KRAM

    Åsa, va mysigt att hon ålar sig lilla stumpan Hur gick det på 8 månderskollen? Jag tyckte 8 mån var en fantastisk tid faktiskt, Gud så goa de är i den åldern! Jolina va uuuunderbar, harmonisk och ständigt glad och skojjig och det är ju då det märks så mycket i utvecklingen! Oxelösund på torsdag, stannar ni över helgen då på marknaden eller hur var det? Vi kanske springer på varann då Lova att ta tag i mej isåfall! Jag ska hålla utkik efter er
    Kram

  • Susie

    Lite om mej och mina blåsor hihihi! Nej det blev inte idag utan det blir imorrn
    Tog den sista ÄL sprutan (den stooora) igår kväll och är idag utan medicin på länge. Imorrn bitti är äggplock! Jag är lite nervös, men ändå OK. Tyckte sist att det var rätt så obehagligt efteråt och även att jag blev så himla dåsig och borta av morfinet....
    Det ska nog gå bra, så imorrn bitti får ni gäran tänka på mej darlings! Tack för alla tankar ändå, det betyder mycket!
    Nu ska jag se om skruttis har somnat, hon lärde sig att cykla själv igår med hjälp av stolt och ihärdig mamma som vägrat stödhjul Idag var hom solbränd och vi hade en supermysig stund tillsammans med hennes kompis och hennes mamma nere i hamnen där vi åt "vårens/sommarens" första mjukglass"....har själv fått lite rosiga kinder vilket känns skönt!
    Har inte vågat tänka på kommande veckor, jobbar på, skippar V 19 och 20 i tankarna och hoppar direkt till Mallis Jag vågar inte verkligen alls se framför mej min besvikelse om det inte lyckas nu..ursch!
    Massor med kramar till er! Skriver imorrn!

  • Susie

    Hej tjejer!

    Blir lite kort, är så ofantligt trött trots att jag sov en timma i em!
    Tack för era tankar! Det har gåt bra...men fick en lite annorlunda upplevelse den här gången åt det negativa hållet. (hade inte heller samma bra läkare som sist) Tyvärr så gjorde själv plocket väldigt ont och jag tyckte att sköterskan gott hade kunnat öka på bedövningen mer än hon gjorde. Det var dock inga problem men den negativa biten kan jag inte tyvärr dela med mig av men det gjorde mej ganska lessen av det bemötande jag fick av läkaren, inget allvarligt men man är ju utsatt nog som det är och känslig och behöver inte så mycket för att känslan ska bli fel liksom. Alla fall så gick det ju bra och ganska fort trots det onda och de fick ut 10 ägg så det är jag såklart väldgt glad över Imorrn ska vi ringa för att få veta vilka som har befruktats och på fredag blir det återföring förhoppningsvis.
    Skriver lite mer till er imorrn, många kramar o nattis!

  • Susie

    Hej darlings!

    Har nyss ringt cvl och känner mej så lyckligt lottad
    Av mina 10 ägg var tyvärr fyra omogna...men de resterade 6 var befruktade allihopa!
    Imorrn gäller det! {#lang_emotions_sealed}

    Åsa, skrattar, ja man får inte en syyyl i vädret sen runt 2-3 års ålder herre gud, ja de babblar heeeeeela tiden! Jag o Danne som sagt har suttit otaliga gånger vid tex frukost bordet och försökt säga en mening till varann men omöjligt De är sååå söta! Va skönt att allt gick så bra på bvc! Ja, de kryper bakåt först, blir vansinninga och frustrerade (alla fall blev Jolina det, hon skrek och grät samtidigt som hon backade bakåt) HA HA HA HA! Sen plötsligt går det framåt

    Domenica, Tack vännen! Jag känner mej inte lika känslig idag efter att fått det bra beskedet om våra embryon....men sån't där gör mej vansinnig!!! Och lessen...
    Hur mår du gumman? Några känningar? Slemproppen? Har bebis fixerat huvet än?
    KRAM

  • Susie
    Hej Domenica, min söta vän!{#lang_emotions_gravid}{#lang_emotions_flower}{#lang_emotions_baby}
    Gud, det känns nära! Jag tror inte du går över! 15 har jag tippat ju
    Förvärkar....hur vet man att det är det? Ja, de tilltar väl antar jag
    Det är alla fall på g nu gumman!
    Såklart man är lite vilsen, nervig och orolig hur allting ska bli osv, men snart är det solklart
    Skönt att du mår bra gumman! Jag kollar in varje dag nu för att se hur det går för dig

    Denna magiska dag.....Det KAN ju onekligen inte finnas en bättre dag på dessa två år vi försökt. Idag fick vi se världens vackraste embryo!{#lang_emotions_sunny}{#lang_emotions_heart}, fyra så små, runda perfekt placerade celler.....Åh vad jag önskar att det vore vårt lilla barn!
    Bara att vänta. Av våra 6 befruktade ägg hade 5 toppkvalité Så nu har vi 9!!{#lang_emotions_surprised}i frysen.....så att göra frysförsök är ju inga problem......tyvärr är det ju kvalitén som räknas innuti...dock är den oftast bra innuti om den delar sig rätt.....
    Ja, de sätter endast in ett. Så om 16 dagar....är det test. Det blir på Mallis det Men mensen kommer nog annars nån dag innan resan...Jag ska försöka försöka försöka ta det lungt för min egen skull och njuta av allt annat.
    Nu ska jag softa ner i soffan, med vårt kingsize duntäcke....mer marängswisch (har redan ätit en som fredagsmys till bolibompa med Jolina)....och läsa min sköna hem tidning, sambon är iväg på konferensresa....känns lite ensamt måste jag säga.

    Puss&Kram!
  • Susie

    Hej tjejer!

    Domenica,
    Oj! Spännande! Jag tror ibland på att känslan kan vara rätt, men jag kände ju inget innan...det började med att jag vaknade med mensvärk som kom och gick på natten och sov oroligt, på morgonen fortsatte det....
    Gud, snart snart, va gulligt att du kommer in och uppdaterar för jag är så spänd varje dag över vad du ska skriva!

    Här är det lungt.....tänker rätt mycket på det såklart men försöker inte koppa ihop varken negativa eller för positiva känslor så känns det enklare! Jobbar endel nu med och strax kommer Jol hem så då blir det till att tänka på annat. Har mina vanliga känningar efter ÄL-mens som ömma bröst, lite obehag i magen och inget som skulle vara annorlunda på nåt sätt......

    Kram Kram!

  • Susie
    Hej Icka!{#lang_emotions_flower}

    Va härligt att se dig här inne gumman! Hur mår du? Är det bättre? Kommer du fortsätta jobba eller är du sjukskriven fortfarande? Jag hoppas du mår bättre alla fall och att din kropp kanske förvånar dig
    Vilken vecka är du i nu? Vad har ni tänkt på för namn? Har du shoppat nåt till bebisen ännu? Snälla berätta, jag glädjs så med dig och vill så gärna höra nu när du äntligen är gravid
    Tack va gullig du är! Ja, visst är det underbara resultat.......jag känner mej så lyckligt lottad men hoppas ju att det ska vara bra också. På CVL sätter de inte in 2 ägg eftersom risken med tvillingar medför risk för komplikationer osv. De vill minimera risken för barnet och öka chansen till andel "födda friska barn" om jag förstått det hela rätt. Jag tror också att de bara sätter in 2 om man räknas som att man har väldigt liten chans att bli gravid osv. Ja, jag hoppas verkligen men gud så hemskt plågsam den här tiden är, om man då lägger till alla andra år man försökt Nyss fick jag tex ett sånt starkt stick som en nål upp i livmodern upp i magen....ja du vet ju hur bäckenilningar känns, det påminde om det, och såklart önskar man ju både 12 och 500ggr....men vad hjälper det
    Berätta mer om dej och magis, det gör mej gladare PUSS&KRAM!
  • Susie

    Hej Domenica!

    Ser att du skrev samtidigt som mej
    Tack du är så söt du med och jag uppskattar att du fortsätter att peppa och stötta en gammal infertil kvinna!
    Jag kom dock just på att du kommer ha fullt upp om bara några dagar.....och inte alls kunna vara här inne så ofta som du brukar{#lang_emotions_cry}
    Jag kommer sakna dig men vet ju att du säkert kollar in mellan amningarna
    VAd blir det för NAMN nu då? Har ni enats om två? Killnamnet?
    KRAM

  • Susie

    Hej brudar!

    Icka, Åh, vecka 22 redan det är ju underbart! Jag kände på mej att din kropp skulle klara av det bra trots allt! Jag har för mej att jag själv inte hade några problem med tex ryggen osv som jag annars hade och den är ju liksom hög på hormoner! Hoppas det fortsätter så hela tiden!
    Spännande med könsUL, får man göra det i V26-27? Gud så spännande! Vi gjorde också ett även om vi var väldigt säkra på att det var en liten tjej, men fick inte göra ett förrän V32 eller v34 vilket gjorde mej grymt irriterad. Kul alla fall!
    Kram!

    Domenica,
    Fina namn! Inga fler känningar??? Närmar sig BF nu....Jag kikar in varje dag i hopp om att få höra nåt nytt! Har dock full förståelse om du inte "hinner" meddela eller har möjlighet hihihihi! Fick du tag i nåt fint babyskydd? Tack va gullig du är....dagarna går sååå sakta! Dock förväntar jag mej mens eller spottings på sön/mån eftersom min cykel inte är så lång så lär jag ju säkert veta långt innan själva testdagen som är den 22Maj{#lang_emotions_surprised}
    Idag har jag och Jolina "lunchat och glassat" i hamnen igen, (vi bor så nära)där stans bästa lekplats finns. Nu cyklar hon obehindrat också, det är så kul! Inne i huvet är man ju tyvärr delad med ena halvan på annat och andra halvan på symtomjakt, ursch, det här eviga letandet! Jag försöker va negativ men kan inte låta bli, tycker iblaaaand att det sticker lite mer än vanligt, men samtidigt inte Som sagt....svårt och plågsamt!
    KRAM!

Svar på tråden Brudarna babblar vidare 8