• Svar på tråden Kristianstadtråden nummer 4
  • Morghana

    Vi blev nekade lägenhet hos Noréns i Hässleholm..vi uppfyllde inte kraven trots bra borgenär..
    Så nu ska jag leta vidare. Är så förbannat trött på det här! Hur svårt ska det vara att få tak över huvudet?

  • Morghana

    JennyOhlsson: Du hade uppgifter till en bra hyresvärd som inte brydde sig om bet.anmärkningar och dyligt. Jag skulle vilja ha deras uppgifter men kan inte maila dig då du har lösenord! Hoppas du ser denna tråd! Snarast.

  • Tösabitarna Linnéa och Julia

    Hejsan allihop.

    Här händer det grejer i tråden märker jag ... hänger inte riktigt med verkar det som

    Solstrålen82:  Hur är det med Tindras mage ... hjälpte miniform? Det enda som gjorde Linnéas mage bättre när hon var riktigt liten.

    Morghana: Måste bara säga att även om det inte hjälper dig rent fysiskt så lider jag  med er. Att leva med ekonomisk och bostadskris måste vara ett helvete. Har tyvärr inga kontakter som kan hjälpa er men ville bara säga att jag tänker på er.

    Sofflan82: Låter härligt värre med en underbar sommarsemester i detta rent ut sagt jävla snö elände.

    Mikah: Så skönt att ni fick komma iväg till slut!

    Höörni är det någon som har bra tips på att få en tuttnisse att börja äta på flaska så tas allt emot med största glädje. Tänkte åka iväg på barnteater( Pippi ) med töserna och en fest med jobbet runt den 20 februari så innan dess vill jag helst att han skall funna ta en flaska med utpumpad mjölk.

  • Maniok
    Ankipanki: Ja, passa på och åka innan hon fyller. Tror det är pga att man sedan behöver ha egen stol till dom vid starten och landningen som gör att det kostar mer när de fyllt två. Men löjligt tycker jag. Det är inte mkt rabatt man får. Kommer ihåg när vi åkte med Lowe första gången, då var han nog 2 1/2. Barnmenyn på flyget var skrattretande. Lite makaroner och TVÅ hela köttbullar. Han som just då knappt åt pasta men ca 10 köttbullar. Elvelina: Ja, helst hade jag velat riva hela skiten och bygga nytt. Haha. Nej, men nytt kök, nya badrum. Få färdigt trappan och hallen. Renovera sovrummen, garderober och tvättstugan. Så en hel del...allt e ju så gammalt och slitet. Och det värsta är att inget är rakt ngn stans så det innebär en massa merjobb när man väl gör vid det. Trädgården och uppfarten skulle oxå behöva göras vid samt måla huset och byta ut fönstrena. Kan nog komma på mer. Men det lär ta år att göra vid allt det där. Man är ju inte stenrik precis. Man kanske hinner hitta ett annat hus och flytta innan dess.
  • Morghana

    Tack Tösabitarna. Det uppskattas.

    Imorgon ska vi titta på en lägenhet i Vä. En fyra. Via JAP Fastigheter. Fick bra vibbar när jag pratade med henne och förklarade vår situation. Så nu jäklar i mig hoppas vi på något bra! Men vi har ju hoppats väldigt mycket sista tiden...
    Hon sa iaf att denna fyra vore bra för oss och ojade sig över vår kallhyra på 5000 kr och elräkningar på 5000. I den lägenheten ingår hushållselen. Perfekt.

    Något bra tips för flaska har jag nog inte. Min minste vägrade totalt men efter ca 1 månads trugande från min sida tog han äntligen flaska och fullkomligt äääälskade det till slut. Välling handlade det om då. Försök med flaska först, innan han får amma, när han är hungrig en stund så kanske det funkar till slut.

  • Ellaya
    Elvelina skrev 2010-02-03 08:29:54 följande:
    Jag har hört att det ska bli mkt dyrare att åka efter barnen fyllt 2 år, undrar varför egentligen!?
    Jag hade för mig att det va fem år när vi åkte me Emma till Spanien.. men jissus de va ju en herrans massa år sen o antingen så har minnet svikit mig (inte allt för ovanligt ;) ) eller så har de kanske ändrats??
    Dimidium facti qui coepit habet!
  • sofflan82

    Då var ännu en veckas arbete avklarad och det har varit en jobbig vecka! Jag har varit såå trött! Kan kanske bero på att mensen kommit tillbaka nu igen...

    Imorgon blir det Ikea för att handla fönsterlampor och på söndag åker vi nog till Vångabacken och åker skidor!

    Morghana: Jag hoppas verkligen att det är en lägenhet för er!

    Maniok: Det finns ju hela tiden saker man vill få till i huset. Nu har ju vi tur som bygger nytt, men det betyder ju inte att det finns obegränsat med pengar för inredningsdetaljer och dyl....


    ¤♥¤ Man måste tänka positivt! ¤♥¤
  • Mikah

    Nu är jag tillbaka. Hoppas att det är bra med alla. Vi bröt inga ben och hade jättekul men jättekallt vissa dagar.

    Morghana. Vä är ju helt okej. Bra bussförbindelser också. Har du tur kanske du kan åka buss till Eko. Och då bor du närmre mig . Hoppas att ni får den.

    Maniok. Nä man är inte här så ofta som man skulle vilja.

  • Solstrålen 82

    Hej allihopa!

    Har inte varit så aktiv, fullt upp hemma. Idag var första dagen jag var själv hemma med Tindra, sambon började jobba idag. Vilken skillnad, man kan inte lämna över henne om man behöver göra något. Känns som det blir till att bära runt på henne hela tiden, hon är en bestämd liten dam som inte gärna vill ligga i sin säng utan vara med hela tiden. Dags att investera i en babysitter snart tror jag, hoppas hon gillar den. Annars åker hon runt i bärsele, himla bra uppfinning tycker jag Då kan man få lite gjort. Men dagen gick ganska bra, tom hunnit en runda in till stan å köpt ny mössa till den lilla, hade bara tunna.
    Dessutom blir dagarna lite extra speciella nu, katten löper... Så hon följer mig i hasorna hela dagarna, jamar å är så kelen Så det blir till att se sig för när man kommer gående annars är det lätt att man trampar på henne...

    Allt bra med er andra?

    Mikah: välkommen hem! Lät som ni haft en bra vecka!

  • sofflan82

    Här är allt bara bra! Livet flyter på som det ska och så. Snart är det dags för Rammstein i sthlm! Det ska bli så roligt att träffa alla vänner igen!

    Solstrålen: Vad skönt att allt gått bra första dagen då ni är ensamma hemma! Eller hur är det "roligt" med en löpande katt!? Vår kastrerades fortare än kvickt när hon löpte första gången, hon skulle ju inte ha ungar.


    ¤♥¤ Man måste tänka positivt! ¤♥¤
Svar på tråden Kristianstadtråden nummer 4