Inlägg från: Iswara |Visa alla inlägg
  • Iswara

    IVF pappor...

    Tackar Frontline!
    TD över och förbi. Plusset håller ännu i sig och därmed också hoppet. Tid för UL i senare delen av denna månad så får vi se hur det går hädanefter!

    All lycka till Er andra, var Ni än är i barnaskapandet!


    Per aspera ad astra!
  • Iswara

    @bjurre: Från Ofrivilligt barnlös till trebarnspappa på en gång?!  Grattis och lycka till. Snacka om att det "var Er tur."    Skrattande@Frontline: Jodå. Ännu är kära frun gravid. VUL i nästa vecka så då får vi se om allt är som det ska och huruvida det är 1 eller 2 små pyren därinne. Kliniken satte ju in 2 embryon vid ET och gav frun immunosupressiva läkemedel för att hennes immunförsvar inte skulle stöta bort dem.

    Håller tummarna för att allt går vägen för Er alla!


    Per aspera ad astra!
  • Iswara

    VUL idag och värsta mardrömmen besannad. Allt fanns där utom ett foster. Känns nattsvart just nu. Lycka till alla!

  • Iswara

    Iphoneappen och jag är inte kompisar. Ett långt snyggt inlägg bara försvann.


    @mattek & Frontline:


    Tack för omtanken! Det gör ont som faan, på oren svenska, så jag kan inte ens föreställa mig hur det är för min kära fru som mitt i allt helvete var tvungen att genomgå en medicinsk abort för att få bort "graviditeten" som hennes stackars hormonellt mörbultade kropp fortfarande trodde den hade. Men, men... På't igen bara!


    Jag önskar Er all lycka i Era försök/graviditeter/liv med barn! 


    Per aspera ad astra!
  • Iswara

    @memnok: Tack för lyckönskningarna! Inte ska du känna dig skyldig inte. Var bara glad att du sluppit det vi går/har gått igenom. Jag önskar dig all lycka med dina små mirakel!

  • Iswara

    Hallå där Angus & välkommen hit.

    Naturligtvis tär det på ens förhållande under de tider som dessa behandlingar och denna evinnerliga väntan är allt man ser. Mitt enda råd i det fallet är: Prata, prata, prata!

    I de fall man har olika åsikter måste man (läs: åtminstone jag och min fru) hitta nåt gemensamt att utgå från och komma till nån form av förståelse/kompromiss.

    Vad gäller själva IVF-behandlingen så ser den lite olika ut beroende på vad problemet är och hur 'patienten' reagerar på läkemedlen, så det brukar personalen på kliniken vara bra på att förklara i de enskilda fallen.

    Jag kan förhoppningsvis svara på det generella dock.

    Lycka till!


    Per aspera ad astra!
  • Iswara

    Tillbaka på banan efter ett lyckat äggplock igår (trots att jag och frun var svårt förvirrade angående medicineringen). Inväntar idag svaret på hur det gått med befruktningen (ICSI) med större förhoppningar än jag borde ha. Till Er alla, som vanligt, all lycka i Ert kämpande!


    Per aspera ad astra!
  • Iswara

    Snabb uppdatering! Frun hade fått samtal från Falun med beskedet att vi hade 8 befruktade ägg, vilket är vårt bästa resultat hittills med Menopur. Nu får vi vänta till tisdag för ET och nästa höga förhoppning, nämligen Graviditet samt kanske t o m nåt till frysen. Skrattande


    Per aspera ad astra!
  • Iswara

    @Frontline: Tack, och jag håller i min tur alla tummar jag kan undvara för att allt går bra för Er!

  • Iswara

    ET igår och endast ett av våra 8 befruktade hade klarat sig. Där fick man på käften för förhoppningarna. Nu är det bara att hoppas på att det enda livsdugliga fortsätter att vara just livsdugligt!  All lycka till Er andra!


    Per aspera ad astra!
  • Iswara

    Hallå alla glada!

    Även vårt 5e IVF (ICSI) gick åt skogen, så nu lägger vi barnaskapandet på is, åtminstone för ett tag. Vi ska ha ett samtal med läkarna för att se hur De tycker att vi ska gå vidare, men inget nytt försök kommer troligen att ske innan hösten 2012. Jag tänkte dock hålla ett öga på trådarna här iaf.

    Ni som lyckats: Jättegrattis och hoppas alla mår bra!
    Ni som håller på med behandlingar: Jag håller tummarna att Ni också hamnar bland de som lyckats.

    Till samtliga: All lycka till Er!


    Per aspera ad astra!
  • Iswara

    Hallå allihop! Ville skicka en liten uppdatering om vår situation.

    Efter senaste misslyckade försöket så blev vi avrådda från att fortsätta med IVF/ICSI och läkarna kan inte med någon säkerhet säga var det felar eftersom allt ser bra ut hos oss båda.

    Nu väntar psykologsamtal och sedan förhoppningsvis försök med donatorceller och efter alla misslyckade försök har vi blivit tillräckligt pragmatiska för att lugnt välja billigaste alternativet först (spermiedonation).

    Mattek och Jobe: Grattis till undren

    MrKane och Nelson: jag håller alla tummar jag kan avvara för att allt går bra för Er alla!

    Lycka till allihop

  • Iswara

    Ny uppdatering från mig!

    Spermiedonationsförsöket fick samma nedslående resultat som våra tidigare IVF/ICSI med efterföljande deppryck och förbannande av livet, universum och allting!

    Nu har vi dock ryckt upp oss och skaffat tid för förstasamtal angående äggdonation! Fortsättning följer!

    All lycka till Er, var ni än är!

  • Iswara

    Tackar Trolladin! Jag i min tur håller alla tummar jag kan avvara för att allt fortsätter gå underbart bra för Er!

  • Iswara

    Hej igen, alla som fortfarande har tid att titta in här!

    Nyligen hemkomna från ET på vårt äggdonationsförsök och hittills är allt bra. För första gången under vår resa kommer vi att ha något att stoppa i frysen också, så det finns hopp. Nu följer nästa steg i denna evinnerliga väntan som vi med dessa problem måste genomlida! Jag återkommer när jag har mer info!

    Ta hand om er!

  • Iswara

    Även om jag misstänker att ingen längre har koll på denna tråd vill jag ändå skriva ett avslutande meddelande:

    Den 8/7, efter 35 timmar på förlossningen så droppade lillemans hjärtverksamhet (igen) och denna gång stannade den på alltför låga nivåer. Beslut togs om urakut snitt och ut kom en liten kille fullständigt inlindad i sin navelsträng. 4 varv runt halsen, ett varv runt bålen och ett varv runt benet. Både barn och mamma mår nu bra.

    Det tog 6 år, men nu är han här! Lycka till alla

Svar på tråden IVF pappor...