• Iswara

    IVF pappor...

    VVVeni skrev 2010-12-26 15:16:34 följande:

    Våran dotter som har komigt till världen igenom ICSI föddes den 14 dec. =) Vilken lycka!,, Kämpa på alla ni där ute, för eller senare så blir frugan gravid och då börjar äventyret =)


    De hjärtligaste av gratulationer till Er och jag önskar all lycka även i fortsättningen!   Skrattande
    Nelson80 skrev 2010-12-23 21:10:29 följande:
    fy fan va tråkigt Iswara.. Nu är det bara att hålla tummar och tår för kämpen som återinfördes.
    Tummar och tår åt MrGecko o fru med!

    Nu hoppas vi på ett lyckat 2011! God Jul och Gott nytt år!
    Tackar ödmjukast! Vi hoppas pyret vill stanna hos oss!
    Per aspera ad astra!
  • Iswara

    Jaha, då var det över med försök nr 2! Blödning och minus. Nu får det bli paus i några månader innan försök nr 3. All lycka till Er andra!

  • Iswara

    Tack Frontline och MrGecko för Ert deltagande. Nu får vårt sista landstingsförsök vänta några månader så jag och frun får lite tid att leva själva också. Jag kommer att följa Er andra lite från bakgrunden dock!    Skål


    Per aspera ad astra!
  • Iswara

    @Nelson: Tackar för tummar och tår. Fick höra ifrån läkaren på IVF-kliniken i Falun för ett par dagar sedan att han, sedan han gått igenom våra papper, gav oss en ca 15-20%ig chans att lyckas med IVF, så vi lär behöva så många tummar och tår som kan undvaras... 

    @MrGecko: Underbart att höra att det sitter. Njut en stund åt mig med  

    @Wolfstein: All lycka till Er. Jag håller tummarna för Er!


    Per aspera ad astra!
  • Iswara

    Hallå alla glada!

    Nu har vi blivit insparkade på banan igen, och det med besked den här gången. Korta metoded, så man (läs jag) hann ju knappt fatta vad som hände. ET sön 22/5 där läkaren talade om att han ville sätta in Två embryon vilket kom som en smärre chock, så nu ruvar min underbara fru på två perfekta små pyren.

    Nu är det bara att vänta och hoppas....igen!!

    Allt gott till Er andra!


    Per aspera ad astra!
  • Iswara

    @Nelson80: Gratulerar. Då har Ni också TD nånstans runt nationaldagen alltså? Jag håller så många tummar och tår jag kan avvara för oss alla!!

  • Iswara

    Vårt sista landstingsförsök gick åt h-vete det med... Nu blir det kromosomtest och sånt tok innan det är dags för första (och förhoppningsvis enda) betalförsöket till hösten! All lycka till Er andra!

  • Iswara

    Tack Merion, och Grattis! Vi kämpar vidare. Idag har vi ET för vårt 4e IVF-försök (det första vi betalar utan landstingshjälp) och vi håller tummarna att detta blir det sista! All lycka till Er andra, var ni än befinner Er!

  • Iswara

    Jag kan meddela att vi är försiktigt hoppfulla för tillfället. Min kära fru testade plus imorse så nu tänker jag glädjas varenda sekund och hoppas det håller i sig. TD är egentligen inte förrän i nästa vecka! All lycka till Er övriga!!

Svar på tråden IVF pappor...