Inlägg från: Marre78 |Visa alla inlägg
  • Marre78

    Decembermammor Hudik 05, tråd 13... Forts!

    Elisabeth:
    Allt du skriver stämmer. Buspalatset den 23:e kl.13.00 med paket för 50 kr
    Tyvärr så är jag snart i behov av den elektroniska barnvakt vi har ....längtas <3

    Nu ska jag gå och slipa lite väggar och imorn är det mera målning av garderober och tak...

    Synes. Kram

  • Marre78

    Hej!
    Blev ingen bio för oss idag heller. Elias verkade inte speciellt intresserad av den film som visades. Tar oxå premiären av bio en annan gång.
    Ist så tog han och jag på oss våra längdskidor och åkte lite på Öster. Regnade ganska regält men ändå så  var det otroligt mkt folk i spåret. Men Elias har inget bra tålamod, eller han har inget tålamod alls, så han gav upp ganska snabbt och ville åka hem. Han blir så arg och gråter när det inte går att klara allt han vill med det samma. Så efter ett par 100 meter åkte vi hem, blöööta!

    Vi har oxå funderat på simskola för Elias. Han är ju så vattenrädd så han skulle behöva lite plask och lek. Men jag trodde det var för sent att anmäla sig. Ringer man till Iggesundsbadhus eller vad??
    Har oxå funderat på barngympa med det är tydligen väldigt fullbokat, iaf här på sandvallaskolan.
    Får nog ta och ringa runt lite och höra imorn.

  • Marre78

    Hej!

    Ja det stämmer som Maria skriver. Jag anmälde Elias till simskolan idag och hoppas att han verkligen kommer att gå. Han är ju lite feg i vattnet men när jag pratar med honom vill ha gå bara han slipper dyka säger han

    Jag ringde oxå till Hudikgympan för att anmäla honom till  barngympan på sandvallaskolan, men tyvärr så var det fullt men han fick stå i kö ifall det blev nån reservplats.
    Så nu har vi full upp i vår med sim, ev. gympa och en bebis

  • Marre78

    Lisa: Jag vet inte riktigt vad familjegympa är, jag hoppas att jag inte står i kö i nån gympagrupp där  mamma eller pappa ska vara med och gympa  Sa bara att min 5 åring vill gå barngympa på sandvalla och då fanns det en grupp för 4-5 åringar på tisagar 16.30. Är det samma???
    Jag har inte hört nåt än och det började väl idag? Gissar att vi inte fick plats då??
    Men en fråga: gympar de i strumpor, skor eller barfota. Sen borde väl shorts gå bra eller är det bättre med långa byxor om de ska krypa eller så??

  • Marre78

    Hej!


    I mitt vardagsrum står nu en sprillans ny barnvagn som jag precis satt ihop. Vill bara ut och gå med den, fast med bebis i Elias tycker det är jättekul och har haft sin blöjklädda nalle i vagnen och gått fram och tillbaka mellan vardagsrummet och hallen.Han ville att vagnen skulle stå i hans rum inatt Det blev en svart/röd Crescent Classic vi köpte.
    I det lilla rummet vi renoverar börjar det bli klart, fattas endast golvlister nu och dom kommer på plats på fredag. Sen kan jag börja med lite möblering. Det börjar verkligen närma sig nu och jag tycker att det blir mer och mer roligt. Tänk att det var 5 år sedan sist, känner mig som en förstagångsmamma


    Elisabeth: Ring det nummret Therese skrev ang. simskola, det var dit jag ringde. Be om att få komma i samma grupp som oss. Jag hoppas det blir söndagar det blir simskola på, känns bättre än en lördag em.

    Vi syns på söndag. Kram

  • Marre78

    Hej!

    Idag har jag och syster Sarah varit i Sundsvall och Birsta hela dagen. Det känns i ben och rygg nu kan jag säga. Blev lite shopping, mest på Ikea. Köpte bla en rullgardin som jag upptäckte hade fel stl. när jag kom hem. Så om nån av er ska på nåt Ikea nåt framöver så kanske ni kan byta den till en i rätt storlek åt mig?? Hör av er i så fall.

    Imorn blir det bus på palatset. Syns då.
    Kram

  • Marre78

    Elisabeth: Jag har köpt en babywatch till dig på Ikea. Finns här hemma, så antingen kikar ni förbi nåt och hämtar den eller så svänger jag förbi med den nån dag framöver.
    Hoppas du kunnat varva ner lite efter allt som hände med bilen idag. Buspalatset finns kvar och vi (föräldralediga ) kan åka dit nåt mer så våra stora barn kan leka och vi nya 2 barnsmammor kan fika

    Tack för idag ni andra!!
    Kram

  • Marre78

    Bettan: Vi har en Saab 95 till salu och den är billig vid snabb affär  . Vi letar oxå ny bil då Saaben börjat krångla lite och vi kan inget om bilar. Sen vill inte Lars kosta på den för mkt. Vi kollar nu på Volvo V70 men de är dyra trots att de är begagnade. Har hittat en i stan och en i Sundsvall som vi är lite mer intresserade av. Får se hur det blir...Saaben rullar ju än så länge

  • Marre78

    Hej!
    Therese, Elisabeth och Maria H vad kul att vi hamnade i samma simskolegrupp med våra 5 åringar. Och vad bra att det blev söndagar ist för en lördag tycker jag. Nu kan vi ta med lite fika och sitta och småprata medan de små simmar och plaskar, blir ju kanon det
    Syns på söndag då.

Svar på tråden Decembermammor Hudik 05, tråd 13... Forts!