Inlägg från: Marre78 |Visa alla inlägg
  • Marre78

    Decembermammor Hudik 05, tråd 13... Forts!

    Hej!

    Även fast vi gärna skulle vilja gå på Högliden på lördag så blir det inte så. Elias ska ha kalas så vi har fullt upp ändå. Om vi inte åker dit på magsjuka förståss...Edvin och Hanna fick det idag och vi träffade dem i söndags. Håll tummarna på att vi klarar oss...
    Fast Elias sa till mig att om jag fick magsjuka och kräktes så mycket att bebisen kom upp så behöver jag ju inte stoppa in den igen. Och det vore ju praktiskt

  • Marre78

    Elisabeth: Nej vi ska inte vara ombytta vad jag förstått. Jag kommer iaf INTE att vara ombytt......ingen vacker syn
    Jag har lagt på mig så mkt, speciellt över rumpan och lår att jag knappt kommer i mina mamma byxor. Visst låter det väl härligt?? I vår har jag lite att jobba med så det får bli mkt promenader för min del. Hoppas nån av er vill göra mig sällskap ibland.

  • Marre78

    Hello!!

    Hoppas ni som tog er till Sjung-gung haft en trevlig fm.
    Vi har haft ett bra men intensivt barnkalas i gympasalen. Mamma Maria är helt slut nu och sitter bara och gäspar. Nu ska vi snart ta oss till Jessica o Micke som skottat fram grillen idag. De vill bjuda oss på grillat....i februari :) Hoppas det smakar bra ändå.

    Ha en bra helg. Vissa av er träffar vi imorgon på badet i Iggesund.

  • Marre78

    Hej!
    Ja här har det varit lungt ett tag. Man hinner ju inte med sig, fattar inte vart dagarna tar vägen.

    Elisabeth: Här hemma är det dåligt med tjejiga me&i kläder tyvärr
    Ja mensvärk har man ju haft ett antal ggr så jag sörjer inte att ha sluppit mensen för ett tag. Men snart är det slut på det oxå och kroppen är tillbaka till sitt normala igen....eller normal och normal, det kommer nog min kropp aldrig bli igen?? Jag är nu stor och fet som en flodhäst och längtar nu tills förlossningen är över och jag kan röra mig normalt igen.

    Trött på vintern och mörkret är jag oxå...snälla vår kom snart!!!

    Imorn fredag sen 1 jobbvecka kvar. Tycker jag har kämpat på bra på jobbet på slutet nu och det ska bli skönt med 1 ledig veckan innan BF, om jag nu hinner med den???

  • Marre78

    Jaha, i natt fick Lars magsjuka Kommer från alla håll och han blir hemma nån dag. Så nu funderar man ju på om jag kommer att klara mig eller om man kommer att åka dit. Inte min största önskan som höggravid direkt :S
    Elias har oxå klarat sig hittills sen får väl vi se när han vaknar och kräks ner sängen, för det är ju oftast så det börjar för barn och mamman får tvätta mitt i natten.
    Hoppas ni andra är friska.

    Ja nedräkningen av mina arbetsdagar har som sagt börjat. Har just kommit hem från veckans enda kvällspass (kvällarna är värst) och sen är det bara dagpass kvar, så skönt!! Fredagen avslutas med Middag på manis med mina kollegor. Vi ska tacka av en kvinna som går i pension.

    Ha en god vecka

  • Marre78

    Uppdatering: Jag är fortfarande gravid Men kanske inte så många veckor till??? 9 dagar kvar (+/- massa dagar??)
    Kram

  • Marre78

    Ja då läste man i tidningen att badhuset är stängt minst 1 månad pga golvbyte
    Vi kommer ju missa massor med simtillfällen och ska dem förlänga teminen ist kommer vi ju få gå och simma ända fram till midsommar, minst, och det känns ju sådär att gå till badhuset när sommaren har tagit vid. Får väl invänta info. via mail gissar jag.
    Tråkigt iaf, Elias hade längtat så till så söndag då det skulle bli bad igen efter två gånger med uppehåll och när jag berättade imorse att det inte blir på jättemånga ggr så blev han så ledsen att han började gråta. Får se till att pappa Lars tar med honom till Söderhamn på bad nåt framöver. Dock inte i helgen då sportlovet börjar.

    Idag har jag en alldeles egen dag för mig själv. Sååå lyxigt. Har haft en kompis med 5 månades bebis här på lunch sen har jag bara sutit vid datorn och gjort typ ingenting. Druckit lite te och ätit choklad Elias är med farmor o farfar idag.
    Kankse ska jag ta tag i att storstäda tvättstugan....om jag orkar vill säga

    Kram på er.....

Svar på tråden Decembermammor Hudik 05, tråd 13... Forts!