• Minas

    Vårbebisar Umeå 2010 del 3

    Bra jobbat Sunshined! Då är den nya tråden tillagd i mina favoriter!
    Flyttar över fikalistan också!

    Söndag 21/2 kl 13 på Waynes?

    Anna (Minas)
    Malin (FasterLaleh)
    Lina (linaenn)
    Malin (Tattyn)
    Mikaela (Sunshined)
    Anna (Umeankan)
    Emma (emmlo)

    Visst kom alla med?!

  • Minas

    Hej och hopp vad ni skriver!

    Idag var jag hos Bm och det såg ganska bra ut. Att bebis ligger ca 15% under det "bormala" gjorde tydligen ingenting alls, den får ligga ca 20 % under innan det är någon fara. Skönt! Annars spg det bra ut, hade gått ner det kilot jag gått upp till förra gången så det var ju skönt också, det är tungt nog ändå utan att jag ökar i vikt nu på slutet, men det lär väl komma några kilon till snart.

    Ser att ni pratar om försäkringar och skäms nästan lite då jag skriver att vi inte har tagit någon, har bara inte kunnat bestämma oss och så har tiden gått helt enkelt. Någon idé att ta en nu? Vad har ni för försäkringar, de som är gratis eller de som täcker lite mer och kostar? Usch, måste ta tag i det känns det som!

    Har bara tagit det lugnt ikväll då jag haft såå otroligt ont i ryggen, höfterna och fogarna. Blev tvungen att gå från Haga till stan då jag hade lämnat in bilen, sjukt vad den lilla promenaden kan göra! Men bra att veta gränserna ändå.

    Läskigt att du halkade Tattyn! Mitt absolut bästa inköp denna vintern är faktiskt broddar från apoteket, de har varit underbara eftersom jag spänt mig mycket mindre och inte halkar heller. Man sätter dem bara under hälen och de är små och smidiga och syns knappt, dessutom billiga! *reklam reklam*

  • Minas

    Ja jag måste nog undersöka saken lite mer imorgon, vi var på väg i början men tog aldrig riktigt tag i det så nu får vi väl se till att göra det - börjar ju bli dags!
    Blir i vilket fall en gratis, men måste börja tänka på vad man ska ha då pyret kommer ut också!

    Pyret är verkligen aktiv nu på kvällarna, undrar om det fortsätter sen för då får nog mamma aldrig sova tror jag! Tur jag är en nattuggla i vabliga fall!

  • Minas

    Jag gjorde ju Ul förra veckan, i v33 och vi ville ju se men det gick inte så tror inte att det syns så lätt alla gånger. Skillnaden blev mest bara att man inte såg hela bebisen i en bild och det var ganska rörigt tyckte jag. Mysigt att ni ska få kika igen!

    Ang försäkring så har jag kikat runt lite idag men har svårt att bestämma mig om jag ska ta en gratis eller en som kostar, får dikutera lite med sambon tror jag!
    Nu är det "morden i midsomer" så sitter klistrad!

  • Minas

    Lingling: Jag tror det var ca halva bebisen man såg, ibland en tredjedel. Vi såg ryggraden och ansikte utan att hon behövde säga men annars tycker jag att de där bilderna är ganska svårtolkade så hon fick säga vad allt annat var. Det var mysigt att se en profil i lite mer närbild. Dock var det betydligt jobbigare att ligga på rygg denna gång och jag började må riktigt dåligt efter en stund, men låg på sidan sen och då gick illamåendet ocg svettningarna över. Otroligt vad den lill* kan påverka en...

  • Minas
    Lingling: Vi tog med oss pengar men sen blev det inga bilder ändå, hon mätte ju vikt på pyret och så men visade ju inte alls så mycket som man får se första gången. En närbild på profilen hade man ju iofs kunnat bett om men vi gjorde inte det, men det är nog bara att fråga.

    Nu har vi ätit soppa till lunch och jag känner att det kryper lite i kroppen då det är så fint väder men vet att det bara slår tillbaka om jag tar en promenix. Men funderar på att pålsa på mig och sätta mig på uteplatsen en stund, känns ju nästan som vår ju! Amrit: kan du inte ha någon klänning då, eller måste det vara kjol? Annars kan jag ju tycka att du faktiskt kan få vara ett undantag iom ditt "tillstånd" Jag letade hur länge som helst då jag skulle på ett bröllop på nyår och jag hittade som tur var en normal klänning där magen fick plats, men det var i sista minuten!
  • Minas

    Gomorgon tjejer!

    Huvudvärk har jag också haft nu de sista dagarna och Pyret har dessutom börjat röra sig betydligt mindre sedan i förrgår, blir orolig samtidigt som det känns som att jag aldrig är nöjd heller... H'n brukar ju vara så livlig så då det blir sådär tvärt lugnt blir man ju lite nojjig, men kände iaf lite hick igår så vet ju att h*n finns där!

    Mysigt Boogie med Ul men vad fort det gick! Vad roligt att veta att det blir en tjej, vill också veta!! Men har man en blyg (eller bestämd) liten sak där inne så har man!

    Här har dte varit mycket plugg i veckan och imorgon ska jag lämna in en hemtenta så det blir att sitta med den idag och sedan längtar jag till helgen och till vårt fika! Ska bli så kul att se er! Hur går det förresten för er som ska ha i dagarna? Börjar det kännas som att det närmar sig i kroppen eller känns det "som vanligt"? Linaenn, Fasterlaleh och Tussan om jag inte minns fel?!

    Nej, nu blir det frukost och sedan skola, längtar tills om tre veckor då jag blir ledig äntlugen!!

  • Minas
    Linaenn: Ojoj vad underbart, grattis till eran lillkille!! Vad härligt att den första bebisen i tråden har kommit nu längtar ju inte mindre efter min palt dock.. Tänk att du är mamma nu!!
  • Minas

    Ja min hickar minst två ggr per dygn verkar det som, tycker lite synd om pyret då - tycker själv att det gör riktigt ont att hicka så vi får hoppas att h*n inte ärvt min monsterhicka!

    Blev faktiskt en del gjort på hemtentan igår så nu ska jag sätta mig och göra klart den så jag kan få helg sen! Har ont i huvudet och känner mig helt "bakis" idag, ska nog sova en stund då jag är färsig med tentan tror jag! Sen är det ingenting som ska lämnas in eller tentas av innan jag tar uppehåll - fantastiskst! Tror tom jag har kommit på vad min C-uppsats ska handla om.. Äntligen!

    Har väl nära 40 dagar kvar nu enligt det beräknade datumet men vill helst att pyret ska titta ut nu. Hoppas verkligen att ni myser på BB Linaenn, jag är såå avis!! Vill ju också snusa på bebis!

Svar på tråden Vårbebisar Umeå 2010 del 3