• Minas

    Vårbebisar Umeå 2010 del 3

    Polka: Ja det känns väldigt bra ändå att veta att Pyret mår bra, annars hade jag säkert varit orolig och nu vet jag ju att det är "normalt" att den lilla rör sig såhär lite nu då det snart bara är en vecka kvar.

    Penguine: Nej tror inte vi bestämt plats ännu, jag skulle också gärna gå någon annanstans. Är Mekka öppet på söndagar eller vad finns det för ställen? Skönt med bara en vecka kvar!! Själv gick jag på föräldraledigt i måpndags! Aprilfamilj: Bättre att de får kolla upp det ändå, jag skulle nog ändå ångrat mig mer om jag inte for igår, fick ju veta först då att allt var Ok med Liten.
  • Minas

    Usch vad jobbigt med RS-viruset för de små, det verkar ju vara väldigt spritt just nu!

    Här håller vi på med det allra sista på renoveringen nu, haft hantverkare här i veckan så nu har vi en alldeles ny och stor kyl/frys - me like!!!

    Kollade förresten upp Mekka och de har öppet 11-19 imorgon, ska vi köra på det då?
    Stämmer denna fikalistan nu, eller hur blev det med alla Eventuella?

    Söndag 21/3 kl 13
      Mekka?
    ev. Allies
    Sunshined ev.
    Penguine
    Danni
    Polka
    UmeAnkan
    ev. Chula
    Minas

  • Minas
    Grattis Lillama till ert lilla mirakel!! Usch vad ni har fått gå igenom mycket, håller alla tummar och tår att ni snart ska få ta det lugnt och njuta av er lille pojke!

    Men då blir vi ändå ganska många imorgon på fikat, blev Mekka bra? Ska vi ses utanför?
  • Minas

    Åh vad härligt med dubbel lycka Supertessan, längtar ju inte mindre då du berättar!! GRATTIS!!

  • Minas

    Hej tjejer, oj vad det händer grejer i tråden!
    Sofi: skönt att tappen inte var påverkad men jobbigt att du ska behöva ha ont!
    Aprilfamilj: Lycka till, jag håller tummarna att allt ska gå bra då lillan väl väljer att titta ut.

    Här händer tyvärr inte mycket och lill*n i magen har lugnat sig mycket och rörelsemönstret har förändrats. Känner mig som värsta nojiga förstagångsföderskan. Har knäppa katastroftankar om att barnet inte ska överlvea ibland, känns riktigt jobbigt de stunderna men så rör sig lill*n lite som för att lugna mig och det känns "normalt" igen. Vill inte ringa förlossningen för jag känner ju mig bara så fjantig men samtidigt så känns det som att OM det nu skulle vara något fel så är det ju mitt ansvar att uppmärksamma någon om det. Jag vet ju att det enda de på förlossningen kan göra är att köra en CTG och det lugnar ju mig för tillfället men dessa tankar kanske kommer tillbaka efter någon dag igen.

    Ja det låter väl lite knäppt men någon som känt/känner såhär? Det är ju bara vissa stunder jag känner såhär men de stunderna är jobbiga så det räcker.

    Sorry för det negativa ego-inlägget, har ju BF imorgon så det kommer ju snart att vara "över" och jag kommer att ha mitt lilla Pyre här.

  • Minas

    Tack Allies och Amrit, det känns skönt att jag inte är ensam trots att det är trist att man ska behöva känna såhär. Nu känns det bättre men just då de där tankarna kommer så mår jag skit! Jag känner ju rörelser men inbte alls på samma sätt som innan men om jag ligger stilla en stund och känner efter så känner jag ju små små rörelser ibland så jag får vara nöjd med det. Det kan ju även vara så att det är "lugnet före stormen".

    Har iaf fått lite bakning gjord idag, ska ha födelsedagsfika bara för familjen imorgon OM det skulle bli så att lill*n hinner komma innan onsdag då den riktiga födelsedagen är och det ser jag fram emot!

    Beundrar er som redan har barn och är gravida samtidigt, måste ju vara en helt annan sak då man har en liten att ta hand om! Tycker det är nog jobbigt att bara vara hemma och typ laga mat, städa, tvätta och ta hand om mig själv!

    Hoppas ni alla har en trevlig lördagskväll, nu ska jag lägga mig i soffan igen och ikväll ska jag se "Natt på muséet" som jag inte sett!

  • Minas

    Jag lever också! Tyvärr är jag inte ens på BB utan spenderar mina dagar mest i soffan. Har ingen ork över alls och önskar bara att det ska sätta igång och då är jag ju bara på dag 2 på övertid, men det tar kraft! Så det blir då inget fika för mig imorgon tyvärr, sen är det ju min födelsedag också imorgon och egentligen den enda dagen jag inte vill att Pyret ska komma men nu delar jag mer än gärna födelsedag, bara h*n kommer!! Min syster skulle komma hit och hålla mig sällskap under dagen.

    Min Bm ringde idag bara för att kolla hur det var med mig, skönt att hon bryr sig! Men jag frågade iaf lite över detta med att  gå över tiden och då sa hon att efter träff med henne på torsdag (40+3) så skickar hon en remiss till specen och dit går man på "överburenhetskontroll" ca 41+5 eller vad hon sa... huvva! Hur ska jag kunna gå så länge om det inte händer något innan? Om allt ser bra ut på kontrollen så kan man ju få gå någon vecka till också men det får vi hoppas att jag slipper.

    Ja, håll tummarna tjejer! Kanske det händer något i natt ändå? *hoppas lika naivt som varje kväll*

  • Minas
    Tack för alla Grattis!!
    Har haft en lugn och skön dag men syrran här och sen blev jag utbjuden på lunch av sambon! Fick just fotmassage och i present fick jag en helkropssmassage då kroppen är lite återställd igen! Skönt!! Har fått lite ont i slutet av ryggen, typ där nere där foglossningen kändes så kanske kanske det är ett litet tecken?! Haha känns som att jag försöker lura mig själv.. Vill ju såå gärna att det ska vara något på G!

    Vad roligt Penguine om det skulle starta snart för dig, kul att hon undersökte dig, kanske skulle be min BM om det imorgon då jag ska dit om hon kan kolla?! Bad du henne kolla eller frågade hon om du ville? Funderar lite på detta med hinnsvepning också, man kanske skulle be om en sån?! Haha ja ni hör ju, full av idéer hur jag ska lyckas lura ut Pyret!

    Jag stämmer gärna träff på BB Mumin! Skönt att du får hjälp av din bror så du får vila upp dig nu inför dagen D!

    Sunshined, det vore ju skönt ändå om det var 42+3 som stämmer för då vet man ju en gräns iaf. Hoppas det händer något hos dig snart också!
  • Minas

    Glad påsk Amrit och ha det så skönt nu!

    Penguine; haha ja det är ju sant, stackars liten där inne! Kanske skja höra med min Bm om hon inte ska ta och peta lite då! Ska vara där nu vid tio så ska bara hämta sambon innan, hade nog lite förvärkar i natt. Det var som molande värk både fram och bak så kanske Pyret nu håller på att förbereda sig!

  • Minas

    Ja inget mer har då hänt här tyvärr och jag bad inte om någon undersökning idag heller, kändes inte så bekvämt då det var en student som "höll" i besöket och som var väldigt nervös så det blev ett litet mysko sista besök hos Bm. Tror förresten att min Bm är lite blyg eller pryd för att ha det jobbet.. hehe för jag frågade om hon hade någon mirakelmetod för att sätta igång det hela och då vände hon sig mot sambon och förskte få fram att färdknäppen tror hon fungerar men hon sa aldrig ordent "sex" eller ens sperma.. hahha hon nämnde prostaglandin och försökte hinta att det finns i sperma, men då sa jag att "ja jag har hört talas om färdknäppen" typ.. Tussan, vad jobbigt med en sån början på det nya. Hoppas du får det lugnare snart och att ni alla blir friska och orka njuta av ert nya liv!

    Förresten, är det inga påskkärringar som far till Blåkulla längre? Hade bullat upp med godis här hemma men inte en enda har varit förbi idag, eller har de bytt dag?

    Hur går det Penguine, har det hänt något mer? Får leva på andras historier nu då det inte verkar hända något här hemma!

Svar på tråden Vårbebisar Umeå 2010 del 3