• Svar på tråden Vårbebisar Umeå 2010 del 3
  • Zirap

    Ja tack för idag Föresten så kanske det lät lite knäppt att jag fått utökad tid för Johannes bara för att han är groteskt trotsig sedan ett halvår tillbaka. Hela sanningen är att sambon opererats och jag därför fått ro runt allt själv i kombination med att jag fortfarande har vissa anknytningsproblem med lillebror. Men nu hoppas jag som sagt att vi ska få ordning och att känslorna ska falla på plats.

  • Tattyn

    Zirap-  Du ska inte känna att du behöver rättfärdiga eller förklara varför ni fått utökad tid till Johannes. Jag tycker att det är jättebra att han får gå mer på dagis och jag önskar faktiskt att minimitiden för alla barn ökas upp till 25 timmar i veckan, om inte annat så för barnens skull för de missar en hel del av den pedagogiska verksamheten som ska vara så viktig.
    Jag hoppas att sambon återhämtar sig fort så att du år mer avlastning på hemmaplan med och att trotsfasen går över hos Johannes

  • micksaan

    Ja tack för idag! :)

    Och Zirap du behöver inte känna att det är knäppt. Håller med Malin att det är bra att ni fått utökat. Är ju för Johannes och erat bästa. Jag hoppas ni får det lugnare snart :)

  • marieotyra

    Zirap: Hoppas att det blir lättare när du får mer ensamtid med lillen? Hoppas att det blir bättre och att Johannes får mer ro också om han är på dagis och leker lite mer. Det är ju tufft att lyckas underhålla dem lagom mycket så att alla är nöjda och glada. Mitt bästa tips är nästan att dra igång dammsugaren och börja städa, då brukar det vara som lugnast här. Tyra blir rabiat när vi sitter för länge i soffan.

    Håller med er om vistelsetiderna, främst önskar jag att man kunde få styra tiderna lite själv. Just nu passar tiderna oss väldigt bra. Men hur blir det sedan när Max ska börja sova lunch. Då hinner han ju precis somna och sedan ska jag packa in honom i bilen och åka och hämta Tyra...

     

  • Kanejl

    Gott nytt år!

    Om ni undrar så har jag avslutat mitt Facebook-konto så det blir inga statusuppdateringar från mig!

    I vår kommer vi upp till Umeå och hälsar på. Då vill jag ha minst alla i gänget samlade!! Var ju trots allt 1½ år sen nu...

    Tog körkort fredagen den 21/12 -12! Det är väl det som är nytt!

    Kram till er alla!

  • micksaan

    Härligt! Grattis!

    Jag har en tenta den 17:e men efter det ska vi väl ha tid att ses lite :)

    Saga lämnade napparna till tomten, gick jättebra! Och så är vi även blöjfria nattetid sedan någon månad tillbaka. Känns som att hon är stor tjej nu :)

  • Zirap

    Det känns som om vi kommer att få ha blöja på Johannes tills han fyller 4. Han pottvägrar fortfarande mest jämt och vill få blöjan bytt som lillebror Nappen slutade han med för ett år sedan, gick jättebra då. Fy, det känns som om allt gick åt skogen när han fick ett syskon Stackars lillebror blir dessutom slagen/nypt/biten eller för hårt kramad mer eller mindre dagligen. Dagispersonalen säger att pojkar i regel blir blöjfria senare, men det känns som en klen tröst.

  • Tattyn

    Zirap: Inara vägrar också potta/toa för det mesta, hon gillar att sitta där nån stund ibland men inte mer. Vi hade tänkt försöka potträna henne nu under julledigheten men hur lätt är det att göra med någon som bara säger "Nej tack" varje gång man frågar om hon vill sitta på toan en stund? *haha*

    Kanejl: Nej vad trist, starta genast upp facebookkontot igen ;)
    Självklart måste vi ses när du kommer upp i vår

Svar på tråden Vårbebisar Umeå 2010 del 3