• Svar på tråden Vårbebisar Umeå 2010 del 3
  • Minas

    Tack! Men då ses vi några idag på Station då? Zirap och Tattyn iaf och ev Marieotyra och Micksaan?


    Älskade lilla Saga!!
  • marieotyra

    Jag hakar på någon dag då Ante är ledig. Är så himla drygt att bara åka bil fram och tillbaka hela tiden. Tänk om man ändå kunde få välja dagistider själv när dom går 15 timmar...

     

  • Tattyn

    Vad trist att ni inte får välja marieotyra, det får vi göra. Inara går iofs på ett personalkooperativ så de är nog lite mer flexibla än vad de kommunala förskolorna men det borde ju inte vara så stor skillnad mot att låta de "vanliga" barnen gå de tider de vill så länge personalen får tiderna en vecka i förväg så att de kan planera.

  • Zirap

    Vi får välja mån-fre 8-11 eller tis-tor 9-14. Skulle också vilja välja andra tider... Vilken tid man än väljer så får de bara äta en gång. Tycker det är snålt med tanke på att man fortfarande betalar en hel del för platsen fast det bara gäller 15h.

  • Minas

    Ja tack för igår, det var trevligt men sen bröt ju värsta kaoset ut..
    Väl hos Bm så tyckte hon att bebis låg konstigt så fick fara på förlossningen och där konstaterade de att han låg med huvudet under revbenen och idag har vi varit inne på vändningsförsök... Puh! Han ligger rätt nu men verkar ju helt rörlig så han kommer nog hinna vända sig några ggr till skulle jag gissa. Är helt slut nu - är ju så nålrädd och de punkterade flera blodkärl innan de kunde sätta nål och så vände han sig själv den lille luringen just före de skulle spruta in bricanyl... Så mycket väsen för ingenting! Men skönt att fått det konstaterat att han ligger lite som han vill så de är bredda inför förlossning iaf!

    På vår förskola är det tisdag-torsdag 8.30-13.30 som gäller alltid, tror inte man får välja...


    Älskade lilla Saga!!
  • Tattyn

    Åh huga det lät inte kul Minas, vilken busig lillebror redan innan han är född *S* Vad gör de om han ligger fel när förlossningen sätter igång? Blir det snitt då eller försöker de vända honom mellan värkarna. Om han ligger helt på sniskan då tänkte jag.

  • micksaan

    Huvudvärken lossnade framåt kvällskvisten med lite Ipren. Skönt, brukar oftast ha huvudvärk i 3 dagar när jag väl får det.

    På Sagas dagis är det tis-tors 8.30 -13.30 som gäller, och det är ett personalkooperativ. Hon hinner äta både frukost och lunch eftersom de har lite andra mattider än de flesta förskolor (frukost 9 och lunch 12.45 efter lunchvilan. Ja de har fruktstund där emellan också.) Är ändå nöjd med de tiderna.

Svar på tråden Vårbebisar Umeå 2010 del 3