Inlägg från: koalamom |Visa alla inlägg
  • koalamom
    Kajsa: Mary Kay är en serie hudvårds och make up produkter. En Mary Kay-klass innebär att du får chans att prova produkterna helt gratis och du får hjälp av en Mary Kay-konsult att välja just det som passar dig och dina behov bäst. Allt från rengöring och hudvård till make up. Som vanligt är det inget köptvång.
    ♥axel♥ & ♥vidar♥ - gbrosandmum.blogspot.com
  • koalamom

    Molly har blivit storasyster till en liten lillebror på 49cm och 3505g, idag 05.42 såg han världen!

    Hjärta{#emotions_dlg.flower}            Grattis Hanna och André till sonen och grattis Molly till lillebror! 


    ♥axel♥ & ♥vidar♥ - gbrosandmum.blogspot.com
  • koalamom
    Kajsa: Vi köpte sådana till Axel men det funkade inte alls. Vi började och tänkte vi skulle potträna Axel den sommarn han var ungefär som våra små är nu 2,5 något sånt, men icke, han var inte ett dugg intresserad. Sen en dag på hösten skulle han plötsligt inte ha blöja när han åkte till dagis så då tog vi bort den så hade de blöja på honom bara när de var ute, hemma hade vi bara på natten i några månader (fast han var torr på nätterna men vi vågade inte ta bort den ändå) och sen en kväll ville han inte ha blöja så då slapp han sen dess har han varit blöjfri.
    ♥axel♥ & ♥vidar♥ - gbrosandmum.blogspot.com
  • koalamom
    Linnéa: Tack så hemskt mycket själv! Det värmer i hjärtat, det är inte alltid så lätt alla gånger de kan vara riktiga monster. Och igår hade jag en dag utan dess like... idag har vi varit hos lekkamrater och då blir det alltid mycket bättre, jag tycks inte kunna aktivera dem tillräckligt...

    Hanna: Grattis än en gång! Så du kallar honom inte för lillebror längre?! ;) Harry är fint! och det var en bra kombination som klingar fint. Du kanske skulle ta och ändra din "tag" här på forum-meddelanden ;)
    ♥axel♥ & ♥vidar♥ - gbrosandmum.blogspot.com
  • koalamom
    Alex: Ja, just det... det hade jag ju nästan glömt fleecen alltså.

    Rullgardinen ja, vi vet inte riktigt ännu. Jesper köpte någon form av lagningsmassa och tryckte in i hålet (o innan dess gjorde han hålet större och det visad sig att han borrat precis i ett kors med murbruk. typiskt... vi som knackat o knackat ) sen tryckte han in pluggen i massan (mätte givetvis var de skulle sitta oxå) så nu sitter pluggen i massan och väntar på att massan ska stelna, så får vi se om det fungerar eller inte.
    ♥axel♥ & ♥vidar♥ - gbrosandmum.blogspot.com
  • koalamom

    Alex: Hehe, vad kul! Nog för att det varit den enda, men vi kanske kan fixa fler

    Kajsa: Vad fina de blev, ska bli kul o se dem live sen oxå! Jag beställde också canvastavlor fast helt plain, två i 40x60 (minns inte om det var liggande el stående) och två lite mindre. De ska sitta tillsammans med de övriga av mina canvas som sitter i allrummet.

    Vidar har fått en rullgardin i sitt rum så blir det mycket lättare att släppa in ljus, hade ju först tänkt att sy hissgardiner... men när vi satt upp den första i Axels fönsternisch satt den bara kvar några dagar för att sedan trilla ner. Det är skitkassa väggar (o taket i fönsternischen också) i Axels rum. Vi försökte sätta upp en rullgardin i Axels rum men lyckades borra precis i ett murbrukskors så hålet blev förstört och alldeles för stort. Nu har vi tryckt in lagningsmassa och fixerat pluggen i den så har det fått torka i snart 2 dygn nu. Nu ska vi slipa och sen se om det går att skruva i pluggen och sen hänga upp rullgardinen, håll tummarna! 


    ♥axel♥ & ♥vidar♥ - gbrosandmum.blogspot.com
Svar på tråden Vilda kottar snackar vidare V