Inlägg från: koalamom |Visa alla inlägg
  • koalamom

    Vilda kottar snackar vidare V

    Jag ska också till mässan på fredag

    Emelie: håller tummarna för att det var för mkt av det goda...

    Jenny: Det kommer att gå kanon, du grejar det fint ska du se! Skönt att det börjar kännas bra dessutom!


    ♥axel♥ & ♥vidar♥ - gbrosandmum.blogspot.com
  • koalamom
    Hanna: Är det inte också så att Mollys nuvarande förskola tillhör Linné och Folke tillhör centrum? Har fått intrycket att centrums förskolor har det lite bättre både ekonomiskt sett och storleken på barngrupperna. Jag håller tummarna stenhårt för att ni ska få plats på folke till hösten som absolut senast...
    Axel började förresten på 3-5 års avd hösten 07 och det gick ganska bra, men jag hade nog sett att han börjat i januari 08 i stället (eller kanske inte...) ve tinte riktigt.

    Vi är väldigt nöjda med Vidars förskola, de har också eget kök och de får nybakat bröd varje dag
    ♥axel♥ & ♥vidar♥ - gbrosandmum.blogspot.com
  • koalamom
    Linnéa: Tack för att vi fick komma! Det var väldigt trevligt och det gör vi gärna om! Hoppas att Annie var på lite bättre humör senare under dagen och att hon vågade göra nr 2 till slut.

    När barnen ska få varsin frukt, russinpaket eller dylikt så brukar Axel alltid vilja ge Vidar (eller alternativt välja höger eller vänster från mina händer) och då brukar han säga "Vilken är höger?" Han vill alltid ha det som är till höger. Idag när vi lekte med tågbanan fick Vidar tag i båda batteridrivna loken och sträckte fram dem mot mig och sa "öger?"
    ♥axel♥ & ♥vidar♥ - gbrosandmum.blogspot.com
  • koalamom
    Linnea: Jag håller med föregående talare, det känns som att förskolelärarna kanske vill ha ett privatliv utan att behöva ta med sig jobbet på fritiden. MEN, sen tänker jag på min "vän"-lista den består ju inte enbart av vänner (då skulle den vara ganska klen) utan många människor som man känner och känner till, så det var kanske därför som din dagismamma lade till dig. Därmed inte sagt att du ska adda henne för det. Hoppas du fattade hur jag menade.

    Men å andra sidan kanske man kan göra någon inställning på fb så att mamman inte ser vad som händer i din logg? Du får väl försöka förklara, eller låtsas som det regnar
    ♥axel♥ & ♥vidar♥ - gbrosandmum.blogspot.com
  • koalamom
    Alex: Jag hade ett par  men vet inte var de är nu och du hade nog drunknat i dem ändå Haha, när du skrev hjältar tänkte jag först Xena krigarprinsessan

    Idag har vi varit hos ögonläkaren med Axel, det såg bra ut och vi behöver inte någon uppföljning på det. Jag har skrivit mer om det i bloggen.

    I morgon blir det simning för ungarna, för Vidar blir det första gången på "djupt" vatten över huvudtaget. Han har aldrig badat i bassäng tidigare så det ska bli spännande och se hans reaktion på vattnet...
    ♥axel♥ & ♥vidar♥ - gbrosandmum.blogspot.com
  • koalamom

    Idag har jag varit på begravning, min fars begravning. Det var med blandade känslor jag gick dit, jag har aldrig haft någon vidare relation med min far genom åren. Några års tät kontakt, sen ingen kontakt på flera år sen några års relativt tät kontakt och sen ingen kontakt på många år. Senast jag talade med honom på telefon var då hans fru hade lämnat honom för omkring 10 år sedan. Några gånger har jag stött på honom vid redbergsplatsen (jag arbetade där förut) men det var säkert närmare 6-7 år sedan sist.

    Att han dog nu känns inte så mycket, jag känner ingen direkt sorg för jag hade ingen "nutida" relation till honom. Det kanske låter hårt men jag känner ingenting och det känns väldigt konstigt, han var ju ändå min far. Men jag tror att jag sörjde honom för länge sedan vid ett av de där tillfällena när vår kontakt av någon konstig anledning bröts...

    I vilket fall som helst var det en fin ceremoni även om de hade problem med ljudanläggningen och personen som hade hand om musiken inte hade någon koll på vad som skulle spelas och när.

    Jag träffade min storebror för första gången på närmare 4 år (stötte på honom på stan en gång) och innan dess var det också ca 4-5 år sen jag sett honom. Min lillebror som idag är 14 år träffade jag för första gången på närmare 10 år och han kom ju knappt ihåg mig.

    Det var några släktingar där också bland annat min farbror som jag aldrig pratat med i hela mitt liv (inte heller idag) och mina två kusiner som jag heller aldrig träffat tidigare. Kan väl inte säga att jag "träffade" dem idag heller.

    Två av pappas vänner kom fram och hälsade vilket var trevligt och en av dem sade att pappa alltid pratade gott om mig, jag visste inte riktigt vad jag skulle säga.

    Hanna var med som stöd vilket jag är enormt tacksam för, TACK vännen!

    Hanna hörde en farbror prata med en tant: "Men vem är dottern" - "Jag, har ingen aning" DÅ kanske man kan förstå på vilken nivå vår relation låg... Men man tycker ju att farbrorn borde förstått vem som var dottern när pappas två söner och en "kvinna" gick fram och lade blommor samtidigt...

    Det känns bra att jag var med på begravningen men om det leder till någon ytterligare kontakt med mina bröder eller den släkten det återstår att se... skulle inte tro det iaf.


    ♥axel♥ & ♥vidar♥ - gbrosandmum.blogspot.com
  • koalamom
    Hanna: Ja, det är nog en god idé att åka in när det börjar bli regelbundet. Skulle det vara så att ni behöver hjälp med Molly så finns vi här, glöm inte det. Och skulle det starta mitt i natten o ni måste åka in är det bara att ringa på mobilen, (jag använder den som väckarklocka så den är ständigt på). Så kommer jag o tar hand om Molly.
    ♥axel♥ & ♥vidar♥ - gbrosandmum.blogspot.com
Svar på tråden Vilda kottar snackar vidare V